Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Transfery

Post autor: Cz4rny1337 »

Rennes want over £30million from Chelsea for goalkeeper Edouard Mendy - Telegraph [oferta byla 16 mln euro, potem 20, oni chca... 40]

no to chyba konczy temat, ciekawe kto kolejny

to byl o tyle dobry wybor, ze po pozbyciu sie Kepy w przyszlosci bez problemu moglby zostac jako drugi bramkarz

inb4 skonczy sie Areola

/edit
o albo gorzej Nick Pope
Obrazek
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Nick Pope is Dope>Kepa murzynie.
Mogliby zajebać Romero z ławki united i byłby to w chuj upgrade pewnie w stosunku to kepy (pewnie gdzieś odejdzie bo jak din ałderson zostanie to spadnie na 3 bramkarza a on jest w sumie na to za dobry i niech idzie w świat grać)

Kluby śpiewają takie ceny czelsi za bramkarzy bo wiedzą że czelsi w desperacji i są z anglii wiec kwit się zgadza i wszyscy raczej srają bo spadek zarobków znaczny oprócz w sumie anglii bo oni najlepiej to przetrwają, pomijając wielkie kluby oczywiscie.

Gdzieś czytałem, że póki sancho nie powie, że pierdoli i zostaje w dortmundzie oficjalnie to united będzie męczyć bułe borussi o transfer.
#nikogo Smalling ma spierdalać za 18/20 basiek do romy jednak (deal życia jebany to jest dla united)

Jak to jest z tym Wernerem? to jest ogór czy po prostu nie sprawdził się w realiach realu i pojdzie gdzieś (pewnie anglia/włochy) i bedzie ostro cisnął?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Manchester United potwierdził transfer Donny'ego van de Beeka.

Holenderski ofensywny pomocnik podpisał z angielskim klubem kontrakt ważny do 30 czerwca 2025 roku z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.

Zgodnie z doniesieniami mediów Ajax otrzyma za swoją gwiazdę 40 milionów euro podstawowej opłaty transferowej plus pięć milionów w bonusach.

Van de Beek od dawna był łączony z przenosinami do jednej z topowych europejskich lig. Do pewnego momentu wydawało się, że jego nowym klubem będzie Real Madryt. „Królewscy” mieli dojść z nim do wstępnego porozumienia, ale ostatecznie nie przeszli do finalnej ofensywy w sprawie jego transferu.

- Chciałbym podziękować wszystkim w Ajaksie. Wychowałem się tam i już zawsze będę miał szczególną więź z tym klubem. Teraz jestem gotów, by zrobić kolejny krok w mojej karierze i występować na najwyższym poziomie - powiedział 23-letni Van de Beek po parafowaniu kontraktu z klubem z czerwonej części Manchesteru.

To pierwszy letni transfer MU.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Tak odnośnie tego Van de Beeka to jak United będzie grać?
Pogba - Bruno - Van de Beek
Trochę ustawienie pod tytułem jebać biedę i obronę - lecimy na balety
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
EVAW

Post autor: EVAW »

no VDB do rotacji z Bruno/Pogbą, przecież bez DM nie będą grać, ewentualnie mogą być całą trójką na boisku jak Fernandes se pójdzie grać jako taki wide playmaker na lewe/prawe skrzydło, bo sporo tak grał w sportingu
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Bolo pisze: 02 wrz 2020, 21:42 Nick Pope is Dope>Kepa murzynie.
Mogliby zajebać Romero z ławki united i byłby to w chuj upgrade pewnie w stosunku to kepy (pewnie gdzieś odejdzie bo jak din ałderson zostanie to spadnie na 3 bramkarza a on jest w sumie na to za dobry i niech idzie w świat grać)

Kluby śpiewają takie ceny czelsi za bramkarzy bo wiedzą że czelsi w desperacji i są z anglii wiec kwit się zgadza i wszyscy raczej srają bo spadek zarobków znaczny oprócz w sumie anglii bo oni najlepiej to przetrwają, pomijając wielkie kluby oczywiscie.

