Nas - Untitled (2008)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Yayo

Nas - Untitled (2008)

Post autor: Yayo »

OKŁADKA
Obrazek
1. Queens Get The Money
2. You Can't Stop Us Now feat. Eban Thomas & The Last Poets
3. Breathe
4. Make The World Go Round feat. Chris Brown & The Game
5. Hero feat. Keri Hilson
6. America
7. Sly Fox
8. Testify
9. N.I.G.G.E.R. (The Slave and the Master)
10. Untitled
11. Fried Chicken feat. Busta Rhymes
12. Project Roach feat. The Last Poets
13. Y'all My Niggas
14. We're Not Alone feat. Mykel
15. Black President
SPOTIFY
Z okazji nowej płyty wróciłem sobie do dyskografii Nasa i ten album podoba mi się o wiele bardziej niż nowy. Fakt, że jest trochę naładowany politycznym pierdoleniem nawet mi nie przeszkadza i nawet utwór dedykowany Barrackowi Obamie mnie nie irytuje. Jest tu kilka hitów, ale największe wrażenie zrobił na mnie chyba pierwszy track. Są tu też próby zrobienia hitów jak singlowe "Hero" i "Make The World Go Round" które jak na swoją kategorie są niezłe, ale wole te klasyczniejsze kawałki - na przykład numer z Busta Rhymesem. Ogólnie do płyty czasem wracam, lubię i na pewno jest to udana pozycja w katalogu Esco. Co Wy sądzicie o tym albumie z perspektywy czasu?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Nas - Untitled (2008)

Post autor: Jose »

Muszę wziąć CDka z domu i odświeżyć, dawno nie słuchałem, ale nie wiem, czemu nie zmieścił się ten numer

https://youtu.be/WZTwgPjoyN0
Awatar użytkownika
Parlae

Re: Nas - Untitled (2008)

Post autor: Parlae »

Bardzo lubię ten album. Często wracam. Podoba mi się praktycznie wszystko, szczególnie Hero i Fried Chicken. Na pewno lepszy krążek od tego ostatniego. Wg. mnie z ostatnich jego solowych płyt to wygląda tak: Untitled > Life is Good > Lost Tapes 2 > King's Disease > NASIR
ODPOWIEDZ