Sentino
Re: Sentino
Dzieki pany, trafilem na ten track igiego po tym blendzie ale nie wiedzialem ze zblendowali z oryginalnym kawalkiem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dobra pihszou rozkmin, pisze to bo jestem sajko i sie z tym nie kryje - w kurwe lubie tego wariata i jego poczynania muzykalne, do tego mam wieczor wolny bo wyjatkowo dzisiaj nie jestem obrotny™ jak w inne dni - ludzie domagali sie powrotu sentina nie tylko na tych 64 stronach, obczaj komentarze pod kawalkiem z quebonafide ilu ludzi czeka na byle pierdniecie od typa, ile ludzi nalezy do grupy sicarios, ilu go obserwuje na ig. to to wsparcie go przekonalo do powrotu i zapowiedzi polskiej muzyki, a nie kurwa slizgawka i jak to okresliles "hardkorowi sekciarze". oczywiscie kolejna butelka go przekonala ze lepiej osrac swoja szanse, taki on juz jest i tak bedzie zawsze i tu ludzie sie wkurwiaja, bo jest glabem jebanym, ale go wspieraja, bo warto dla tej muzyki. i mozesz pisac, ze tatuarzyg halo policja fejk gangsta i chujowa muzyka hip hop is dead, ale potem tacy ludzie zwykle podaja jakiegos malpa muwi jako charakternego rapera i wiadomo, ze ta dyskusja nigdzie nie zmierza
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- gods bidness
Luz ziomek. Też parę kawałków czasem w furze zapuszczę. I każdy se może być sajko kogokolwiek se tylko zapragnie. Mnie chodzi jedynie o to, że ta wasza sekta jest za mała, żeby Sęti miałniemiał na nią wyjebane.
- marco_pantani
oj tak byczq +1
0 featów, sam nagrał płytkę i sam ją mixował i masteował z tego co wiadomo i to średnio mu w sumie wysżło, rzucił masę starych kawałków i liczy na biliony wyświetleń przez taboo i jeszcze się znowu wypina z tym rio
ogarnalby sie, zrobil jakies dobre fity u siebie i bylaby gituwa, bez koniecznosci proszenia fanow o odsluchy
prawda jest taka ze tez troche przespal swoj moment w pl bo przeciez z malikiem i gm2l moglby rozkurwic scene
jakby na plytce pojawil sie malik, balagan, belmondziak, alcmdz, quebo to by mial liczby, ale sa kosy
zwracam honor
Jak się napalał na wyświetlenia, to przede wszystkim to od razu powinno pójść na streamingi i YT, a tak cała bańka ze Ślizgawki nabijała wyświetlenia na swoich Winampach i telefonach.
Ja tylko przypomnę, że nadal nie sprzedało się 300 płyt.gods bidness pisze: ↑23 sie 2020, 23:16Mnie chodzi jedynie o to, że ta wasza sekta jest za mała, żeby Sęti miałniemiał na nią wyjebane.
Belmondoł
A odnosząc się do waszej dyskusji powyżej, to uważacie, że Sentino w ogóle zdaje sobie sprawę, że istnieje taka ślizgawka zrzeszająca jego najbardziej sekciarskich fanatyków? bo ja nie wiem, ale wydaje mi się że nawet o nas nie słyszał xd
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
sentino pisal z 10 lat temu komentarze pod niusami @Połas na hip-hop.pl, smirnoff jest tu na forum, takze jestem prawie pewien, ze sentence zdaje sobie sprawe o istnieniu forum.
- marco_pantani
https://www.instagram.com/p/CFHTbm-KxWi ... _copy_link
w czwartek o północy wjeżdża RIO
strimujcie numery
w czwartek o północy wjeżdża RIO
strimujcie numery
zwracam honor
A jaka w końcu ta wersja Rio będzie
- marco_pantani
Kto na to czeka ten dobry człowiek
Przy okazji ostatniego wpisu Sentino na Insta, padło pytanie o kawałek One z Dioksem. No i Seba zaproponował Dioksowi nakręcenie klipu. SĄ POSTĘPY, WIĘC PEWNIE JESZCZE Z ROK, GÓRA DWA LATA CZEKANIA, I BĘDZIE

Spoiler

Ogólnie Senti jeśli dobrze rozumiem zapowiedział trasę po Polsce. Szykuje się pewnie grubszy materiał.
Branie pod uwagę tego co Sentino zapowiada w 2020 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
Trasa na której frekwencja na koncertach 50 osób. To nawet covidem przejmować się nie musi
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk