a ten nowy kawałek taki na raz, bambo nawinął dwa poziomy wyżej niż ten chłop w kominiarce, belmondo też na odpierdol zwrotka
Belmondo
Re: Belmondo
zwrotka z plata o plomo powoli, ale konsekwentnie staje się jedną z moich ulubionych
a ten nowy kawałek taki na raz, bambo nawinął dwa poziomy wyżej niż ten chłop w kominiarce, belmondo też na odpierdol zwrotka
elegancki kawałek, wszystko siedzi.
zajebiście widzieć, że Belmondziarz chyba ogarnięty całkiem, czekam na wszystko do tego typa, numer kozak, OG spoko, G 
MOB
- Kotei
BELMONDO - NA BANKIECIE
https://www.youtube.com/watch?v=hyNb1Af ... e=youtu.be
poznałem na parkiecie ją
https://www.youtube.com/watch?v=hyNb1Af ... e=youtu.be
poznałem na parkiecie ją
Rychu Peja Solufka listener
POZNAŁEM NA BANKIECIE JĄ JOŁ
mówią młody figlarz, nie chodzisz do kina z nią, lecz chodzisz do kibla
coś pięknego
nigdy nie zwątpiłem w tego zawodnika i warto było wierzyć, lecisz z tym Tytus
mówią młody figlarz, nie chodzisz do kina z nią, lecz chodzisz do kibla
coś pięknego
MOB
ja pierdole młody g jest w najlepszej formie od 2016, reszta sceny może kończyć kariery
Spoiler
nigdy nie zwątpiłem w ciebie królu złoty
Może i nie jest to ten poziom aby spamować bowdownami, ale naprawdę spoko. MESSAGE i NA BANKIECIE > wszystko co wyszło od Belmondo w 2018 roku. Aż nie wierzę, że to piszę.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Zwrotka z tracku z twrem też genialna
Tytus chyba ogarnął się bo ostatnie kawałki brzmią jak odrzuty ze złotego okresu mobbyn
fajne ale do swoich innych singli jak ernst stavro blofeld, scrooge ebenzer czy juz tym bardziej czasów z hewrą to daleko. W zasadzie to od singli przed uhqqow tez gorsze, w sumie na tle rzeczy z gsp to sie tylko wyróżnia xD
^up, parę fajnych linijek, ale w ogóle bez postaranka to imo
Brzmi to wszystko jakby G miał w dupie jakiekolwiek kombinacje, każdy wers tak samo przewinięty. Kiedyś dużo fajniej się wpierdalał na te bity. Nawet w Plata o Plomo, na którym bardzo fajnie dał tekstowo, to 2/10 jeżeli chodzi o styl.
Brzmi to wszystko jakby G miał w dupie jakiekolwiek kombinacje, każdy wers tak samo przewinięty. Kiedyś dużo fajniej się wpierdalał na te bity. Nawet w Plata o Plomo, na którym bardzo fajnie dał tekstowo, to 2/10 jeżeli chodzi o styl.
No ten nowy numer to freestyle, więc może w studiu najarany na kolanie napisał bez kombinowania, ja czekam na więcej numerów z energią jak w mordo jak tam zdrowie, bo taki np. ernst stavro blofeld zajebiste linijki, ale brzmieniowo zamula trochę, w tych nowych jest całkiem spoko pod tym względem
MOB
No ale ja nie mówię tylko o tym nowym, ale o wszystkim od tej płyty z GSP. Brzmieniowo to jest nuda (mówiąc o wyczynach Belmondo, nie o bitach) i taki Ernst Stavro Blofeld imo jest sto razy ciekawszy pod tym względem.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 4:17 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 4:30 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
no co Ty ziomek, Belmondo kozak w tym kawałku, ale ten pierwszy też fajnie.
na bankiecie ma parę fajnych głupich wersów dobrze złożonych, taka esencja młodego bambra bardzo lubie
Te odblaski to jednak dużo dają
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!