Szpaku - Różowa Pantera (2021)
Re: Szpaku - Różowa Pantera (2020?) [Zapowiedź]
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- oKulTywowany
NIby numer coś tam wyjaśniający i tekst klasyczny w stylu wcześniej nie miałem nic , byłem w rozsypce a dziś chcą mnie zajebać bo mam lepiej ehhh
taki nic nie wnoszący ,po Atypowym Szpaku traci na wartości, ten pierwszy wers z Biggym lekko w stylu co autor miał na myśli.
I pytanie do bardziej wczutych #BORTWICK , Simba ma spine z Paluchem/BOR po odejściu na swoje i chillwagon ?
taki nic nie wnoszący ,po Atypowym Szpaku traci na wartości, ten pierwszy wers z Biggym lekko w stylu co autor miał na myśli.
I pytanie do bardziej wczutych #BORTWICK , Simba ma spine z Paluchem/BOR po odejściu na swoje i chillwagon ?
This page is no longer available.
Nie ma spiny, tylko Paluch napisał, że po pójściu na swoje Szpaka za bardzo nie miał z nim kontaktu i ludzie dopisali resztę. Wiadomo też, że Paluch mu mega pomógł w promocji i stracił kurę znoszącą złote jaja pod względem wyświetleń itd.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Biggie to bodajże psiak Szpaka
Jestem w szoku, że nie było wzmianki o ojcu. Zaczynam się o chłopaka martwić 
jaki kraj taki 2pac
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
ale kurwa ciary przy tym tracku, Ci co się odwrócili już niech lepiej nie wracają
- Serdecznosci
Fajna szmulka na klipie, nic więcej.
odpalcie do tego:
można zmienić prędkość na 0,75
Spoiler
@Serdecznosci no fajna, ale ludziom się tak spodobała, że już na 3 klipie jest w ciągu 2 miechów. Kizo + Wac, Wac + Kizo i teraz Szpaku 
takie se.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Dla mnie dojebany numer jaram się w chuj!
- Bryx Fenrir
Zajebisty kawałek, pełna energia, tak szczerze to jeden z lepszych jego kawałków od Atypowego, mam nadzieję na więcej takich. Dobra energia, dobrze przekazane, tekstowo też spoko.
No jak ostatnich wysrywów Szpaka nie byłem w stanie w całości przesłuchać, to to leci na loopie od poniedziałku. Zajebiste. 
Skąd po tym kawałku taka niechęć wielu innych raperów do Szpaka? Nie śledzę go zbytnio, słuchałem tylko Atypowy, a dzisiaj widzę artykuł gdzie Kacper HTA ciśnie po nim, że jest nieautentyczny, pozuje na nigga itp.
moze za powaznie potraktowali wersy o swojej mafii dunno, ale widac, ze ostatnio szpaku jakis bardziej uliczne te klipy ma, ale mi sie podoba i dla mnie jest w tym autentyczny, a ostatni numer caly czas na repeacie tylko ta dupa w tym klipie to zupelnie nie potrzebna 
Pewnie ból dupska o popularność, czego Szpaku nie nagra trafia do #1 na czasie
Nie chce mi się szukać na Geniusie przykładów, ale o ile pamiętam, Szpaku odcinał się od gangsterskiej przewózki z kominiarkami, blichtrem i klamkami, a ostatnie klipy jednak są jakie są. Może to boli tych autentycznych łaków.
Nie chce mi się szukać na Geniusie przykładów, ale o ile pamiętam, Szpaku odcinał się od gangsterskiej przewózki z kominiarkami, blichtrem i klamkami, a ostatnie klipy jednak są jakie są. Może to boli tych autentycznych łaków.
Przeczytałem gdzieś, że Kacper HTA przestał szanować Szpaka po tym jak zorganizował kręcenie klipu do numeru z nim, a Szpaku w ostatniej chwili (jak już ludzie byli ogarnięci) odwołał tłumacząc, że nie chce mu się w pociągu siedzieć kilku godzin. Ile w tym prawdy to nie wiem, ale w sumie to bym się nie zdziwił.
Wrócił kurwa agresywny bez jebanego wycia.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Wstyd że kiedyś myślałem, że chłop ma potencjał. Będzie tak nawijać do 40, dopóki ludzie będą widzieć w nim kurwa nie wiem - buntownika?