Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
MalinowyJogurt
Re: Transfery
Skończy się na tym, że zostanie w tej Barcelonie a niedługo nikt nie będzie o tym pamiętał, chociaż kibicuję żeby odszedł, przynajmniej nudno nie będzie, no i ta Chelsea spoko, bo mimo, że angielskiej nie oglądam to do Chelsea jakąś taką sympatię czuję a nie jak do tego pierdolonego 4rsenalu, któremu zawsze dawałem wszystkich zawodników w fifie w edytorze na overall 30-40 i patrzyłem jak się spierdalają do League Two xd
21:25 - Nadzwyczajne zebranie zarządu się zakończyło i niedługo poznamy oświadczenie klubu. Według niektórych źródeł, Bartomeu zgodził się na natychmiastową rezygnację ze stanowiska.
21:35 - Niektórzy z dyrektorów złożyli już swoje rezygnacje na ręce prezydenta, inni zaś wystąpili o wotum nieufności dla Bartomeu. (TyCsports)
21:44 - Barcelona odpowiedziała Messiemu kolejnym faksem, zapewniając, że wolą klubu jest, by Leo pozostał z klubie i zakończył tu karierę sportową. (Sique Rodriguez)
21:48 - Messi podjął swoją decyzję po rozmowie z Koemanem, podczas której usłyszał, że "przywileje się skończyły" (Tancredi Palmeri)
E:
22:44 - TyC, argentyński kanał, który jako pierwszy poinformował o słynnym już faksie, teraz informuje o tym, że Bartomeu zgodził się na rezygnację.
22:49 - Bartomeu poważnie rozważa rezygnację po tym, jak Messi poprosił o odejście (BeIN)
21:35 - Niektórzy z dyrektorów złożyli już swoje rezygnacje na ręce prezydenta, inni zaś wystąpili o wotum nieufności dla Bartomeu. (TyCsports)
21:44 - Barcelona odpowiedziała Messiemu kolejnym faksem, zapewniając, że wolą klubu jest, by Leo pozostał z klubie i zakończył tu karierę sportową. (Sique Rodriguez)
21:48 - Messi podjął swoją decyzję po rozmowie z Koemanem, podczas której usłyszał, że "przywileje się skończyły" (Tancredi Palmeri)
E:
22:44 - TyC, argentyński kanał, który jako pierwszy poinformował o słynnym już faksie, teraz informuje o tym, że Bartomeu zgodził się na rezygnację.
22:49 - Bartomeu poważnie rozważa rezygnację po tym, jak Messi poprosił o odejście (BeIN)
Ostatnio zmieniony 25 sie 2020, 22:41 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękna byłaby to informacja dla światowego futbolu, gdyby Messi faktycznie zmienił klub. Czekam na oficjalke.
mnie się wydaje, że Messi ma dosyć opluwania i obarczania go winą i odpowiedzialnością za wszystko, dymisja Bartomeu niewiele w tym fakcie zmienia, Messi zawsze chciał projektu sportowego
Messi jest za dobry na farmer league, czyli PSG odpada, Inter za słaby, tylko PL i City, to się sprzeda jak złoto
Messi jest za dobry na farmer league, czyli PSG odpada, Inter za słaby, tylko PL i City, to się sprzeda jak złoto
przeciez tu nie ma juz dobrego wyjscia, dymisja barto oznacza chaos do nastepnych wyborow a nowy sezon juz sie zaczyna 
- nihil Novi
23:00 - Bartomeu nie spotkał się dziś z zarządem i nie rozważa odejścia. (MD)
xd trzeba wyłączyć neta na 2 dni
xd trzeba wyłączyć neta na 2 dni
Spoiler
- scam_sakawa
Z jednej strony lubię takie bomby transferowe, ale z drugiej ilość nierzetelnego gówna jakie podają źródła jest strasznie wkurwiająca.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- rozklad_gaussa
a skonczy sie na boca juniors
