jesli ktos mialby kogokolwiek wysmiewac za stalkera, to dawno dostalby gruba sruba w leb
Co z gier na początek?
Moderator: con shonery
-
rubinstein
Re: Co z gier na początek?
- formaszczytu
Stalker to pozycja obowiązkowa przeca. Tak samo Gothic. Z modami ofc.
No i Mafia, ale na pewno wyżej była.
Z takich oldskuli to fajny jest Fahrenheit.
No i Mafia, ale na pewno wyżej była.
Z takich oldskuli to fajny jest Fahrenheit.
Stalker jak już ktoś poczuje klimat to niech zapodaje Anomaly Mod + pare addonów, wtedy jest full stalker experience wiecie o co chodzi
Half-Life 2 ktoś tu polecał ja dorzuce, że warto dodać Episode 1 & 2, a także Lost Coast
Dark Messiah Of Might And Magic
Vampire : The Masquerade Bloodlines
Portal 1 & 2
w ogóle gry oparte na silniku source mają to do siebie, że pójdą kurwa na ziemniaku
Half-Life 2 ktoś tu polecał ja dorzuce, że warto dodać Episode 1 & 2, a także Lost Coast
Dark Messiah Of Might And Magic
Vampire : The Masquerade Bloodlines
Portal 1 & 2
w ogóle gry oparte na silniku source mają to do siebie, że pójdą kurwa na ziemniaku
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
rubinstein
w sumie ja też będę miał (bardoz niedługo, bo to chyba kwestia godzin albo dni), nowy gejmingowy komputer.
doom eternal bedzie fajny na poczatek? w sumie lubie takie klasyczne zrecznosciowe strzelawki
liczylem, ze wampiry 2 wyjda w kwietniu, ale chuj raczej z tego bedzie
doom eternal bedzie fajny na poczatek? w sumie lubie takie klasyczne zrecznosciowe strzelawki
liczylem, ze wampiry 2 wyjda w kwietniu, ale chuj raczej z tego bedzie
https://youtu.be/-u9khmaIa6M
Polecam serdecznie Kingdome Come Deliverance i to chyba pod każdym względem, grafiki, systemu walki i fabuły
Polecam serdecznie Kingdome Come Deliverance i to chyba pod każdym względem, grafiki, systemu walki i fabuły
Tak!
Tylko koniecznie z fanowskimi patchami - z moich doświadczeń wynika, że wersja 8.6 PL (tak, supportuje dodatkowo polskie napisy, choć wiadomo, że czasem jakieś krzaki się tu zdarzają) jest najbardziej stabilna i zapewnia najlepszy balans zmian (testowałem też nowsze wersje - dużo fajnych fixów, ale w międzyczasie zdążyli też wyjebać parę rzeczy, które mi osobiście pasowały, a inne zjebać).
Starocie, ale ilość wciągu i straconych godzin bezcenna.
Baldurs Gate 2 EE.
Fallout 2 i Nev Vegas.
Baldurs Gate 2 EE.
Fallout 2 i Nev Vegas.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
- cloud
- chmura
Odświeżam temat, mam stosunkowo nowy komputer, a nie mam pojęcia w co grać poza CSem.
Możecie mi coś polecić, co nie pojawiło się jeszcze w tym temacie i nie jest to Wiedźmin, RDR czy GTA V?
ryzen 5 3600x i rtx 2060, więc raczej nowości też powinny pójść
ryzen 5 3600x i rtx 2060, więc raczej nowości też powinny pójść
Doom 2016 i Doom Eternal to piękne giereczki, nawet żeby włączyć na 40 minut i dla relaksu rozjebać jakąś mapkę. Jeżeli lubisz ściganko zarazem nie mając dupokanapki na realizm to lepszej giereczki niż Forza Horizon 4 nie znajdziesz, cudowna graficznie, długa (od maja nie skończyłem jeszcze xD) i super przyjemna jest myśl, że właśnie sobie śmigasz e39 m5
Graficznie najbardziej rozjebały mnie gry od ubi - FC5 i AC: Odyssey, pod względem oprawy cudeńka, ale jeżeli grałeś w jakiekolwiek inne odsłony tych serii to nie wiem czy się opłaca - AC to Far Cry z mieczami a Far Cry to Asassyn z giwerami, aczkolwiek póki nie znudzisz się jedną mechaniką ciągniętą przez całą gierkę to pyka się przyjemnie
Przyjemnie pykało mi się jeszcze w te nowe Wolfy, chociaż imo żadna rewelacja i do starego RTCW to nie mają podjazdu, no i Deus Ex: Mankind Divided, jeżeli lubisz kombinować i rozkminiać 50 sposób na ukończenie jakiegoś zadania to ci się spodoba, no i to będzie dobra rozgrzewka przed Cyberpunkiem.
mody kompletnie rujnują klasyczne gothici, nie znam ani jednego dobrego, wyważonego moda, który nie byłby przekombinowany, wszystkie te dziwaczne mody ala returning czy mroczne tajemnice sprawiają wrażenie jakby robili je zapaleni 14latkowie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
MT to gówno dla nastolatków, a Returning to gówno dla Rusków, ale dobre mody do Gothica się zdarzają.
Oczywiście, że tak: