Denar pisze: ↑25 sie 2020, 1:56
Sprawdźcie sobie jego story na IG.
Dla mnie to jest raczej ustawka pod rozgłos bo kto normalny w momencie gdy ma złamane dwa nadgarstki, kręci telefonem filmy na IG.
Chyba że takie czasy i nawet taką akcję trzeba udostępniać w socjalach
oczywiście, że takie czasy, póki jesteś żywy a coś się wydarzy to kręcisz ig story
licze na jakis plottwist i nagle się okaże że nikt go nie zjebał z tej hulajnogi tylko on sam się spierdolił i kręci afere
ale tak ogolem to tak jak pisza koledzy wyzej, karma wraca, jebac
Każdy kto propsuje i śmieje się z tej akcji jest żałosnym człowiekiem i powinien mocno zastanowić się nad tym co pisze. Zrobiliście z gościa jakiegoś najgorszego typa jakby wybił pół kraju i tylko czekacie aż stanie mu się jakaś krzywda. Ja pierdolę, jak wy żyjecie z takimi zjebanymi charakterami?
no ja normalnie zyje, ale milo mi wiedziec ze mam zjebany charakter bo nie propsuje typa znecajacego sie psychicznie (i prawdopodobnie fizycznie) nad swoimi partnerkami i nie podoba sie mi ze jest na to przyzwolenie i podoba mi sie jak dostaje na pizde
No tak to wygląda jak się ma płytkie podejście do poważnych spraw i łyka się pierwsze lepsze informacje nie mając własnego myślenia. W Polsce to jest jakaś tradycja robienia z ludzi najgorszych śmieci, wystarczy rzucić hasło.
Idź Ty już kurwa do spania, dzieciak.
Jesteś w kurwę nietolerancyjny skoro mówisz, że mamy "zjebane charaktery", bo w końcu wyrwał w cymbał. Jesteś jak to całe #LGBT, które jest nietolerancyjne dla mojej nietolerancji.
' łyka się pierwsze lepsze informacje nie mając własnego myślenia.'
No yo kurwa, bo Ty masz informacje z pierwszej ręki i Kartka czy Przygłup powiedzieli, że nie bił to tak jest.
MalkoNTENT pisze: ↑25 sie 2020, 17:02
Jak się można wyjebac na hulajnodze żeby dwie ręce połamać
normalnie jak leciesz przed siebie i używasz dłoni żeby się podeprzeć, w sensie że nadgarstki to jest ogniwo łańcucha które nie wytrzymuje obciążenia. U początkujących snowboardzistów, którzy często tracą równowagę, to jest tak częsta kontuzja że chu
dlatego lepiej zrobić zempo-ukemi lub mae-ukemi, pozdrawiam wszystkie judo mordy