Np. tak jak tutaj:
Spoiler

Moderator: wrubel

Odsiwiacz Cameleo Men taki jak na zdjęciu poniżej. Sam używam i polecam, ja nakładam głównie na brodę, bo jak jest dłuższa to w pewnych miejscach robi się ruda, a po użyciu tego cuda jest naturalnie ciemna i wydaje się gęstsza. Można uzyskać kolory od brązu po czerń, zależy jak długo trzymasz farbę na włosach, wszystko jest opisane w instrukcji, ani razu się nie zawiodłem. A no i na głowę też sobie kiedyś z ciekawości zarzuciłem i naprawdę fajny efekt za śmieszne pieniądze.

mordo, ale on chce szybciej byc siwy XDMalinowyJogurt pisze: ↑31 lip 2020, 16:06Odsiwiacz Cameleo Men taki jak na zdjęciu poniżej. Sam używam i polecam, ja nakładam głównie na brodę, bo jak jest dłuższa to w pewnych miejscach robi się ruda, a po użyciu tego cuda jest naturalnie ciemna i wydaje się gęstsza. Można uzyskać kolory od brązu po czerń, zależy jak długo trzymasz farbę na włosach, wszystko jest opisane w instrukcji, ani razu się nie zawiodłem. A no i na głowę też sobie kiedyś z ciekawości zarzuciłem i naprawdę fajny efekt za śmieszne pieniądze.Spoiler