Dzisiaj usłyszałem nickname PG13% i śmiałem się z tego chyba z pół godziny W ogóle cała ta okołomeczowa beka z George'a (bad shot, zmiana strony LA, beef z Lillardem) generuje najlepsze memy od kilku lat. Szkoda, bo bardzo typa lubię, ale no coraz częściej pierdoli takie głupoty, że szkoda słuchać.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
SWN pisze: ↑24 sie 2020, 2:29
Dzisiaj usłyszałem nickname PG13% i śmiałem się z tego chyba z pół godziny W ogóle cała ta okołomeczowa beka z George'a (bad shot, zmiana strony LA, beef z Lillardem) generuje najlepsze memy od kilku lat. Szkoda, bo bardzo typa lubię, ale no coraz częściej pierdoli takie głupoty, że szkoda słuchać.
też go lubilem, ale zaczął mnie mega irytować, przyda mu się troche pokory, bo jak narazie to więcej gada niż robi. ma obok siebie wzór, typa który osiągnął już na prawdę wiele w tej lidze i którego gra mówi sama za siebie, mowa oczywiscie o Kawhi i powinno go to zainspirować. czy wyciągnie z tej całej sytuacji wnioski? pewnie nie, będzie gadał że to wszystko przez kontuzje barku, jakby mu siedziało to oczywiście nie miałby żadnej kontuzji.
btw jak ja żałuję, że kawhi odszedł z Toronto..
Jak przewidywałem - Utah sobie spokojnie jedzie Denver.
Luka oczywiście kosmita, dwa dni po skręceniu stawu skokowego robi rzeczy, które wejdą do historii tej ligi.
Niesamowity szacun.
LAL z PTB na trzy minuty przed połową 20 oczek prowadzenia i Lillard 9 pkt. Idę spać, bo już padam, będę konkretnie wkurwiony jak w końcówce wydarzy się coś ciekawego.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag