Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
ten wpis jest skierowany do takich cymbałów jak Ty właśnie, którym wiele nie potrzeba, żeby z nerwów zjeść roczny zapas pyrów z gzikiem w 28 minut
nikt się nie podpina pod sukces Lewego, to humorystyczna szpileczka, jak Lechowe koszulki po aferze z Kante albo zniżka na akcesoria bramkarskie po Lechii. to tylko profil w socialmedia, to tylko piłka nożna, więcej dystansu, dziewczyny
nikt się nie podpina pod sukces Lewego, to humorystyczna szpileczka, jak Lechowe koszulki po aferze z Kante albo zniżka na akcesoria bramkarskie po Lechii. to tylko profil w socialmedia, to tylko piłka nożna, więcej dystansu, dziewczyny
trójkąt bermudzki wola mokotów
"Do skandalicznej sytuacji doszło po meczu Jagiellonii Białystok z Wisłą Kraków. Na płytę boiska wszedł kibic ze swoimi dziećmi i zaczął robić wspólne zdjęcia z Jakubem Błaszczykowskim. 

Ponadto Błaszczykowski został już odseparowany od całej drużyny. – Nasz kapitan nie wraca do Krakowa autokarem z całym zespołem. Po tym, co zaszło na murawie, musieliśmy odizolować Kubę, który niezwłocznie po powrocie przejdzie testy na obecność koronawirusa – potwierdziła rzeczniczka Wisły Kraków Karolina Biedrzycka."
Nawet kurwa nie wiem, jak to skomentować.
Ponadto Błaszczykowski został już odseparowany od całej drużyny. – Nasz kapitan nie wraca do Krakowa autokarem z całym zespołem. Po tym, co zaszło na murawie, musieliśmy odizolować Kubę, który niezwłocznie po powrocie przejdzie testy na obecność koronawirusa – potwierdziła rzeczniczka Wisły Kraków Karolina Biedrzycka."
Nawet kurwa nie wiem, jak to skomentować.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
"niezwłocznie po powrocie przejdzie testy na obecność koronawirusa" - nie wiem czy coś się zmieniło, ale takie badanie od razu po kontakcie z potencjalnie zarażonym chyba chuja da.
No nie wiem, ja na miejscu Legii wolałbym nie przypominać tego, że kiedyś nie chcieli Lewandowskiego i zostawili go samego z kontuzją. Ale skoro lubią wywoływać gównoburzę to ich sprawa i tę szpileczkę to chyba sobie wbijają.joey pisze: ↑24 sie 2020, 22:02 ten wpis jest skierowany do takich cymbałów jak Ty właśnie, którym wiele nie potrzeba, żeby z nerwów zjeść roczny zapas pyrów z gzikiem w 28 minut
Nie jestem kibicem Lecha jbc
- checollada
Z tym Kubą to szoł dla debili, pokazówka
To będzie fest pojebany sezon coś czuje xd
To będzie fest pojebany sezon coś czuje xd
w sumie nawet fajny herb Jagi w czasach gdy wszyscy tylko unowocześniają
Influencer.
- con shonery
- Moderator
No, też wolę nową-starą jotke.
Dziś/wczoraj przeżyłem super wieczór w pubie, druga połowa wyglądała jak wyglądała ale radości z pierwszej nic nie odbierze, atmosfery kiedy drużyna której kibicujesz strzela gole na wyjeździe nie odtworzy wspólne oglądanie choćby najlepszego serialu czy filmu, w chuj cieszę się że złapałem na to zajawkę.
Dziś/wczoraj przeżyłem super wieczór w pubie, druga połowa wyglądała jak wyglądała ale radości z pierwszej nic nie odbierze, atmosfery kiedy drużyna której kibicujesz strzela gole na wyjeździe nie odtworzy wspólne oglądanie choćby najlepszego serialu czy filmu, w chuj cieszę się że złapałem na to zajawkę.
E-kolego, polecam jeździć na wyjazdy, tam to się dopiero dzieje w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
- con shonery
- Moderator
domyślam się:D chciałbym, jak będzie już taka możliwość to będę kombinował
Rozumiem że jak bramkarz nie obroni karnego to też jego wina?
Hammarby - Lech
Piast - Hartberg
Piast ma sporą szansę myślę, Lech ciężko głównie przez wyjazd, bo sportowo lepszy
Piast - Hartberg
Piast ma sporą szansę myślę, Lech ciężko głównie przez wyjazd, bo sportowo lepszy
Influencer.
przecież Hammarby to lepsza drużyna niż Malmo, nie ma co się sugerować tabelą, bo tam fatalny początek sezonu był; potencjał imo zdecydowanie większy. i paradoksalnie to zwiększa sytuacje popularnego Kolejorza, bo wyjazd+underdog? niebo jest limitem
I sztuczna murawa.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
potencjalni rywale Lecha:
OFI Kreta / Apollon Limassol
Besiktas