Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Master

Re: Kartky

Post autor: Master »

sven22 pisze: 26 sie 2020, 9:16 Ta, też to zauważyłem. n\Na co dzień full gorszych sytuacji mają ludzie w życiu, ale jak się pojawi jakieś gówno na świeczniku to nagle wszyscy oburzeni. No kurwa, można. Są rodziny, w których facet napierdala kobietę przez 20 lat wspólnego małżeństwa a potem idą na wódkę...
Panowie, można się rozejść. Najlepiej z Kartkym na wutkę XD Przecież to normalka max. W moim środowisku nikt nie podnosi na kobietę ręki, a jakby to zrobił to mógłby sobie przejebać.

a Deawoo to XD też.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
jhator

Post autor: jhator »

daveyo pisze: 26 sie 2020, 16:53 Ostatni raz wypowiadam się w tej kwestii.

Piękni obrońcy kobiet którzy w girlsach się ślinią jak pojebani i by wyruchali każdą dziewczynę przez monitor, nazywając je sukami, dupkami, foczkami. Już nie wspominając tego co pewnie robicie we własnych związkach, ale nigdy nie wyjdzie to na światło dzienne, bo jesteście kurwa nikim i nikt się wami nie interesuje. Jesteście jebanymi idiotami. To tak jakby złodziej powiedział, że jebać złodziei, bo mnie okradli.

Prosty przykład waszego szacunku jak zachowywaliście się w stosunku do formy. Nie macie prawa nic mówić w tej kwestii, a tym bardziej kogokolwiek oceniać.

Jesteście pierdolonymi zwierzętami którzy myślą, że są nie wiadomo kim i, że wszystko wam można.

Mam nadzieję, że karma wróci właśnie do was.

a, że moderacja nic z tym nie robi to śmiech kurwa na sali, większy porządek jest w najtańszym burdelu.
mam nadzieje ze bym to twoj ostatni post
daveyo

Post autor: daveyo »

Kartky - Robb Stark (prod. Foux) - Official Video
Spoiler
Kartky - My feat. Igrekzet (prod. Natural Logarithm)
Spoiler
Kartky - Mountains (prod. NoTime)
Spoiler
ale zajebiście się wraca do tych starych kawałków. :bowdown: Mountains to chyba mój ulubiony kawałek w jego dyskografii.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Igrek pięknie kiedyś wpierdalał numery swoimi gościnkami. :bowdown:
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

czytałem post daewoo głosem ujadającego ratlerka sąsiadów

woof woof:)
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Kokon

Post autor: Kokon »

Igrek i te jego gejowskie wokalizy, nie wiem jak można z tak wysokim głosem lektorskim pchać się do rapu :wall: to pasuje jak świni kamizelka
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Przecież on nie ma wysokiego głosu co ty gadasz
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Na pewno chodzi o wokalizy?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Kokon

To już się naprawdę robi niesmaczne, teraz jego ex spiknela się z jego obecna lala
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

Jakieś szczegóły, @Kokon? Bo Wiktoria chyba usunęła instagram :neutral:
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Kokon pisze: 17 wrz 2020, 18:46 teraz jego ex spiknela się z jego obecna lala
że co
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Wygląda na to, że akcja powraca :lol: Ta poprzednia dupa od walki na noże wymieniła pw ze swoją następczynią która żali się, że nadal nie jest kolorowo. Zamierza ruszyć z akcją pomocy dla osób znajdujących się w podobnej sytuacji, tutaj kilka najważniejszych screenów, nie chciało mi się zapisywać całości:
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

niech daje info lepiej co z ta sprawa w sadzie co niby miala byc
ogolnie dla mnie jedna z najbardziej frustrujacych akcji w polskim rapie udowadniajaca, ze sluchacz jest gorszy od gowna
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
pawoleh666
Zbanowany

Post autor: pawoleh666 »

Podsumowanie oczami ex-sajko rapera Kartky:
kubus lubi sobie zapalic cannabis, a przez spożywanie dużej ilości trucizny w postaci etanolu źle to na niego wpływa i jego GABA jest tak rozjebane jak jego klatka piersiowa,
wiktoria lubi sobie zjesc benzo (choc patrzac na nia to niewatpliwie jakies opio tez wpierdala), stąd te akcje z brakiem hamulców i przemocą, agresją werbalną i niewerbalną,
a nikola to kurwa nie wiem kto to jest :dunno:

ogolnie szkoda, ze po Zakazanych Piosenkach raper Kartky nie odsunął się w cień na jakieś 2 lata bo dobrze by mu to zrobiło i każdemu innemu. Po kilku cudownych utworach z DNSN i w większości spójnym, fajnym projekcie jakim były Zakazane Piosenki, zaczęło mu chyba brakować pomysłu na to co dalej tworzyć tak, aby zatrzymać przy sobie jak największy fanbase zatrzymując jednak ten stary, dlatego zaczął nagrywać takie gówno żeby nałapać fejmu wśród 13 latek. Słabe to wszystko. Ale apeluję żeby jakiś moderator ogarniał tutaj te bezczelne wyzwiska w stronę rapera Kartky i kogokolwiek innego, bo to nie jest ok.

