Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
no i nie czarujmy sie, ze m10 odejdzie za darmo.
koniec koncow obie strony najpewniej dojda do takiej interepretacji kontraktu gdzie klub na nim sowicie zarobi.
koniec koncow obie strony najpewniej dojda do takiej interepretacji kontraktu gdzie klub na nim sowicie zarobi.
Tym bardziej grono klubów które realnie będą mogły pozwolić sobie w pocovidowej piłce, na kontrakt messiego i 80/100 baniek wykupy się zawężą. Juventus to się stara wyjebac cristiano bo za duzo mu płacą wy tu dajecie zeby messiego brali.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
no jeśli za darmo... może Exor poczaruje, marketingowo wyglądałoby to nieziemsko 
- Cz4rny1337
- Moderator
Nie nie
Ffp działa w ten sposób ze calkowity koszt amortyzuje się na lata kontraktu i dodaj ewartosc kontraktu
Dlatego Kepa dostał 7 letni kontrakt
Nie ma znaczenia struktura przelewów, w zasadzie większość klubów jest kredytowana przez banki do grubych zakupów bo nie leży im na koncie 100 baniek
Żeby potem nie doszło do straty klub musi sprzedać zawodnika za więcej niż pozostałe lata amortyzacji
Czyli chcieli to po prostu rózbic na raty
Ffp działa w ten sposób ze calkowity koszt amortyzuje się na lata kontraktu i dodaj ewartosc kontraktu
Dlatego Kepa dostał 7 letni kontrakt
Nie ma znaczenia struktura przelewów, w zasadzie większość klubów jest kredytowana przez banki do grubych zakupów bo nie leży im na koncie 100 baniek
Żeby potem nie doszło do straty klub musi sprzedać zawodnika za więcej niż pozostałe lata amortyzacji
Czyli chcieli to po prostu rózbic na raty

nie ma chuja ze messi odejdzie z Barcelony, to przeciez oczywiste wywieranie presji zeby te barany z zarzadu podaly sie do dymisji lub zostaly wywiezone na taczkach.
dawać go kurwa do uk, a nie do tych pastuchów z włoch czy francji 
Tylko juve albo real inaczej będzie zawód
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
kurwa jakby do juve poszedł, cos pieknego
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
- Cz4rny1337
- Moderator
nie no bez przesady, gdzie mi tego karla faszystowskiego do czelsi kochanej
https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b4271.htmlHiszpańska Marca na swojej stronie internetowej pisze:Lionei Messi prawdopodobnie znalazł już nowy klub, do którego przejdzie z FC Barcelony.
Argentyńczyk obrał sensacyjny kierunek, ponieważ za swój nowy dom obrał powstały w zeszłym roku klub piłkarski w centralnej Europie, który dopiero zaczyna budować swoją potęgę na mapie.
Zdołaliśmy skontaktować się z agentem Lionela, który krótko zargumentował decyzję piłkarza - "Mój klient potrzebował klubu, który nie ma jeszcze swojej historii, a jednocześnie dąży do zbudowania potęgi na miarę złotych czasów swojego poprzedniego klubu. Cieszy się z faktu, że to on postawi pierwszy krok w budowie tego piłkarskiego imperium".
EDIT: Lol, usunęli
Dobrze, że post na FB jeszcze miałem otwarty
Spoiler

Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Liczę na PSG, żeby z Neymarem poklepali fajnie jak wczesniej
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Ja pierdolę, przed otworzeniem spoilera siedziałem dobre kilkadziesiąt sekund i główkowałem jaki kurwa projekt powstaje w środkowej Europie, czy Messi miał wcześniej jakąś współpracę z Red Bullem, a potem zonk 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Messi za konrafal do b klasy
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka