NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: NBA

Post autor: SWN »

Proponuję żeby w ramach walki z uciskiem i niesprawiedliwością społeczną zawodnicy oddawali 20% swojej (i tak już w dużej części przypadków bajecznej) wypłaty dla najbiedniejszych rodzin ze swoich miast. Realna, potrzebna pomoc, chyba tacy obrońcy równości nie będą mieli nic przeciwko i zgodnie się dołożą??

Biedny Lebron już polityk mode na twitterze, SICK OF IT!!!!, chociaż przy okazji płonących budynków i interesów białych wolał paradować w koszulce Looney Tunes nie krytykując ani słowem, shieeeet.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

a czego się spodziewasz @SWN
nikogo nie obrażając, ale większość z profesjonalnych sportowców to debile, na nich wplyw potrafi wywrzeć reklama Wendy's
jebać politykę ale no kurwa płaczący doc rivers, że kochają tak USA a USA ich nie kocha
niech przyjedzie do PL i niech utrzyma się przez rok za minimalną to zobaczymy czy może jednak w tym USA nie jest taak źle
pierdolona hipokryzja na każdym kroku
Mider

Post autor: Mider »

oyche

Post autor: oyche »

:rotfl:
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

:crazy:
Awatar użytkownika
joey

jabolsdz

Post autor: jabolsdz »

szczerze to nie wiem z czego macie bekę
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Że inteligencją to oni nie grzeszą.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

No to gitara Lakers i Clippers out a do drugiej rundy wchodzą Mavs i Blazers. Dla mnie spoko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

jabolsdz pisze: 27 sie 2020, 9:19 szczerze to nie wiem z czego macie bekę
mamy beke z tego, że odpierdalają cyrk bez powodu?

:rotfl: :rotfl:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Liga podczas rozgrywek przetrwała wojny, zamach na prezydenta i ludobójstwa na terenie USA wszystko to honorując spokojnymi akcentami w trakcie meczów (cisza, naszywki, przemowy), a teraz zachciało im się rozjebać sezon przez śmierć podejrzanego czarnego typa. Przerwą rozgrywki, spotkają się z komisarzem generalnym i czego będą właściwie żądać? Nie rozpoczniemy gry dopóki nie zdelegalizujecie ustawą rasizmu czy co? Kolejny protest dla protestu, oburzenie dla oburzenia bez wskazania konkretnego sposobu rozwiązania (no chyba że pan polityk LeBron popiera pomysł BLM o 'spaleniu USA aż do podstaw'). Nie wspominając już o tym, że te barany teraz będą zatrzymywać rozgrywki, a kiedy salary cap drastycznie spadnie (a spadnie, bo ile reklamodawcy w tym roku mieli czasu? połowę?), to będzie płacz o zostawienie płacy na starym poziomie i wyższe kontrakty, kiedy przygotowali to sobie sami.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

pewnie od tego zamknięcia w disneylandzie psycha is sitting, to nie może nie mieć wpływu
jabolsdz

Post autor: jabolsdz »

myślę, że totalnie nie rozumiecie tego problemu, z którego się tak nabijacie. to o inteligencji bardziej do siebie powinniście odnieść.
oyche

Post autor: oyche »

kenny smith wyszedł z programu na żywo w ramach protestu, barkley chyba lekko w szoku, wziął filiżankę i zrobił SIORB jak w jakiejś kreskówce kiedy jest niezręczny moment
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@jabolsdz to wytłumacz nam debilom o co chodzi. Bo ja gdybym był mądrym czarnym, to ostatnie co bym robił to zaostrzał protesty bo postrzelili czarnego PRZESTĘPCĘ, nie niewinnego człowieka z powodu skóry.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
joey

jabolsdz pisze: 27 sie 2020, 13:47 myślę, że totalnie nie rozumiecie tego problemu, z którego się tak nabijacie. to o inteligencji bardziej do siebie powinniście odnieść.

chłopaku, jakiś anonimowy nba vet w rozmowie z Wojnarowskim mówi, że
con shonery pisze: 27 sie 2020, 12:59 od tego zamknięcia w disneylandzie psycha is sitting
a ty coś pierdolisz o rozumieniu problemu.

niestety, tutaj chłopaki sobie znaleźli idealny pretekst do tego, żeby wypierdolić z bąbla, bo w końcu jak mogą grać, kiedy policja znów zabija niewinnego czarnoskórego
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

na pewno nie z ludzi co koty przez okno wyrzucają
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

No to dawaj jabol ze swoją teorią, bo póki co to takie gadanie na zasadzie "dobra, nie będę wam tłumaczył" "pogadamy jak zrozumiecie" :dunno:
Awatar użytkownika
joey

zresztą kurwa, gdyby Lebron wyszedł do ludzi i powiedział, że no fajnie piłeczka chodzi, ale tęskni za dzieciakami i ma już dosyć życia w bańce, to myślę że łatwiej byłoby to zrozumieć, niż wykorzystywanie do tego ludzkiej tragedii (bo śmierć człowieka zawsze nią jest, niezależnie od tego, czy słuszna czy nie)
ODPOWIEDZ