Pierrot
Re: Pierrot
Bardzo fajnie płynie! Ciekawe co się dzieje teraz w domu Schellera z forum.pilkanozna hehe
- MalkoNTENT
Byłoby kozacko. Tylko o czym miałby ram nawijać?
Zajebisty numer, ze style najwidoczniej trzeba się urodzić. Może tylko dwa krótkie momenty mi się nie podobają.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- przedszkolanek
dobrze, niech pcha dalej
A jednak klasyka (po zajawce nie było słychać xd) Ale wyszło i tak super, mimo że wolę te zdecydowanie cięższe brzmienia od niego to fajny truskul w świeżym opakowaniu, no sam Pierrot leci jak zwykle - czyli bezbłędnie, szkoda że tylko 2 zwrotki.
PS Acz zauważyłem, że praktycznie we wszystkich 3 tych nowych trackach Pierrot w sumie nie przeklina
Nie wiem czy tak wyszło, czy to zamierzone, zresztą to nie jest wartość sama w sobie, ale tego pazura, szumienia za młodu trochę faktycznie mi będzie brakować, bo najlepiej siadało pod jego styl, moim zdaniem. Szkoda, że nie starzeje się jak wcześniej wspomniany Dirty Dike, czyli w ogóle :P
Z nim to zresztą, intrygująca dwubiegunowość xD Mnie siadał, i chyba sam w Top 3 swoim to wymieniał ten numer ("Brak tytułu"), gdzie na klasykę to były wrzuty, a leciał o dupach. Mimo że od klasyki zaczynał i teraz trochę też robi ... ale to ŻYCIE chyba
Tak czy owak mnie się podoba, kolejna cegiełka do szalonego podziemnego CV, a ten wokal jest zupełnie niepodrabialny i wyjątkowy... na prawdę to rzadkie w chuj słyszeć taką charyzmę
Ja odwrócę to pytanie trochę. Rozumiem, że głównie pijesz do tego, że typ pracuje gdzie pracuje i już ma rodzinkę. Czyli z grubsza, nie wypada rapować o dziwkach, dragach i chlaniu pod blokiem ... i to tyle w zasadzie xd A te tematy są już tak przeruchane i dalej ruchane, że na prawdę, myślę że może rapować o wielu różnych innych rzeczach spokojnie, i będzie to pływać.
PS Acz zauważyłem, że praktycznie we wszystkich 3 tych nowych trackach Pierrot w sumie nie przeklina
Z nim to zresztą, intrygująca dwubiegunowość xD Mnie siadał, i chyba sam w Top 3 swoim to wymieniał ten numer ("Brak tytułu"), gdzie na klasykę to były wrzuty, a leciał o dupach. Mimo że od klasyki zaczynał i teraz trochę też robi ... ale to ŻYCIE chyba
Tak czy owak mnie się podoba, kolejna cegiełka do szalonego podziemnego CV, a ten wokal jest zupełnie niepodrabialny i wyjątkowy... na prawdę to rzadkie w chuj słyszeć taką charyzmę
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2020, 1:38 przez hulaka, łącznie zmieniany 3 razy.
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
- MalkoNTENT
Tylko połowicznie o to mi chodziło. No wiadomo o tym nie będzie już nawijał, a z drugiej strony widać że nie chce wyciągać prywat, więc o tym co u niego w pracy w życiu tez raczej nie będzie. I to nic uszczypliwego, tylko ciekawość.hulaka pisze: ↑10 wrz 2020, 13:13 Ja odwrócę to pytanie trochę. Rozumiem, że głównie pijesz do tego, że typ pracuje gdzie pracuje i już ma rodzinkę. Czyli z grubsza, nie wypada rapować o dziwkach, dragach i chlaniu pod blokiem ... i to tyle w zasadzie xd A te tematy są już tak przeruchane i dalej ruchane, że na prawdę, myślę że może rapować o wielu różnych innych rzeczach spokojnie, i będzie to pływać
To jak, możemy spodziewać się Part 2 wywiadu?
Jest Pierrot, jestem pijany jak skurwiel
Mam mieszkanie i pomysł - zróbmy tu burdel

Jest Pierrot, jestem pijany jak skurwiel
Mam mieszkanie i pomysł - zróbmy tu burdel
Straight Jimi Hendrixin'
-
jasnejasne
Jeśli kogoś drażni apka YT, nowe rzeczy wylądowały na Spotify:
Wjechał snippet nowego numeru. Już słychać, że będzie kozak.
Skora Pierrot nagrywa to czekać, aż któryś raperów z pierwszej ligi zaprosi Pierrota na płytę.
- przedszkolanek
życiówka po zmartwychwstaniu, zdecydowanie najlepsze, nawet słychać jak rdza powoli schodzi
bardzo dobre, cieszą takie powroty
łoł, ale on jest kozakiem

Wjechał obiecywany part 2
W którym mowa m. in. o:
- zapowiadanym PROJEKCIE
- Stephenie Kingu
- Junesie
- o tym, że kawałek o GTA na dniach
Dzięki @hulaka za pytania i motywowanie do zrobienia drugiej części.
W którym mowa m. in. o:
- zapowiadanym PROJEKCIE
- Stephenie Kingu
- Junesie
- o tym, że kawałek o GTA na dniach
Dzięki @hulaka za pytania i motywowanie do zrobienia drugiej części.
- MalkoNTENT
Jak pyknie to z Junesem to kuuurwa
A 3 z pierrotem chętnie bym posłuchał, choćby jego opinii na temat sos ciuchy i bordziuchy czy narkopop, albo lato w getcie
A 3 z pierrotem chętnie bym posłuchał, choćby jego opinii na temat sos ciuchy i bordziuchy czy narkopop, albo lato w getcie
Wleciała mała zajawka numeru o GTA.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.