Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Miał ktoś okazję zagrać w Skater XL i może polecić? Ostatnio mam chcicę na jakąś deskorolkę, co prawda w bibliotece mam Tony Hawk’s American Wasteland, ale chciałbym coś nowszego. 
Za miesiąc (no, 4 września) wychodzi remaster thps1/2.
Odkąd gry serwują tak inteligentne AI, że udawanie bota, przestało być przyjemne nie gram w nic. Ostatnio pokusiłem się ściągnąć GTA V i okazuje się, że nick typu Handicap jest zabroniony. Nie wiem co się tam dzieje, ale to przykre
. Może skusiłbym się przestrzegać przepisów jeżdżąc po mieście..
elo świry, mam problem z ps3, a rozchodzi się o to że jak chcę odpalić przegladarke to smiga, ale jak wbije na cda i chcę sobie takiego np taksowkarza oglądać czy coś to pisze mi że żeby oglądać muszę ściągnąć aktualizacje przegladarki, a z kolei inne strony jak się odpalaja to widnieje na nich tylko napis "nie można wyświetlić strony. (80710a06)", wytłumaczy ktoś laikowi jak to ogarnąć krok po kroku? chciałbym sobie filmy poopalać a tu pizda w korach, a kiedyś śmigało bez przeszkód 
ps @daveyo tak działa właśnie TTMD ahah, mam to saaamoooo
ps @daveyo tak działa właśnie TTMD ahah, mam to saaamoooo
twenty thousand on my watch 'cause I needed time
Zmienił się kiedyś tryb kodowania na html5, może temu nie działa w działało.
^ kogo to chuj obchodzi?
któryś ślizgawkowicz grał już w Grounded?
Odpaliłem z ciekawości, bo jakoś nie kręcą mnie survivale, ale czasami coś sobie sprawdzę. Pod względem grafiki wygląda nawet ładnie + ciekawy patent na przeniesienie do świata rodem z "Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki", a nie kolejne klepanie palm pięścią i budowanie szałasów, bo pterodaktyle albo zombie. Niemniej ciężko mi coś powiedzieć po 30 min gameplayu (chociaż padały tu kategoryczne sądy o grach bez ich odpalenia, więc...
@MicBar nigdy nie grałem w surwiwale, The Forest mnie zaciekawiło niedawno, teraz wszędzie czytam o Grounded, na pierwszy kontakt z tym gatunkiem gier powinno być spoko, cnie?
A nie możesz kupić passa na miesiąc i wytestowac? Gra w gry to nie fizyka kwantowa, nawet ezio potrafi sprostać wyzwaniu
F1 to królowa. Zawsze była.
no właśnie nie mogę
Gra ktoś w Guild Wars 2? Ostatnio szukałem jakiegoś mmo które nie wpierdala czasu jak wow i zastanawiam się między powrotem do tibii, a wspomnianym GW2
Ja gram w GW2 ale póki co niewiele mogę o tej grze powiedzieć, bo mam dopiero 15 lvl. Na pewno na minus to, że ze znajomym ciężko się expi bo questy raczej są robione pod grę solo i nie zalicza obu postaciom niektórych rzeczy. Niemniej - miła odskocznia od WoWa.
Jest też TESO i SWTOR jeśli lubisz Gwiezdne Wojny. Obie gry na steamie za darmoszke.
Jest też TESO i SWTOR jeśli lubisz Gwiezdne Wojny. Obie gry na steamie za darmoszke.
Ja szukam takiej typowo casualowej gierki (o ile MMO może być casualowe). W tibii premium stamina 2h dziennie i to dla mnie jest taki max marnowania czasu na gierki. Zobaczę dzisiaj tego GW2
- Ezio_Wroclaw
Co tam kurwo szczekasz?
Ale RDR2 to jest piękna gra, choć w sumie zarzuty o zbytnie przywiązanie do realistycznego wykonywania czynności nieprzesadzone, ale sobie jeżdżę od markera do markera, napawam się światem, pomagam ludziom i jest chillout.
Zacząłem też grać w Death Stranding, i to jest kurwa Kojima na pełnej, ale nie w dobrym tego słowa znaczeniu, mam już syndrom zapierdalania tylko z zadaniami i nie chce mi się tych paczek wozić setki km wewnątrzgrowych, żeby dostać od tych odbiorców lajki. Co prawda niby ten lepszy sprzęt tam też się z kolejnymi gwiazdkami dostaje, ale nie wydaje mi się to opłacalne na tyle, żeby zapierdzielać tą samą drogę 15 razy, szczególnie, że w późniejszych etapach temporale padają praktycznie co chwila, niszczą się pojemnika super szybko, a oceny spadły na razie do A z eS-ek, ale chyba niedługo skoro
Spoiler
rozwój sieci rozszerza opady temporali i zwiększa ich częstotliwość
Ostatnio zmieniony 09 sie 2020, 8:08 przez Ezio_Wroclaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Kto gra w hitową gierkę "Fall Guys" ?
star wars the old republic to takie mmo gdzie do 50 levela grasz jak w singleplayer z elementami mmo w sumie, to sobie możesz wytestować, generalnie gierka ma rozbudowaną warstwę fabularną dla jednego gracza
Ja pykam, jeśli oczywiście serwery nie dają w danym momencie dupydaveyo pisze:Kto gra w hitową gierkę "Fall Guys" ?
Śmieszna giereczka i strasznie wciąga. Teraz wszystko zależy od tego jak twórcy będą ją rozwijać.
Ja grałem z godzinę albo dwie i praktycznie w kółko te same etapy z dziwnie pojebanym sterowaniem
^ kogo to chuj obchodzi?