@Aka M dobry z ciebie beton, z raperem Paluch w kwestii zasad rapowania byś się pewnie dogadał
Sitek - Nowy vibe (2020)
- Moltisanti
Re: Sitek - TBA (202?) [Zapowiedź]
Nie wiem czy słyszałem coś gorszego w ostatnim czasie, pomyśleć że typ był swego czasu najbardziej hot raperem w kraju 
@Aka M dobry z ciebie beton, z raperem Paluch w kwestii zasad rapowania byś się pewnie dogadał
Metoryczna wypowiedź, prawie tak samo jak moje wysrywy w tym temacie, tylko bardziej chujowe i nieuzasadnione.
- Moltisanti
No bo co tu więcej pisać. Mówienie ze na danym bicie mogą mawijac tylko gangusy to taki sam beton jak ludzie którzy chca zabraniać rapowania ludziom z dobrych domów
Przecież sprzedał platynę za debiut i zagrał trasę, jeżeli to nie jest wykorzystanie szansy to co jest? Wyświetleń też małych nie robił jak na 2016 rok, zresztą 50 milionowe Chcemy Być Wyżej, to dla wielu raperów z czasów kiedy sitek został zauważony, to coś nieosiągalnego do końca życia.
Co do drillu to masz rację, ale z trapem było to samo, więc nie ma co się tym jakoś nad wyraz przejmować
- Bryx Fenrir
Nie jest to wybitne, dostali strasznie ciężki bit od Olka i o ile Sitek się jeszcze go trzymał o tyle Kasta rozpoczynając swoją zwrotkę modlił się żeby już się skończyła. Nic wielkiego ten numer, fajny refren i bit.
brakuje dobrych wersów i tańczenia jak Pop Smoke
Sitek stracił wszystko czym kiedyś mógł imponować. No może nie stracił tak że nie odzyska, ale zardzewiało mu flow i głos jakby inny, bez polotu ten kawałek, jak dla mnie słaby 2razy przesłuchałem więcej nie. Co do Kasty to tak jak go szanuję no to tego słuchać się nie da
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Sitek - Snajper (prod. Miyo) [Official Video]
zaaaaajebisty letniaczek
Spoiler
Ostatnio zmieniony 30 lip 2020, 16:51 przez daveyo, łącznie zmieniany 1 raz.
Majkel Buszu > gówno > sitek
Każdy kolejny singiel fatalny , aż sprawdzę płytę z ciekawości jak wielki zjazd zaliczył ten gość
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Wiadomo co się dzieje z Buszem, odbił od muzyki totalnie?
Wrócił z hot16 i zapowiedział tam ruchy w najbliższym czasie
Kocham, pozdrawiam
- Bryx Fenrir
Potrafi dać celne linijki, ma fajne flow, dobrze się odnajduje w techncznych aspektach rapu, tym bardziej nie wiem czemu ten numer jest tak bezpłciowy. I MIYO znowu zawód.
-
frontkick
Odkopuje temat bo ostatnio jutub ciagle mi napierdala reklamami piosenek tego obsrańca, uważam że to jest ostateczny upadek artysty rzemieślnika żeby sie tak wyswietlac namolnie ludziom i liczyć że to podbije wyświetlenia, chujowe te numery ze ja pierdole
- przedszkolanek
myśle że to bardziej robota sony niż sitka, wrocławianin wydaje się nie wystarczająco sprytny na taki marketing
Przeżyłem swoje i przeżyje jeszcze więcej niż trochę
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
Zanim mnie wsadzą w worek jak koke
Sitek ft. JNR, YP - Albo albo (prod. SoSpecial) [Official Video]
ale rozkurw
Spoiler
SoSpecial 
bit > gówno > sitekjnryp