Belmondo
Re: Belmondo
nie bardzo sie wgryzales, ale masz do dorzucenia swoj kompletnie nie trafiony cyniczny komentarzyk
- yungXpaproch
knapa wczesniej nie slyszalem to sie az zastanwialem czy to on, czy ktos z zespolu probuje nieudolnie rapowac xd
- Rozpierdalator
Belmondo bardzo spoko, zaskoczyłem się
- benzoabuser
- Zbanowany
wyciąć knapa i zostawić belmondziaka z gumisiami co brzdonkają na gitarkach
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
-
czyngis_chan
Ja może się umieszczę, bo jednak Belmondziarza za darmo to głupio odpuścić, zwłaszcza że ostatnio w Próżności super vibe.
Kawałek cudowny, nigdy nie prosiłem o psychodelicznego Belmondo, a go dostałem, świat jest piękny. Ale fakt, że po zwrotce już dalej męczące, no ale taki softrock to jednak bieda.
Kawałek cudowny, nigdy nie prosiłem o psychodelicznego Belmondo, a go dostałem, świat jest piękny. Ale fakt, że po zwrotce już dalej męczące, no ale taki softrock to jednak bieda.
Jak to będzie w czasach pandemii zorganizowane?czyngis_chan pisze: ↑20 sie 2020, 17:52 https://m.facebook.com/events/630211044305343
Jakiś reprezentant ślizgawki będzie obecny?
Bo widzę na FB że 230+ osób weźmie udział... wszyscy się będą pod sceną tłoczyć?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Nikt nie będzie tego pilnował przecież, ten targ jest tak zorganizowany, że na bramce musisz mieć maseczkę założoną bo nie wejdziesz, a metr po wejściu ściągasz ją i wjbn nikt się nie czepia
OK, a nie wiesz czy Belmondziak będzie grał wewnątrz w tym budynku czy na dworze?
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Tylko winny się tłumaczy - chyba najgorsze powiedzenie jakie istnieje.