Ślizgery Dekady - WYNIKI
- przedszkolanek
Re: Ślizgery Dekady - dyskusja
no to kurwa mam dylemat
najbardziej spociłem się przy wyborze zabójstwa i nielegali rogala, przejebane tak wybrać ulubione dziecko
-
ksiazenieporzadek
ciężko o producenta dekady (bo prawie ich nie znam) i o singiel dekady (tak dużo w głowie propozycji, a tak mało miejsc)
reszta łatwo poszło

z góry uprzedzam, że moje głosy nie są żadną prowokacją
reszta łatwo poszło
z góry uprzedzam, że moje głosy nie są żadną prowokacją
Proszę nie odpierdolić jakiejś lipy w wynikach, ludzie na nas patrzą
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
kurde, ale jak Wy sb utrudniacie życia
dałem Wam specjalnie w [cxde], żebyście mogli zrobić sekwencję: zaznacz cały, ctrl + C, ctrl + v w okienku z postem
i wtedy Wam wychodzi schludne np.
Raper Dekady
5 pkt -
4 pkt -
3 pkt -
2 pkt -
1 pkt -
a Wy tluczecie wszystko w tagu [code}
dałem Wam specjalnie w [cxde], żebyście mogli zrobić sekwencję: zaznacz cały, ctrl + C, ctrl + v w okienku z postem
i wtedy Wam wychodzi schludne np.
Raper Dekady
5 pkt -
4 pkt -
3 pkt -
2 pkt -
1 pkt -
a Wy tluczecie wszystko w tagu [code}
- przedszkolanek
cytowanie kolego
@Jose to mogłeś już dać cały, gotowy szablon w jednym dużym code i każdy elegancko by sobie kopiował.
Co znaczy punkt "3. Można głosować tylko w jednej kategorii.", bo najwyraźniej jestem zaspany i nie rozumiem.
Co znaczy punkt "3. Można głosować tylko w jednej kategorii.", bo najwyraźniej jestem zaspany i nie rozumiem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
ksiazenieporzadek
że możesz zagłosować tylko na album dekady a resztę olać @SWN
- przedszkolanek
cytat jest z tagiem code, ostrzegałem że to tak się skończy
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2020, 18:31 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ach, dobra, zrozumiałem to zdanie jako nakaz, że wybieram jedną kategorię i tylko o niej mogę decydować, a nie ewentualne pozwolenie.
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
Edytowałem szablon do jednego zwartego kodu, zaraz poprawię posty które pojawiły się do tej pory
Dodano po 2 minutach 12 sekundach:
Edytowałem szablon do jednego zwartego kodu, zaraz poprawię posty które pojawiły się do tej pory
no że możesz głosować na sam Album, a nie musisz uzupełniać Rapera czy Producenta, jak ich nie zna, tak jak ksiaze
i weź tam jak możesz popraw, tak żeby było dobrze, to Ty tu jesteś informatykiem, ja tylko słucham Filipka
Dodano po 11 sekundach:
o, dziękówa
i weź tam jak możesz popraw, tak żeby było dobrze, to Ty tu jesteś informatykiem, ja tylko słucham Filipka
Dodano po 11 sekundach:
o, dziękówa
Wyniki ślizgerów z poprzednich lat, jakby ktoś chciał sobie podejrzeć: viewtopic.php?f=5&t=5358 (chociaż nie wiem czy jest sens, bo np. top 1 album w 2012 to Wilk Chodnikowy)
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- przedszkolanek
za mało jest pozycji w singlu dekady, nie dałoby się zwiększyć @Jose, chociaż o 2 pozycje?
-
ksiazenieporzadek
Spokojnie ja dobre głosy w przeciwieństwie do innych
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tak jakby ktoś jeszcze myślał, że dejwjo to nie prowo 
o chuj wam chodzi z tym rezerwowaniem, wchodze se poczytac glosy slizgerow a tam jakies gunwo
+10 do ślizgawkowego respektu, jak jesteś na pierwszej, +5 na drugiej i +2 na trzeciej. Trzy ostatnie strony głosowania -20
Teraz w sumie pomyślałem, ale głosowanie na wydarzenie dekady też mogłoby się odbyć, bo przez te 10 lat też się dużo akcji odbyło.
Teraz w sumie pomyślałem, ale głosowanie na wydarzenie dekady też mogłoby się odbyć, bo przez te 10 lat też się dużo akcji odbyło.
Spoiler
Choć i tak wygrałby Belmondziak w wannie Rafalali
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.