Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Ja pierdole Messi w Premier League to byłby sztos 
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Nie poradziłby sobie
Spoiler
xD!
Albo niech zostaje, albo niech gra z cr7. To by było coś pięknego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gdzie obstawiacie reunion cr i m10? turyn, paryz czy ktorys z manchesterow?
- nihil Novi
Może Chelsea go przypadkiem wyjmie skoro już tak aktywnie działają na rynku
Sensei życia
Juve musisz, masz już jednego
E: pewnie skończy się na niesmaku i ludzie zapamiętają że Messi chciał kiedyś odejść przez to co się odpierdalało w klubie
E2:
E: pewnie skończy się na niesmaku i ludzie zapamiętają że Messi chciał kiedyś odejść przez to co się odpierdalało w klubie
E2:
A że tak zapytam jako trochę laik - Inter stać na Messiego? Pamiętam wyraźnie, że przy okazji tej ostatniej inby z przedłużaniem kontraktu czytałem gdzieś, że jedynymi klubami na świecie mogącymi sobie pozwolić na CR7/Leo były Barca/Real/City/PSG/Juventus, a we wszystkich pozostałych z topu wiązałoby się to z absolutnym wypierdoleniem połowy składu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Na wahadło z mosesem grać
To nie tak miało się skończyć
Jak można tak klub rozjebać to jest szok.
IMO jak ma odchodzić to tylko do City, innego wyboru nie zrozumiem.
Jak można tak klub rozjebać to jest szok.
IMO jak ma odchodzić to tylko do City, innego wyboru nie zrozumiem.
mam nadzieje, ze do polnocy bedzie dymisja zarzadu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Puyol spropsował Messiego na twitterku
-
ksiazenieporzadek
messi u conte na wachadelku tak tak
Ale po co on miałby iść do Interu? Ma 33 lata i jak chce coś jeszcze wygrać to musi iść do klubu walczącego o najwyższe cele z porządnym projektem sportowym jeśli to jest głównym motywem odejścia z tego co wiemy i Barca mu nie jest wstanie tego zapewnić (pomijam problemy z zarządem Barcy). Przypominam, że Inter został wyrzucony w zeszłym sezonie z LM przez TĘ Barcelonę grającą w rezerwowym składzie po golu 16 latka... Dla mnie jedyny racjonalny wybór to przejście do klubu pokroju City.
Dobra tylko nie zapominajcie, że messi dostaje z pół basi tygodniówki jak nie lepiej, wiec juve odpada, inter odpada. Zostaje PSG i oba Manchestery, United odpada bo to parówy, zostaje PSG i City. City bo Anglia czyli nie bedzie klepał pastuchów co tydzien w szczerym polu tylko ogórków z deszczowego Stoke ale chociaż na ładnych stadionach oraz bo Guardiola, PSG bo szejki mu pierdolną taki wór siana że mu w domu się nie zmieści i będzie mógł klepać se znowu z nejmarkiem. Tak przewiduję i nie widzę innych kierunków realistycznych jeśli mam być szczery.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Niedawno Włoskie media rozpisywały się o tym, że Messi kupił apartament w Mediolanie niedaleko siedziby Interu, to w ramach ciekawostki bo podobno to miała być tylko inwestycja.
jak United chcialo Sancho brac na raty, to tu by musieli 10 letnie raty rrso 20%
-
ksiazenieporzadek
a z braniem na raty to nie chodzi głównie o wymogi ffp, a nie to że klub jest biedny i nie ma siana?