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Jeśli takie sromotne wpierdole trzy lata z rzędu nie wybiły z bani zarządowi rozmarzonego mruczenia o barcelońskim DNA i całe to 2-8 będzie warte jedynie odesłanie Alby i Pique na ławkę, to ja pierdole takie rewolucje
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nawet jak Bartomeu i Koeman wypierdolą, Messi zostanie prezesem i wbije Xavi czy kogo sobie tam pan hrabia zażyczy to przecież ciężko będzie uratować sytuacje przez najbliższe kilka lat
a Messi młodszy nie będzie
mi jako osobie która śledzi jednym okiem La Lige wydaje się że do wymiany jest conajmniej połowa obecnej kadry - połowa z tego to dziady, a druga połowa jebane klauny
mega talentów ze szkółki które miałyby to uciągnąć raczej nie widać oprócz jakiegoś Puiga i Fatiego
hajs natomiast rozpierdolony został na jakichś Braithwaitów, a za gości typu Vidal czy Suarez przecież nikt nie wyłoży nie wiadomo ile
nawet taki Dembele na obecnym rynku nie jest wart pieniędzy za które można by było ściągnąć od razu jakieś lepsze opcje do składu
a Messi młodszy nie będzie
mi jako osobie która śledzi jednym okiem La Lige wydaje się że do wymiany jest conajmniej połowa obecnej kadry - połowa z tego to dziady, a druga połowa jebane klauny
mega talentów ze szkółki które miałyby to uciągnąć raczej nie widać oprócz jakiegoś Puiga i Fatiego
hajs natomiast rozpierdolony został na jakichś Braithwaitów, a za gości typu Vidal czy Suarez przecież nikt nie wyłoży nie wiadomo ile
nawet taki Dembele na obecnym rynku nie jest wart pieniędzy za które można by było ściągnąć od razu jakieś lepsze opcje do składu
Sprawdzając niusy z rana na blaugrance pojawiło się coś takiego
Jeszcze co do Vidala to
e2: z poważniejszych transferów, Janek Gol związał się z Dinamem Bukareszt dwuletnią umową.
e:00:21 - Twitter przypomina wypowiedź najlepiej poinformowanego w kuluarowych newsach z Barcelony, Marcelo Bechlera, który 16 sierpnia twierdził, że "Messi roważa odejście. Nie w 2021. Teraz."
7:37 - Leo Messi wybrał Manchester City. (Marcelo Bechler)
także ten. A Alba i tak zostanie w pierwszym składzie.Ronald Koeman nie marnuje czasu. Rozmawia ze swoim składem i oznajmia zawodnikom, jakie ma wobec nich plany. Powiedział już Suarezowi, Rakiticiowi, Vidalowi, Umtitiemu i Firpo, że nie znajdują się w jego planach na następny sezon. Odbył również rozmowy z Gerardem Pique oraz Sergio Busquetsem.
Powiedział obrońcy, że nadal jest kluczowym elementem układanki, z kolei Busquets otrzymał komunikat, że straci gwarantowane miejsce w podstawowej jedenastce i nie będzie występował za zasługi.
Koeman zakomunikował Pique, że jest ważny i ceni jego umiejętność zarządzania kolegami z drużyny. Ma być “Cesarzem” nowej Barcy.
Jeszcze co do Vidala to
Spoiler
Ostatnio zmieniony 26 sie 2020, 9:14 przez kapec, łącznie zmieniany 2 razy.
Pijaku chilijski nie obrażaj tygrysów porównując ich do siebie.
Dobra dawać go do City, coz to będzie za opcja w FPL
jaka to opcja jak będzie miał 100% posiadania 
mam nadzieje że jak już przyjdzie to się trafi losowanko w pucharze City vs Stoke
mam nadzieje że jak już przyjdzie to się trafi losowanko w pucharze City vs Stoke
- 40 minut easy
ale bym się jarał messim w city, łooooooo
- 40 minut easy
ja w ogóle gardzę mocno city ale chodzi o fakt biegania messiego po boiskach premier league, o fantasy, o show!
jednocześnie nie chciałbym go w drużynie której kibicuję więc elegancko by było