jakiś typ zrobił dodge'a na mojej promo serii do golda przy 2/2 i mi policzyło lossa
co to za gówno jebane
jeszcze na dodatek z jakimiś psami dwoma na adc i midzie co każdą akcje flippowały i zrobiły 0/7 mnie wjebało w poprzednim meczu
i jeszcze teraz mi się klient zbugował
zaakceptowałem mecz i mi mieli to koło akceptacji od 5 minut
jak dostane zaraz jeszcze -10lp i 30 minut za dodge'a kolejnego niby to chyba kariera będzie kończona bo psycha siądzie
mi się ten klient tak często buguje, że nie gram w lola xD kilka razy miałem akcje gdzie mam loading screen i kółeczko się kręci, a nagle dostaję komunikat o byciu afk xD i chwilę później remake. no i to tylko jeden z błędów
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
też rzadko mam błędy, parę razy nie mogłem wybrać deklarowanego picka i jakieś pomniejsze bugi UI poza grą, może warto logi w kliencie posprawdzać jak to się dzieje często i próbować wygooglować te komunikaty błędów?
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Zajebiste drewno ten Yone (mowa o animacjach), Yasuo + Zed essa lecimy kurwa tutaj dobrze że dałem sobie spokój z tą gierką, polecam to zrobić każdemu
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
obrzydliwy jest ten champion w chuj, w ogóle design pierwszych championów mi się w chuj bardziej podobał, każdy miał dość jasne silne i słabe strony, teraz każdy kurwa ma jakieś dodge, popierdoloną mobilność (pyke, kayn, lilia), jeszcze zazwyczaj z healem, obrzydliwe doś
nom, masowe wypuszczanie mobilnych championów w s2 pogrążyło tę gierkę na lata, no ale toksyczne dla gameplayu championy to stary swain albo mordekaiser
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Czasem mam ochotę zajebać jakiegoś tryharda ale się kurwa bo po pierwszej gierce gdzie mid kręci 0/5 i top 0/7 się odechciewa grać essa
chyba czas na westa przejść
Ja ostatnio kupilem spowrotem lapka i wracam do takich luznych gierek w wolnym czasie, jakby ktos chcial kiedys pograc to piszcie PW, eune i euw, mozna nawet rankedy pograc jak podobne dywizje
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni