Blacha 2115
Re: Blacha 2115
Tak jak Cię mega lubie, mam twoje obie płyty i każdy utwór słucham od razu po wypuszczeniu tak tego nie jestem w stanie zdierżyć.
1. Robisz wakacyjną nutę a mamy wrzesień
2. 2.15 trwa nuta co jest absurdem a co najlepsze odejmując końcowe podbitki końcową muzykę oraz kawałek na początku to nuta nie ma nawet półtorej minuty. Rozumiem jakbyś wypuścił 50 piosenek w jeden miesiąc ale to jest pierwsza nuta od paru ładnych miesięcy.
3. Są tu dwie zwrotki. Pierwsza ma osiem wersów a druga cztery Nie widzisz tutaj trochę niezgodności? Sam dobrze wiesz że 90% nut zawierają minimum dwie zwrotki "szesnastki"
4. Refren... Kuleje mocno. Jest to tak naprawdę czwórka powtórzona dwukrotnie
5.Z resztą robiąc taki refren powinien być on chwytliwy. Niestety nie jest. Za każdym razem opowiada o tym samym
6. Szczerze to czekałem na blache który był rok i dwa lata temu. Ten który na czas potrafił wypuścić wakacyjne hity takie jak Casablanca Mademoiselle Braciszku czy Pomarańczowe niebo lub wypuścić całą płytę a teraz nawet jakby wyszła płyta zastanawiał bym się mocno nad tym czy ją kupić :/
Niestety mocno mnie zawiodłeś bo wiem że stać cię na więcej. Moja ocenka to słabe 3/10
Czekam na jakąś poprawę ://
1. Robisz wakacyjną nutę a mamy wrzesień
2. 2.15 trwa nuta co jest absurdem a co najlepsze odejmując końcowe podbitki końcową muzykę oraz kawałek na początku to nuta nie ma nawet półtorej minuty. Rozumiem jakbyś wypuścił 50 piosenek w jeden miesiąc ale to jest pierwsza nuta od paru ładnych miesięcy.
3. Są tu dwie zwrotki. Pierwsza ma osiem wersów a druga cztery Nie widzisz tutaj trochę niezgodności? Sam dobrze wiesz że 90% nut zawierają minimum dwie zwrotki "szesnastki"
4. Refren... Kuleje mocno. Jest to tak naprawdę czwórka powtórzona dwukrotnie
5.Z resztą robiąc taki refren powinien być on chwytliwy. Niestety nie jest. Za każdym razem opowiada o tym samym
6. Szczerze to czekałem na blache który był rok i dwa lata temu. Ten który na czas potrafił wypuścić wakacyjne hity takie jak Casablanca Mademoiselle Braciszku czy Pomarańczowe niebo lub wypuścić całą płytę a teraz nawet jakby wyszła płyta zastanawiał bym się mocno nad tym czy ją kupić :/
Niestety mocno mnie zawiodłeś bo wiem że stać cię na więcej. Moja ocenka to słabe 3/10
Czekam na jakąś poprawę ://
- zemsta1kadluba
Szanuje rozwijanie takich trendów, jak np pisanie kawałków bez jakiejkolwiek treści + zamykanie tego w 2:28. Zamiast się męczyć odsłuchem tego przez np. 4 minuty, to tutaj lajtowo po półtorej minuty z czystym sumieniem można wyłączyć w pizdu, a nawet i wcześniej. Natomiast na pewno będzie hulało na przenośnych głośnikach jbl przy pobliskich podstawówkach - grunt to znać swój target.
@edit
Aha, no i bit zmarnowany, co nie
@edit
Aha, no i bit zmarnowany, co nie
Cały czas liczę na powtórkę z #Hot16Challenge2 , ale chyba się raczej nie doczekam - takiego agresywnego Blachę kupuję najbardziej i właśnie w takich klimatach widziałbym album.
Przecież miał być album w takim klimacie właśnie. Nie będzie czekał do następnych wakacji z płytą letniaków i pewnie coś wyda na jesień, a ten ostatni kawałek to chyba jakiś luźny jest, a nie z płytki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Będzie album w takim klimacie wydany pod szyldem 2115.
@daveyo w składzie Bedoes, Blacha, White, Kuqe? Było jakieś info na ten temat? Bo o ile 1 zwrotka Athletico 2115 mi nie przeszkadza, tak jak każdy z 2115 po ksywie ma mniej więcej po równo być na płycie, to już dla mnie gorzej.
Nie, chodzi mi o solowy materiał, już wcześniej o tym pisałem:
i pewnie będzie on wydany pod szyldem 2115, bo przecież mają ruszać ze swoim "wydawnictwem" tylko nie wiem dokładnie jak to ma wyglądać, ale pierwszy w kolejce jest Kuqe.Blacha na swoim instagramie mówił, że następna płyta będzie z dopiskiem 2115 i puścił krótki snippet. Czyli możemy się spodziewać albumu w podobnym stylu co hot16 i poprzednie mniej imprezowe kawałki.
A ok, dzięki za wytłumaczenie.
a no i wleciał snippet nowego kawałka, który wleci w piątek o 15:00:
chujowo tak mieć jedno życie i nawijać takiego gówno jak Cory i Trevor Blacha 2115
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
@boras Akurat ten wałeczek mi się bardzo podobał, odsłuchiwałem go przy premierze, ale i tak dzięki za info!
- przedszkolanek
płyta letniaków w jesieniozimie covidowej, brawo polski marketing
Myślę, że nikomu to nie przeszkadza. Blacha już do tego przyzwyczaił i w porównaniu do innych raperów nie robi "letniaków" tylko w tym okresie.
No nikomu nie przeszkadza - racja - ponieważ wszyscy mają na to wyjebane po prostu.
Moim zdaniem to nie pyknie, Bedoes miał wydać "Opowieści z Doliny Smoków" w tym labelu, a wydał normalnie w SB.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
BLACHA - Jedno Życie
Spoiler
bajorson podsumowal
https://youtu.be/UCETDh7rNPs?t=130
https://youtu.be/UCETDh7rNPs?t=130