za krótkie..... i chyba wypuścił swój najlepszy numer z tych snippetow z yt/ig. Spoiler
Bardzo ciekawi mnie jedna rzecz, czy ta Shirin miała być od początku brana do tego numeru.... bo mam dziwne przeczucie ze nieeee....
Gdyby Pop Smoke dalej żył idealnie pasował by do tego kawałka na feat. Kosmiczny beat.
@EDIT
Luciano chyba zaczyna trochę tracić..... ten numer to jest kopia tego kawałka chodzi o beat... Spoiler
Ostatnio zmieniony 17 lip 2020, 0:33 przez NEGRO, łącznie zmieniany 8 razy.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
na ten kawałek luciano czekałem od snippetu z ig, jego zwrotka kozak ale troche za krótki, ta babeczka do wyjebania instant. Co do "kopii" beatu to sie nie zgodze, tak teraz poprostu brzmi każdy drillowy beat. Ten sam schemat hihatów, wyciągnięty, rollowany subbass itp
Luciano super, to jego najlepszy kawalek od bardzo dawna. Shirin jej flow niezbyt pasuje do tego kawalka, ale rozumiem ruch. Tez obstawiam, ze Pop Smoke mial byc featem na tym bicie.
Shindy ładny trolling youtube'a zrobił i obnażył to, o czym mówi się od dawna. Otwarcie przyznał, że kupił wyświetlenia, komentarze i lajki dla nowego singla Laasa, przez co singiel (bez klipu) na ten moment ma ponad 2,5 miliona wyświetleń i wbił na niemiecką kartę na czasie.
Dziękuję za dobre słowo! Podrzucam jeszcze nowy singiel Kalima (jeszcze bez klipu, teledysk ma wjechać w niedzielę), młodziaka od Massiva i chłopaków z Die Orsons.
Kalim - Lit
MARLO - AUF EX (OFFICIAL QUALITÄTER VIDEO)
Die Orsons - Oioioiropa (Live) | The Circle° Sessions
I taka ciekawostka. Shakira chce się procesować z Samrą i Kalazhem. Powodem jest kawałek Shakira, ale najbardziej rozzłościła ją podobno okładka singla, która wygląda tak:
Spoiler
Kalazh tłumaczy, że tę fotografię znaleźli na ścianie jakiegoś baru w Barcelonie i cyknęli fotkę.