A co do tego ostatniego screena którego zapostował @SWN, no kurwa, jak się grzeje opio z benzo to nic dziwnego że miała potem skręta xDD a teraz płacze, że łee, słaby stan fizyczny miałam.
I jeszcze to zdziwko że poniosła takie konsekwencje? Kurwa, come on, w sieci jest nagranie jak wbija swojemu chłopakowi nóż w klatkę piersiową. :damn:
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@pawoleh666 kurwa mać czy wy macie klapki na oczach? Jaka jest szansa, że o jednym gościu trzecia partnerka puszcza plotki, że lubi napierdalać kobiety?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 16:37 Ale apeluję żeby jakiś moderator wjebał mi perma, bo że tu jeszcze piszę te swoje głupoty to nie jest ok.
Poprawiłem
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2020, 16:42 przez sugarhill_notausgang, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

przecież gdyby on sobie zrobił przerwę na dwa lata, to zostałby nikim
nie żeby teraz był kimś, ale przynajmniej mu się sprzedaje muzyka i to chyba coraz lepiej
pomijając osobę i jakość rapu wydawanie taśmowo tego samego co pół roku to w jego przypadku najlepsza strategia handlowa
Kokon

Jaayu pisze: 18 wrz 2020, 15:48 niech daje info lepiej co z ta sprawa w sadzie co niby miala byc
ogolnie dla mnie jedna z najbardziej frustrujacych akcji w polskim rapie udowadniajaca, ze sluchacz jest gorszy od gowna

Jaka sprawa w sądzie? On ma dowody na próbę zabójstwa, obdukcję, przemoc fizyczna a ona? Nagrania na których drze ryja. Przemoc psychiczna w świetle prawa nigdy nie wygra z przemocą fizyczną

Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
pawoleh666 pisze: 18 wrz 2020, 16:37 Podsumowanie oczami ex-sajko rapera Kartky:
kubus lubi sobie zapalic cannabis, a przez spożywanie dużej ilości trucizny w postaci etanolu źle to na niego wpływa i jego GABA jest tak rozjebane jak jego klatka piersiowa,
wiktoria lubi sobie zjesc benzo (choc patrzac na nia to niewatpliwie jakies opio tez wpierdala), stąd te akcje z brakiem hamulców i przemocą, agresją werbalną i niewerbalną,
a nikola to kurwa nie wiem kto to jest :dunno:

ogolnie szkoda, ze po Zakazanych Piosenkach raper Kartky nie odsunął się w cień na jakieś 2 lata bo dobrze by mu to zrobiło i każdemu innemu. Po kilku cudownych utworach z DNSN i w większości spójnym, fajnym projekcie jakim były Zakazane Piosenki, zaczęło mu chyba brakować pomysłu na to co dalej tworzyć tak, aby zatrzymać przy sobie jak największy fanbase zatrzymując jednak ten stary, dlatego zaczął nagrywać takie gówno żeby nałapać fejmu wśród 13 latek. Słabe to wszystko. Ale apeluję żeby jakiś moderator ogarniał tutaj te bezczelne wyzwiska w stronę rapera Kartky i kogokolwiek innego, bo to nie jest ok.

A co do tego ostatniego screena którego zapostował @SWN, no kurwa, jak się grzeje opio z benzo to nic dziwnego że miała potem skręta xDD a teraz płacze, że łee, słaby stan fizyczny miałam.
I jeszcze to zdziwko że poniosła takie konsekwencje? Kurwa, come on, w sieci jest nagranie jak wbija swojemu chłopakowi nóż w klatkę piersiową. :damn:
[/quo@SWN

No tu przyznam że w chuj łatwo wami manipulować xd tak,stosowała przemoc fizyczna ALE nigdzie nie ma video na którym wbija mu nóż XD ona ma nóż w ręce i jest zacpana
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Kokon pisze: 18 wrz 2020, 16:45próbę zabójstwa
Obrazek
Kokon

Jeśli Kartky ma filmik na którym rzeczywiście mu wbija nóż to w sądzie byłoby to przedstawione jako próba zabójstwa, skąd te śmieszki?
ODPOWIEDZ