Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
na meczu PSV - Vitesse transparent "all lives matter!!", miłe zaskoczenie
Influencer.
Lyon wytrwaj długo, daj nadzieję plz
Pierwszy raz w życiu oglądam coś z komentarzem Sławomir Kwiatkowski / Tomasz Sokołowski, ja pierdolę, ale gwałt dla uszu
Nie odróżniam który to który, ale jeden formułuje krótką myśl przez 10 sekund, a drugiemu co chwilę łamie się głos jakby miał zacząć płakać
Nie odróżniam który to który, ale jeden formułuje krótką myśl przez 10 sekund, a drugiemu co chwilę łamie się głos jakby miał zacząć płakać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pięknie Lyon 
ale ładnie to uderzył
ale ładnie to uderzył
Ostatnio zmieniony 15 sie 2020, 21:25 przez crl, łącznie zmieniany 1 raz.
- ebismolarek
Co to za chłop komentuje jakby w pokoju obok byla matka i nie może krzyknąć?
- retriakaretrox
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
niebywale jak city rozgrywa chujowe 30 minut.
pep jest popierdolony.
pep jest popierdolony.
przegrają to przegrają, ważne że bd 60%+ posiadania, przecież z tego rozlicza Pep
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- ebismolarek
W sumie gość brzmi jak borixon
Na koniec City tak przycisnęło, że Lyon musiał wybijać piłkę w kierunku środka bez szans na utrzymanie. W taki sposób raczej tej wygranej nie dowiozą.
nic na potem
bla bla bla, lyon perfekcyjna polowka wobec chujowego city.
No po przerwie pewnie będzie to tak wyglądało jak w końcówce 1 połowy, nie ma opcji żeby dowieźli to do końca grając w ten sposób, jedyna szansa żeby z kontry jakiś farfocel wpadł albo karny + żeby Lopesowi psycha nie siadła bo jest wysoko, chłop wpierdala się w każdą piłkę oby czegoś nie odjebał