Chciałbym przypomnieć ludziom aby precyzowali które Zabójstwo Liryczne uwzględniają. ZL 2.0 to była składanka 1 i 2 wydana przez step kiedyś tam a każdy głos się liczy ️️
ktoś podeśle jakieś podsumowania dekady w polskim hip hopie tworzone na innych forach albo portalach?
nie po to żeby się sugerować, ale żeby sobie przypomnieć pewne płyty/single. po dotychczasowych głosach widzę, że większość daje rzeczy z ostatnich lat a nie z pierwszej połowy dekady. być może też tak zrobię, ale obawiam się też, że o czymś mogę zapomnieć, albo myśleć że wyszło jeszcze wcześniej. taka ściąga by trochę pomogła
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Niby czemu nie, Level Up jako składanka to przecież normalne wydanie
Single IMO też są singlami tylko z nazwy, bo przecież nikt nie będzie się zastanawiał czy Hewra wypuściła WAZA jako singiel, promo, odrzut czy chuj wie co jeszcze.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jak traktujemy single? bo widzę, że tu niektórzy wpieprzają na potęgę numery Belmondziaka, a to w większości przecież luzaki były, a nie żadne single zapowiadające płytę. w ten sposób robi się z tego utwór dekady, a jeśli tak to u mnie np. diametralnie zmienia to sytuację.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2020, 22:10 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.