Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
granatowe chinosy +biała koszula lub beżowe chinosy, biała koszula i na to jakaś granatowa sportowa marynarka
bloodyhell pisze: ↑17 sie 2020, 9:12 czołem, panowie zbliża mi się wesele ziomka i szczerze powiedziawszy nie bardzo chce mi się pakować tam w garniturze, jesteście w stanie polecić jakąś stylizacje na tyle elegancką, by móc się bez przypału tam pokazać?

Taka zawsze spoko.
Albo koszula+kamizelka+DOBRZE DOBRANE trampki, na przykład jakieś slip ony.
Zdrówka.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Jak czyścicie piankę boost? Woda z mydłem czy coś jeszcze?
Czy istnieje jakiś polski podcast o streetwearze?
Pastą do zębów lub APC do aut
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ma ktoś z was okulary przeciwsłoneczne firmy polaroid?
Ja mam, są bardzo spoko jak na tę cenę
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Wziąłem na zalando, zobaczymy jak przyjdą
- bloodyhell
wracam znowu ja, wybór padł na szare spodnie garniturowe w krate, dokładnie takie:
do tego biała koszula, myślałem do tego dorzucić szelki no i mam problem z doborem butów, co radzicie? jaki kolor i ewentualnie typ obuwia? myślalem o sliponach brązowych, ale sam już nie wiem
Spoiler

Bez marynarki będziesz wyglądał głupio.
jak @up weź sobie marynarkę chociaż do kościoła i na wejściowego szampana, przecie to jest moment, a potem będziesz mógł ją zrzucić i 95% całego wesela przełazić w samej koszuli
myślę że nie musi być do kompletu, ja ostatnio zarzucam granatową sportową marynarkę od beżowych chinosów i jest git
myślę że nie musi być do kompletu, ja ostatnio zarzucam granatową sportową marynarkę od beżowych chinosów i jest git
- bloodyhell
dzięki za uwagi, możliwe że w takim razie dorzucę do tego marynarkę
szkopuł tkwi jednak w obuwiu bo nie mam pojęcia jakie dobrać
szkopuł tkwi jednak w obuwiu bo nie mam pojęcia jakie dobrać
Normalne klasyczne brązowe brogsy, chyba że masz 18 lat to te slipony (chociaż i tak hejtuje).
kryzys wieku średniego straszna choroba
Poszetka.com
Przed chwilą widziałem w markecie kobietę, która miała na sobie ciuchy o wartości +/- 50k. Balenciaga, coś złotego na nadgarstkach, torebka gucci. Generalnie grubo.
Naszła mnie refleksja czemu ludzie wydają tyle hajsu na ciuchy? Rozumiem, że ich stać, ale nie pojawia się u nich w głowie, że np. za te pieniądze mogliby nie wiem, pomoc komuś, rozwinąć swój biznes etc...
Naszła mnie refleksja czemu ludzie wydają tyle hajsu na ciuchy? Rozumiem, że ich stać, ale nie pojawia się u nich w głowie, że np. za te pieniądze mogliby nie wiem, pomoc komuś, rozwinąć swój biznes etc...