Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
jakie typy na sobote? ja sercem za Saszą, ale coś czuję, że jednak wiek da sie we znaki i Whyte go rozpierdoli, chociaż jakby wjechał z formą jak z walki z AJ to kto wie
Whyte wypłaci mu kilka szybkich chlebów i tyle. 5 runda koniec
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
o kurwa
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
- qualite_de_schizoide
pięknie mu to weszło, Whyte od lat robiony pół-mistrzem świata zweryfikowany brutalnie przez pana boksera przez duże b
zaczynam trenować boks. Poleci ktoś jakieś rękawice dla nowicjusza? Myślę, że na początek max 100zl. Jak się wkręcę to za kilka miesięcy będę mógł wymienić na coś lepszego
Większość będzie dobrych i nie musisz ich wymieniać. Możesz zapytać czy preferują 10/12oz. przy treningach.
skórzane 12 oz od siebie polece bushido
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- mlodyperkez
lomachenko zdetronizowany, mloda krew zabrala wszystko nie biorac jencow. unifikacja dywizji w wieku 23 lat, szacun.
- mlodyperkez
bedzie ktos ogladal? jak typujecie? lubie obu ale licze ze del boy wezmie ukrainca na sroga przeprawe, pora na powazny test w HW. transmisja jutro od 20 w tvp sport.
Szczerze to nie potrafię znaleźć podstaw do obstawiania za Usykiem.
Technik vs Swarmer z mocnym ciosem, Usykowi będzie ciężko uciekać przed pressingim przez 12 rund + podobno ma być najmniejszy ring z możliwych. No i samo to, że jest nienaturalnym ciężkim.
Chyba se obstawie Chisore, kurs 7 na wygraną przed czasem, bo jeśli skończy się na punktach to raczej Usyk.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
A no i Antek Łomaczenko przestrzelił dwa tygodnie temu z taktyką, ciekawe jak teraz będzie to wyglądać - bo nadal trenuje Usyka, co nie?
Chyba se obstawie Chisore, kurs 7 na wygraną przed czasem, bo jeśli skończy się na punktach to raczej Usyk.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
A no i Antek Łomaczenko przestrzelił dwa tygodnie temu z taktyką, ciekawe jak teraz będzie to wyglądać - bo nadal trenuje Usyka, co nie?
- mlodyperkez
o prosze, to ciekawa opinia, bo raczej wiekszosc ekspertow jest wlasnie za usykiem. wiesz, anglik na dzisiejsze standardy tez nie jest naturalnym ciezkim. natomiast bije zdecydowanie jak ciezki. teoretycznie jesli usyk bedzie trzymal chisore na dystans, ladnie tanczyl na nogach i go punktowal to moze to wygrac i to bez wiekszych problemow. no ale wlasnie, w teorii. jestem bardzo ciekaw formy dereka, o ile widac ze w fizycznej jest swietnej jak nie najlepszej ever, to roznie to bywalo z mentalem. kluczem bedzie ciagly pressing i skracanie ringu, ale kto jak kto - usyk potrafi spierdalac. sweet science vs brutal force.
a co do pytania o trenera to tak, wydaje mi sie ze nadal trenuje go papachenko. chyba tez cos puszcze na delboya ;d
a co do pytania o trenera to tak, wydaje mi sie ze nadal trenuje go papachenko. chyba tez cos puszcze na delboya ;d
- mlodyperkez
szeremeta bez szans ale ofc bede kibicowal polakowi rodakowi
Właśnie mi wyskoczyło na yt ważenie Tyson vs Roy Jones Jr, nie miałem pojęcia, że taka walka w ogóle ma się odbyć