Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
skoryguje, bo Ornstein pisze o 80 mln ŁĄCZNIE Z BONUSAMI, więc 65+15/70+10.
Fabrizio Romano, tez pisze, że Havertz chce odejsc i chce Chelsea, to samo Angelo Mangiante
Fabrizio Romano, tez pisze, że Havertz chce odejsc i chce Chelsea, to samo Angelo Mangiante

- nihil Novi
- Cz4rny1337
- Moderator
No IMO przyjdzie jakiś Ake czy inny Declan Rice na środek i ktoś na lewą po sprzedaży Emersona. Bramkarz o ile będzie jakaś okazja.
Ponoc Skriniar na wylocie, ehhhhhh......
Ponoc Skriniar na wylocie, ehhhhhh......

Podobno Moyes chce Batsmana i Barkleja także można coś pokombinować z Declanem Ricem. A że obu piłkarzy Chelsea nie było wczoraj w kadrze meczowej..
no pieknie by bylo tych dwoch paralitykow za jednym pociągnieciem sie pozbyc i declana przywitać w zamian
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
czy ta informacja, że za Płachetę Śląsk bierze 2,8 mln ojro to legit? on miał taką klauzulę niską?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Zważywszy na to, że ziomek zagrał jeden sezon w ekstraklasie to nie powiedziałbym, że to cena tak niska, ale fakt spodziewałem się co najmniej 4mln.
- Cz4rny1337
- Moderator
- Matt Law wypisywał, że Chelsea myśli nad kupnem bramkarza nawet jak Kepa zostanie i Cech z Lollichonem tworzą dwie isty celów - jedna jakby odszedł, druga jak zostaje. Dziś L'equipe donosi, że Areola szuka domu w Londynie. Co prawda wczesniej laczono go z CP i West Hamem, no ale Lollichon jest ponoc wielkim fanem.
- Te plotki o Barkleyu i Michym [najpierw pisalo o tym konto chelseayouth na twitterze] podchwycil Guardian, ale teraz juz podaje, ze nie chca sie zamieniac za Ricea.
- Bild daje, że Chelsea chciaałby za Havertza zaplacic łącznie ok. 80 mln euro, Bayer upiera się na 100, sugerują, że całość może się zakończyć na pakiecie 70 + 30. Bayer chce, żeby Kai zagrał dla nich w LE zanim odejdzie.
- Te plotki o Barkleyu i Michym [najpierw pisalo o tym konto chelseayouth na twitterze] podchwycil Guardian, ale teraz juz podaje, ze nie chca sie zamieniac za Ricea.
- Bild daje, że Chelsea chciaałby za Havertza zaplacic łącznie ok. 80 mln euro, Bayer upiera się na 100, sugerują, że całość może się zakończyć na pakiecie 70 + 30. Bayer chce, żeby Kai zagrał dla nich w LE zanim odejdzie.

Gytkjaer podobno leci do AS Monza, beniaminka Serie B ;oo
Niby to klub Berlusconiego,wiec pewnie jakieś tam ambicje mają, ale i tak jestem zaskoczony. Spodziewałem się, ze wyląduje w jakimś Malmoe, w Turcji czy na Węgrzech (swoi drogą bratankowie wydają ostatnio niezłe siano na nowych graczy - finansowo chyba juz nam odjechali).
Niby to klub Berlusconiego,wiec pewnie jakieś tam ambicje mają, ale i tak jestem zaskoczony. Spodziewałem się, ze wyląduje w jakimś Malmoe, w Turcji czy na Węgrzech (swoi drogą bratankowie wydają ostatnio niezłe siano na nowych graczy - finansowo chyba juz nam odjechali).
Zależy jaki hajs na stole leży, ambicja tam jest jednoznaczna, że ma być awans w rok. Jak hajs się zgadza i projekt ma ręce i nogi, to za rok może być w Serie A.
Tylko z punktu widzenia Euro to trochę głupie posunięcie.
Tylko z punktu widzenia Euro to trochę głupie posunięcie.
w serie b jest sufit płacowy dla nowoprzychodzących do ligi piłkarzy, także jeśli nie dostał złotego pociągu za podpis, to wcale nie rozbiło się o finanse. myślę, że tu nie ma jakiejś większej filozofii - Monza to będzie jeden z lepiej zarządzanych klubów na włoskim zapleczu, fajne miejsce do życia i liga, w której może się zakonserwować nawet i do późnej trzydziestki, jeśli się odnajdzie, także nobrainer imo.
a co do Płachety, to mi się wydaje, że patrząc na Recę, mogli wziąć przynajmniej tyle samo, biorąc pod uwagę kierunek chociażby
a co do Płachety, to mi się wydaje, że patrząc na Recę, mogli wziąć przynajmniej tyle samo, biorąc pod uwagę kierunek chociażby
Chelsea zaczyna robić ruchy w kierunku Deana Hendersona, ale transfer raczej z kategorii fantastyki
czy okno transferowe do 5. października to oficjalna data FIFA, czy tylko PZPN wyznaczył takie granice na rejestrację piłkarzy?
- Cz4rny1337
- Moderator
Matt Law twierdzi, ze Chelsea scoutuje sobie Jose Gimeneza
no coz, poogladac zawsze warto, co
no coz, poogladac zawsze warto, co

W ogóle ten jego artykuł się kupy nie trzyma. Niby, że klauzula itd, a z drugiej ze negocjacje mogą być spoko, bo mają niezłe kontakty z racji dealów w przeszłości. No, ale zapomniał chyba, że w ostatnim czasie Chelsea nie zgodziła się na wydłużenie terminu płatności za Moratę z racji pandemii czy coś w ten deseń było.
Kocham, pozdrawiam
Osimhen do Napoli za 50 + 10, także Milik zostanie sprzedany na pewno.
Lovren blisko Zenita, ma kosztować 11 mln.
Lovren blisko Zenita, ma kosztować 11 mln.
Prawy obrońca i kapitan Hajduka Split, Josip Juranović ma trafić do Legii za 300-400 tys. euro. Temat Alibeca upadł.
Influencer.