bro ken
Re: bro ken
Ja pierdole chłopie daj żyć. Weź se załóż swój temat "randomowi raperzy których nikt nie słucha bo wszyscy brzmią tak samo" i se tam wrzucaj te linki.
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
nk mi przypomni dlaczego raper który ma 32 subów i 52 wyświetlenia, z czego pewnie 40 nabił mu dawejo ma mieć swój temat
STOP ZAŚMIECANIU ŚLIZGAWKI TEMATAMI RANDOMOWYCH RAPERZYN 
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Mi tam nie przeszkadzają takie tematy jeśli chodzi o rozpoznawalność, ale wrzucenie 2 z dupy kawałków i tyle to chuj a nie temat. Albo pisz coś na temat tych gości, których wrzucasz, albo sobie daruj [mention]daveyo[/mention]
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
po fali hejtów fala propsów
nawet fajne, wrzuć coś więcej od niego [mention]daveyo[/mention]
nawet fajne, wrzuć coś więcej od niego [mention]daveyo[/mention]
Wrzucam, bo mogę i będę to robił jak coś uznam za interesujące. Gość ma dwa kawałki na kanale i to jedyne co jest. Najnowszy został wrzucony 6 dni temu więc pewnie będzie tego więcej.
Co do rozwijania opisów artystów, to jest to celowy zabieg żeby ktoś kto jest ciekawy sam poszukał informacji, ja tylko wrzucam muzyczkę, linki, jesteś ciekawy? Reszty poszukasz sam. Moje tematy, ja je zakładam, poświęcam czas więc uszanuj to i uszanuj styl w jaki jest to wrzucane.
ecnavelo sztos w chuj, zapętlam cały dzień
Co do rozwijania opisów artystów, to jest to celowy zabieg żeby ktoś kto jest ciekawy sam poszukał informacji, ja tylko wrzucam muzyczkę, linki, jesteś ciekawy? Reszty poszukasz sam. Moje tematy, ja je zakładam, poświęcam czas więc uszanuj to i uszanuj styl w jaki jest to wrzucane.
ecnavelo sztos w chuj, zapętlam cały dzień
Nie jestem ciekawy jak wchodzę i widzę coś takiego. Nie szanuję tematów w tym stylu, bardzie to dla mnie zaśmieca forum niż daje jakąś wartość dodaną.daveyo pisze: ↑17 maja 2020, 17:53 Co do rozwijania opisów artystów, to jest to celowy zabieg żeby ktoś kto jest ciekawy sam poszukał informacji, ja tylko wrzucam muzyczkę, linki, jesteś ciekawy? Reszty poszukasz sam. Moje tematy, ja je zakładam, poświęcam czas więc uszanuj to i uszanuj styl w jaki jest to wrzucane.
- KillerCroc
Ale tym sposobem robisz anty-promocje bo jak widzisz nikogo nie interesuje temat bez opisu a tak to byś napisał że dopiero poznałeś kota ale ten a ten kawałek zapętlasz i czekasz na nowe rzeczy to już nawet wiadomo co odpalić pierwsze z tych dwóch numerów i może kogoś do dyskusji sprowokujesz
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
dla mnie spoko, można poznać nowych artystów szybko
[mention]oldschool[/mention] jakie informacje być chciał o ludziach, którzy dopiero zaczynają huh?
[mention]oldschool[/mention] jakie informacje być chciał o ludziach, którzy dopiero zaczynają huh?

[mention]Ablazir[/mention] jaki rocznik, skąd jest, do czego to podobne, w jakim stylu nagrywa, jaka tematyka utworów itd. Chociaż jedno, albo dwa zdania czemu warto sprawdzić
Ostatnio zmieniony 17 maja 2020, 18:01 przez oldschool, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
jaka ładna dyskusja się zrobiła
typ ma dwa kawałki, a już bliżej drugiej strony na forum niż dalej
typ ma dwa kawałki, a już bliżej drugiej strony na forum niż dalej
- KillerCroc
Nie no bez przesady, chuj mnie obchodzi rocznik i skąd jest xD Jakby napisał że ten kawałek fajny i ziomek leci tak i tak to już bym odpalał i myślał kurde coś w tym może być może Daveyo odkrycie roku znalazł
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Chłop chce mieć wszystko podane na tacy, co włączyć, czego nie, skąd jest, jaki numer buta i centymetr fjuta, zero w tym wszystkim frajdy. Ja widzę nową ksywę, wpisuje w yt, google i sobie sprawdzam wszystko sam i mam w chuju kto ile informacji o nim podał.
A jak ktoś sam nie potrafi wyciągnąć informacji na przykład z randomowego kawałka to nie wiem co tutaj robi.
bro ken będziesz wielki.
A jak ktoś sam nie potrafi wyciągnąć informacji na przykład z randomowego kawałka to nie wiem co tutaj robi.
bro ken będziesz wielki.
Nie każdy ma czas i chęci by brodzić w morzu gówna i podniecać się 90% kawałków. Tych emo raperów na autotune jest w podziemiu od chuja i większość brzmi do siebie bardzo podobnie.
Ale nikt Cię do tego nie zmusza. Albo kochasz muzę albo jej kurwa nie kochasz. I nie zasmiecaj już tego tematu swoimi smutami.
po dłuższym odsłuchu ten drugi track też rozkurw mocny
po dłuższym odsłuchu ten drugi track też rozkurw mocny
no drugi okej, ale pierwszy ma jakiś taki urok, aż chciałoby się być te kilka lat młodszym (23, a czuję się czasem powoli jak zgred
)