jebać tego kartky dożywotnio
Kartky
Re: Kartky
bełkot ćpunka^

- oKulTywowany
bławo bławo , pierwszy raz ktoś wie więcej o mnie niż ja sam o sobie, plus nawet polonistę mamy

This page is no longer available.
Ostatni raz wypowiadam się w tej kwestii.
Piękni obrońcy kobiet którzy w girlsach się ślinią jak pojebani i by wyruchali każdą dziewczynę przez monitor, nazywając je sukami, dupkami, foczkami. Już nie wspominając tego co pewnie robicie we własnych związkach, ale nigdy nie wyjdzie to na światło dzienne, bo jesteście kurwa nikim i nikt się wami nie interesuje. Jesteście jebanymi idiotami. To tak jakby złodziej powiedział, że jebać złodziei, bo mnie okradli.
Prosty przykład waszego szacunku jak zachowywaliście się w stosunku do formy. Nie macie prawa nic mówić w tej kwestii, a tym bardziej kogokolwiek oceniać.
Jesteście pierdolonymi zwierzętami którzy myślą, że są nie wiadomo kim i, że wszystko wam można.
Mam nadzieję, że karma wróci właśnie do was.
a, że moderacja nic z tym nie robi to śmiech kurwa na sali, większy porządek jest w najtańszym burdelu.
Piękni obrońcy kobiet którzy w girlsach się ślinią jak pojebani i by wyruchali każdą dziewczynę przez monitor, nazywając je sukami, dupkami, foczkami. Już nie wspominając tego co pewnie robicie we własnych związkach, ale nigdy nie wyjdzie to na światło dzienne, bo jesteście kurwa nikim i nikt się wami nie interesuje. Jesteście jebanymi idiotami. To tak jakby złodziej powiedział, że jebać złodziei, bo mnie okradli.
Prosty przykład waszego szacunku jak zachowywaliście się w stosunku do formy. Nie macie prawa nic mówić w tej kwestii, a tym bardziej kogokolwiek oceniać.
Jesteście pierdolonymi zwierzętami którzy myślą, że są nie wiadomo kim i, że wszystko wam można.
a, że moderacja nic z tym nie robi to śmiech kurwa na sali, większy porządek jest w najtańszym burdelu.
nie poplacz sie, kartky jeszcze będzie nagrywał easy
zamknij ryj dałeło, jak ci sie nie podoba to wypierdalaj w koncu stad lamusie 
- FruitOffTheWall
gosc powinien jescze dodać do damskiego boskera ,,KARA ZA CHUJOWY RAP ŁAKU" i wtedy go wyjebać z tej hulajnogi.Kartky jest chujowy do tego łeb ma ładnie przeorany a gimbusy i tak beda bronić nawet jakby maryle rodowicz najebał plastikowym widelcem.Ale beke mam tez z chłopa co go popchnał,powinien sie z nim honrowo napierdalać a nie jak pizda popchnać i spierdolić
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
radosczzycia
Daveyo mój ulubiony uzytkownik, wy pedały mozecie sie spinac przez kabel.
Kartky mam w dupie. Mm, pycha (:
Kartky mam w dupie. Mm, pycha (:
Post daevo
Haha xd
Haha xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
dejw kurwa czytasz czasem to co piszesz?
no to to, ze ktos lubi se poogladac dupeczki w temacie ggg albo nie wiem swoja panne lapie za wlosy to juz nie powinien sie odzywac? w ogole co to za tekst "pewnie robicie", juz przeswietliles co robimy? czy wywnioskowales na podstawie postow gdzie jebiemy damskiego boksera? no i przyklad formy, z ktora forum jechalo bo byla zwykla atencjuszka, ktora pierdolila glupoty w kazdym temacie i robila mlyn z jakimis prywatami swoimi i tego jej gnoma. i ja nic nie mam do niej i do ciebie tez nie, no ale co ty tu nawijasz to ludzkie pojecie przechodzi, az sie ciezko do tego posta odniesc bo to sa same inwektywy do uzytkownikow, ktorzy smia jebac jakiegos rapowego gnoja, ktory oprocz bycia chujowym raperem zaslynal sparingami mma z borderkami jakimis.
no to to, ze ktos lubi se poogladac dupeczki w temacie ggg albo nie wiem swoja panne lapie za wlosy to juz nie powinien sie odzywac? w ogole co to za tekst "pewnie robicie", juz przeswietliles co robimy? czy wywnioskowales na podstawie postow gdzie jebiemy damskiego boksera? no i przyklad formy, z ktora forum jechalo bo byla zwykla atencjuszka, ktora pierdolila glupoty w kazdym temacie i robila mlyn z jakimis prywatami swoimi i tego jej gnoma. i ja nic nie mam do niej i do ciebie tez nie, no ale co ty tu nawijasz to ludzkie pojecie przechodzi, az sie ciezko do tego posta odniesc bo to sa same inwektywy do uzytkownikow, ktorzy smia jebac jakiegos rapowego gnoja, ktory oprocz bycia chujowym raperem zaslynal sparingami mma z borderkami jakimis.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
przecież w dobie legendarnego równouprawnienia, to chyba dobrze, że formaszczytu była traktowana jak każdy user tj. pierdoliła głupoty więc była z niej beka, rozumiem że prawdziwy, dobrze wychowany dżentelmen traktowałby jej wynurzenia jako prawdę objawioną z szacunku do kobiet? 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Niektóre kobiety podnieca przemoc i agresja.Ta panienka występująca w klipach i na okładkach Kartkego to jego dupeczka? Sexowna jest.
SiNi dzieciaku...
@LucaLux Nie znasz mnie, więc w jakim celu ten tekst?
- oKulTywowany
Widzę kolega się zagotował. Prewencyjnie banik na 1 dzień, a jak masz jakieś ale to zgłaszaj posty. A resztę proszę o olanie i nie podsycanie prowokacji.daveyo pisze: ↑26 sie 2020, 16:53 Ostatni raz wypowiadam się w tej kwestii.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem