Żabson
Re: Żabson
Kurwa ślepy jestem, czy nigdzie nie powiedzieli o kogo dokładnie chodzi i trzeba się było domyślić ze zdjęcia? 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Nic mnie tak nie irytuje jak te dziady z telewizji. Żabson mógłby ich wykupić do przynoszenia wody na koncertach, może by się do czegoś w końcu przydali.
- stratemirat
Jakbyś nie mógł zaparkować przy plaży, bo Dżem postanowił zagrać spontaniczny koncert na parkingu to byś się dopiero zirytował.
- przedszkolanek
haha, to może stąd wybiły liczba na pomorzu xD
Może pierw zajęliby się takimi zgromadzeniami:
w tym przypadku gość przynajmniej zrobił coś zajebistego, a nie jak to coś wyżej. 
no jak mnie drażni takie coś to sobie nie wyobrażacie, zaraz pół domu rozperdole przy Księżniczkach.
Spoiler

no jak mnie drażni takie coś to sobie nie wyobrażacie, zaraz pół domu rozperdole przy Księżniczkach.
ale ty jestes infantylny kurwa xD ZROBIL COS ZAJEBIStEGO xD zagral koncert
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Żabson mógłby mu nasrać do mordy, a i tak by napisał, że zrobił coś zajebistego
Influencer.
- yungXpaproch
plus ksiezniczki to chyba najbardziej overhyped kawalek zaby
w końcu pójdzie siedzieć za chujowy rap
przecież to najlepszy raper w mainstreamie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Te oskarżenia w stronę Żabsona są co najmniej śmieszne. Wiece wyborcze, rocznica Smoleńska to wydarzenia na których najwidoczniej wirus się nie rozprzestrzenia, a na koncertach i innych wydarzeniach rozrywkowych już tak. Rzeczy ważne i ważniejsze, ludzie równi i równiejsi. Hipokryzja władzy ostatnimi czasy przechodzi samą siebie.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
- yungXpaproch
Żabson a szpaku to jak Gucci Mane a young jeezy
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- zemsta1kadluba
Jak go zamkną to wypierdalam z tego kraju i przechodzę na hiszpański odpowiednik ślizgawki.
Z tego co się orientuje to Żaba nawet się o tym ani razu nie wypowiedział i bardzo dobrze.
Z tego co się orientuje to Żaba nawet się o tym ani razu nie wypowiedział i bardzo dobrze.
Ty no nie obiecuj w sprawach których nie jesteś w stanie dotrzymać słowa
Mam nadzieję, że to się rozejdzie bez przypału. Paranoja - w sklepach popierdalają, na wesela chodzą, w galeriach, w urzędach itp. więc taki koncert chuja zmienia.