1.Anti-Social
2.Blood Is Thicker
3.Hustle Don't Give feat Black Thought
4.Money Orientated
5.12 Hours
6.Hold It Down feat Ty Farris
7.Daddy's Girl
8.Worth Gold
9.The Apple feat Planet Asia
10.Freedom
11.Follow The Wisdom feat Skyzoo
12.Winter
13.Live By The Code
14.'94
Spoiler
Spoiler
Kolejne kolabo od Apollo Browna i trzeba przyznać, że Che Noir wykorzystała w pełni szanse jaką dał jej producent. Gdyby nie Apollo Brown prawdopodobnie nie sprawdziłbym jej dokonań i choć nie jest na poziomie raperów z którymi beatmaker nawiązał współprace wcześniej to daje radę, a dorównać poziomem do O.C., Ras Kassa czy Planet Asia to ciężkie zadanie. Tym projektem zainteresowała mnie i czekam na kolejne rzeczy. Bitowo jest rozpierdol, na nowo pokochałem produkcje Apollo Browna . Featy też dają radę zaczynając od Black Thought'a czy Planet Asia'i a kończąć na undergroundzie z Detroit czyli Ty Farris'ie. O wiele lepsza pozycja niż "Sincerely, Detroit". Właśnie ten projekt to chyba póki co mój ulubiony truskul w tym roku. Mój ulubiony track to "Hold It Down" głównie ze względu na przepiękny bit, świetny jest też kończący płytę "'94", tym razem bardziej ze względu na tekst ("G-Unit was my generation Pac and Biggie, I remember niggas wantin' to get shot 'cause 50" ). Zakładam temat bo szkoda żeby ta płyta przeszła niezauważona, na pewno zasługuję na większą uwagę.
Dobre bity, Apollo odbił formą wysoko do góry. Niestety sama Che Noir dla mnie mega średniawka niestety. Zajebiste to jest duuużo lepsze od poprzedniego. Nie no rok truskulu
Ale też się nie zgodzę z Wami, co do Che - miejscami pisze zajebiście i w punkt, może nie jest super efektowna jako MC, ale nie wiem, czy musi. Innymi słowy, w tym jej nawijkowym minimalizmie jest siła, jak wsród innych współczesnych truskulowców.
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest