Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

jefecito

Re: Transfery

Post autor: jefecito »

Jović już oficjalnie w Realu
Awatar użytkownika
r.u.s

Post autor: r.u.s »

:bowdown: :bowdown: Cos czuje, ze to okienko bedzie magiczne w wykonaniu Krolewskich (pomijajac wypierdolenie Llorente i Reguliona)
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Real Madryt i Eintracht Frankfurt doszli do porozumienia w sprawie transferu Luki Jovicia, który zależy od badań medycznych. Piłkarz pozostanie związany z klubem przez sześć kolejnych sezonów, do 30 czerwca 2025 roku”, poinformowali Królewscy na swojej stronie internetowej.
No i Mendy po medycznych
Ferland Mendy zostanie niebawem nowym piłkarzem Realu Madryt. Boczny obrońca, który przebywa obecnie w Paryżu, przeszedł już testy medyczne pod okiem lekarzy Królewskich, a oba kluby doszył już do porozumienia. Juninho Pernambucano, który w ubiegłym tygodniu został dyrektorem sportowym Lyonu, dał zielone światło dla transferu defensora.

Królewscy zapłacą za lewego obrońcę 50 milionów euro, a ten podpisze kontrakt do 2025 roku.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2019, 13:53 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sined

Post autor: Sined »

Czyli Mariano i Borja Mayoral na wypo?
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
Awatar użytkownika
Homie

Post autor: Homie »

Super :bowdown:

Mariano chce zostać, a Borja pewnie wypożyczonko.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2019, 14:00 przez Homie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
r.u.s

Post autor: r.u.s »

No innej opcji nie widze, tym bardziej, ze przeciez sa jeszcze Rodrygo i Mariano, ktory zarzeka sie, ze nie odejdzie.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Lecimy kurwa, a to dopiero początek. :bowdown:

Ale się jaram :bowdown:
Sensei życia
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

Jak ty pierdolisz gościu powyżej odbierasz smak życia jak mówimy o Realu.
Fajnie że Jovic wyciągnięty ale bardxiej mnie interesuje akcja sprzedaż
Awatar użytkownika
nihil Novi

Weź typie, bo nie jesteś żadnej greatest, ej nie jesteś nawet nicest ale worst
Sensei życia
Awatar użytkownika
b20

Post autor: b20 »

Jakby nie było w klubie Benzemy to byłbym zadowolony z Jovicia, ale wiadomo że choćby zajebał 20 bramek do końca roku to i tak Karima nie wygryzie z łysym na ławce
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Oglądał ktoś Jovia w akcji w więcej niż 3 meczach? Jakieś wrażenia?
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

właśnie ciekawi mnie kształt tej ofensywy przy przyjściu Hazarda i Rodrygo, ale mam wrażenie że Real pierwszy raz od dawna może grać z dwoma napastnikami, chociaż to kwestie mocno umowne - wiadomo, że na każdej rozpisce Benzi był ST, Ronaldo LW, a grali odwrotnie.

Sam też nie widziałem Jovicia w porażającej liczbie spotkań, ale wydaje mi się być właśnie bardziej typem '9', niż lubiący skrzydła, grę kombinacyjną i ruchy między strefami ataku Benz.
U Serba rzuciło mi się w oczy nastawienie na szukanie pozycji i grę przyjęcie-strzał, albo od razu strzał. Potrafi uderzyć głową, też ściągnąć obrońców i zagrać jakąś piłkę, parę razy wręcz zaskoczył mnie techniką. Ze sporą sympatią do Mariano, ale Jović wygląda na młodszą i lepszą wersję pod względem gry bez piłki - antycypacji - czucia przestrzeni w strefach ataku.

Przy cenach obecnego rynku i dostępności napastników, 60mln + zmienne (tak podają, od 5-15mln), wygląda na świetny deal.
yer a wizard, Harry
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

ogolem robi się ciasno w madrycie, mam odczucie, że benzema to tam już nie jest potrzebny przy transferze Hazarda który btw jest trudny bo Chelsea chce 140 mln Euro co jest absurdem jak na 28 letniego zawodnika który mógłby połowe zainkasować za rok...alexis sanchez voice
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Odejmując jeden mecz życia Jovicia wychodzi, że w pozostałych 31 meczach Bundesligi strzelił porażające 13 goli. Przypomnę, że te wybitne liczby w tej samej lidze sezon wcześniej osiągnęły takie tuzy jak Mark Uth i Niclas Füllkrug, a w tym sezonie więcej wbił Paco Alcacer, p o t ę ż n y snajper z La Liga, także serio beka jak czytam te podniety jakby Real kupił co najmniej młodego Luisa Nazario. Dajcie spokój, nic niesamowitego ten Jović, sądzę że zbyt wiele to z niego nie będzie
essa
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Też tak myślę ale jak będzie miał z 15 goli w lidze w następnym sezonie to będzie ok.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

svnchez, ale miał ten mecz, dorzucił 6 asyst i nie zapominaj że zaliczył świetny sezon w Europa league.

Rozumiem i też podzielam część wątpliwości, chłopak zagrał jeden dobry sezon, a gdzieś czytałem ze trzeba nad nim bata i upilnowania charakteru.

Problem jest z tym, że on przychodzi na ławkę, ale jeżeli jest kozakiem to się będzie przebijał i wykorzystywał szansę
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Nie widze powodu dla ktorego Jovic grając w o wiele lepszym składzie realu miałby mniej goli wbić pastuchom z dołu hiszpańskiej ligi w porównaniu z pastuchami z połowy ligi niemieckiej.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Sturridge i Alberto Moreno odejdą z Liverpoolu za darmo po sezonie
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

szkoda mi Sturridge, kontuzje przekreśliły mu karierę
Awatar użytkownika
nihil Novi

Ale tak w ogóle, pytanie do osob, które narzekają na transfer Jovicia (pierwszy poważny konkurent Benzemy od dawna, to już wartość dodana):

Kto miałby przyjść jak nie on? Kto jest lepszym napadziorem młodego pokolenia?
Sensei życia
ODPOWIEDZ