Gdzieś czytałem, że póki sancho nie powie, że pierdoli i zostaje w dortmundzie oficjalnie to united będzie męczyć bułe borussi o transfer.
#nikogo Smalling ma spierdalać za 18/20 basiek do romy jednak (deal życia jebany to jest dla united)

Jak to jest z tym Wernerem? to jest ogór czy po prostu nie sprawdził się w realiach realu i pojdzie gdzieś (pewnie anglia/włochy) i bedzie ostro cisnął?
Jakim kurwa Wernerem? Chyba chodzi Ci o Jovicia.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Ogór

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

Cz4rny1337 pisze: 02 wrz 2020, 18:01
inb4 skonczy sie Areola

/edit
o albo gorzej Nick Pope
areola jest super bramkarzem + do wyjecia pewnie po taniosci, wiec ja bym nie narzekal
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

I co, koniec dramy, Leo zostaje i pewnie nowy kontrakt? Ja w szoku XD
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

[szok] [sensacja] Leo Messi sra jak krótką dupę ma[szok][sensacja]
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

havertz lawka!!! skonczyl sie!!!!111
Obrazek
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Torreira pakuje walize do Fiorentiny
loan fee of €8m with obligation to buy at €16m
zapłacili chyba ze 30 z tego co pamiętam + oczywiście pensja i coś tam z góry, więc no tak średnio bym powiedział

z dobrych wieści natomiast Leverkusen chce dać €15m za Kolasinaca
zbierania hajsu na ogarniętych pomocników ciąg dalszy

Sokratis ma iść do Napoli, ale chyba za nic albo jakieś €2 mln

PSG zaoferowało za Bellerina €20m :lol: chyba ich popierdoliło
Arsenal rzekomo chce €39m
32.5 płate z góry i deal done, tak to widze
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Cięgle lepiej niż Liverpool za Thiago 15 :lol:
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

kurwa no w chuj mi szkoda oddawac tego hectora, bardziej z osobistych pobudek, ale tez wiem jakie sa obecnie priorytety w budowaniu skladu ehh
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Kończymy sagę z Havertzem, oficjalny profil Bayeru poinformował, że zawodnik opuścił zgrupowanie kadry i udał się do Londynu w celu finalizacji umowy.

Dobra teraz bramkarz, odpowiednie zgranie i będą wielkie rzeczy :cool:
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
boixos

Post autor: boixos »

już wiadomo skąd te pieniążki, Hazard kosztował 160 mlionów
Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

właśnie też przed chwilą przeczytałem

Marina :bowdown:
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Ornstein w przeciwieństwie do Fabrizio podawał, ze nie było medycznych i dziś dał wcześniej info ze dopiero się dogadali i Kai będzie miał dziś medyczne

Ornstein podaje tez ze na start 70 mln euro (62 mln funtów) + bonusy, w lipcu pisał ze z bonusami wyjdzie 80~

Marina Marina Marina...

Ponoć Havertz nie wraca na zgrupowanie
Obrazek
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Dlatego nie wraca, bo by musiał iść na kwarantannę potem.

Marina :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

niby spoko, ale to dalej oznacza, ze najdrozszym transferem w historii Chelsea jest Kepa [po bonusach Kai 70, Kepa 72 z gory - w funtach]

Ogólnie wycenę oprocz Ornsteina podaje Matt Law, i Kinsalla, wiec jest to zapewne brief z klubu, cos czuje, ze Bild, Kicker i inni niemcy beda podawac wycene 100 mln euro [chociaz to troche przesada bo to 20mln roznicy...]

Matt Law podaje, ze klub caly czas szuka bramkarza i jesli sie uda to defensywnego pomocnika [deklan ryz]
Obrazek
ODPOWIEDZ