Problemy w działaniu forum
Moderator: Moderatorzy
Re: Problemy w działaniu forum
Może warto zatem zmienić opis podforum PRODUKCJA (albo nawet jego nazwę) bo na pierwszy rzut oka wygląda na miejsce tylko i wyłącznie dla bitmejkerów, a nie (również) dla gości którzy co sobie chcą nagrać w domu wokal i zmiksować z kradzionym bitem żeby jako-tako to brzmiało.
[mention]mbunt[/mention]
[mention]mbunt[/mention]
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
nom!:)
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
fajnie by było jakby była ikonka 'media' w 'szybkiej odpowiedzi'
Test 123
Dodałem, u mnie działa. Trzeci przycisk od prawej, przed przekreśleniem.

Dodałem, u mnie działa. Trzeci przycisk od prawej, przed przekreśleniem.

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
dałoby się zrobić tak, że jak kliknę sobie na czerwony nick zawołanego użytkownika to żeby mnie przenosiło do jego profilu?
Może się da po pogrzebaniu w plikach rozszerzenia które odpowiada za [ mention ], ale przyznaję otwarcie, że nie mam pomysłu jak to zrobić. Łatwo mogę zmieniać format tego nicka (w sensie że ma być zielony zamiast czerwonego, mieć większą czcionkę czy cokolwiek), ale z ciekawości spróbowałem ugryźć twoją prośbę i póki co się poddałem. Jeśli zgłosi się tu osoba, która miałaby rozwiązanie, to nie widzę problemu.
Przy okazji sprawy z Eziem mi się przypomniała jedna rzecz. Chciałbym zasugerować stworzenie tematu "Ostrzeżenia" w których pojawiać się będą tylko posty moderacji typu
Uważam, że taka przejrzystość w działaniach moderacji wyjdzie całemu forum na lepszeUżytkownik X otrzymał ostrzeżenie za post: ...
Powód: ...
Moim zdaniem lepiej będzie dawać powód pod samym postem. Mi osobiście nie chciałoby się jeszcze wpisywać w oddzielnym temacie powodu skoro mogę to zrobić od razu wlepiając warna.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
no pewnie, ale nie wszyscy czytają każdy dział czy temat by wiedzieć za co moderacja najczęściej kara, a jeden ogólny temat z ostrzeżeniami byłby bardziej przejrzysty dla każdego
Można zrobić, tych warnów na razie tyle co kot napłakał. Jak będę miał wolną chwilę to ogarnę i potem 'w miarę" na bieżąco mogę uzupełniać.
A logo nadal nieklikalne... 
-
ksiazenieporzadek
no a nie lepiej po prostu edytować posta i napisać warn na czerwono przez moda?
O, jebany ma rozmach, ja dostałem inną stronę 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Przepraszam najmocniej. Widzę że już usunięty szybciutko plus zainteresuje się wprowadzeniem listy zaufanych domen mailowych wymaganych przy rejestracji, bo z tego co obserwuje boty zawsze zakładane są z jakichś gównoskrzynek.
SWN, Z doświadczenia polecam przy rejestracji do weryfikacji zamiast captchy użyć Q&A i jakieś proste pytania w stylu "Napisz poprawnie słowo rzułf" ewentualnie jak na ślizgu "z którym współaoutrem czwartej płyty black enemies crew ostr nie nawiązał kontaktu wzrokowego na koncercie w spodku w 2004".
U mnie wyeliminowało to większość botów.
U mnie wyeliminowało to większość botów.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
To wrzuciłem już w pierwszej kolejności po zauważeniu bota akurat, ale opcja z zaufanymi domenami byłaby po prostu dodatkowym zabezpieczeniem
Dzięki za radę.
To z żółwiem mogłoby też wyeliminować sporą dawkę userów
Nie wiem, czy to ficzer, czy bug, ale ani w tagu media, ani w img, nie da się wstawiać webmów.