Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- retriakaretrox
Re: Livescore 2115
Prawda. No chyba że ma inny nick i nie chce się przyznać, w każdym razie dotychczas nie było takiej sytuacji.
No i super swansea, będzie dobra końcówka
- ebismolarek
Super są te wyjazdowki Romy 
- ebismolarek
Steve Cooper wygląda jakby cały czas był nieźle zajebany mułem

Spoiler

Artur Sobiech awansował do tureckiej Super Ligi, a pół roku temu się ludzie śmiali, że Hajto go wysłał na pastwisko
Influencer.
Fulham prawie to zjebało, wyrównany tam poziom, ale liczę że Pszczółki ogarną w finale
no to zaczynamy mistrzostwa 
Trump nie istnieje
Sędzia kalosz kurwa jebana
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
- Korben Dallas
wreszcie koszykóweczka i to jeszcze często w fajnych godzinach
ciekaw jestem jak Mo Bamba wypadnie po zmasowaniu lekkim
ciekaw jestem jak Mo Bamba wypadnie po zmasowaniu lekkim
chuja warta
oczywiście w takim ważnym meczu trzeba dać takiego karnego jak pierwszy, w innym zwykłym nikt by tego nie zauważył, czasami mam wrażenie, że jak podbiega już do tego monitora kalosz i sie zastanawia pół godziny to mu głupio nie przyznać karnego, żeby się nie okazało, że czas zmarnował, chuj z nimi
oczywiście w takim ważnym meczu trzeba dać takiego karnego jak pierwszy, w innym zwykłym nikt by tego nie zauważył, czasami mam wrażenie, że jak podbiega już do tego monitora kalosz i sie zastanawia pół godziny to mu głupio nie przyznać karnego, żeby się nie okazało, że czas zmarnował, chuj z nimi
A niech sobie beda, chociaz po tej rundzie nie dalbym grosza na nich, jedyny minus, ze kibice Lecha beda wkurwiac xD
Influencer.
finał pucharu ligi, PSG - Lyon, zaraz karne http://eddensports.com/event/2020/paris ... -lyonnais/
w 1 sesji dużo lepiej pojechał
w sumie to nie wiem czy tak źle dla niego, lepiej jechać medium > hard niż na softach
a tu silnik mercedesa i drs i tak zrobią robote na tych prostych i raczej nie powinno być ciężko się przebijać
w sumie to nie wiem czy tak źle dla niego, lepiej jechać medium > hard niż na softach
a tu silnik mercedesa i drs i tak zrobią robote na tych prostych i raczej nie powinno być ciężko się przebijać