Taco Hemingway - Jarmark (2020)
Re: Taco Hemingway - Jarmark (Lato 2020) [Zapowiedź]
Może w ten piątek to wyjdzie biorąc po uwagę to ze Taco od paru lat wypuszcza tak te albumy (13,24,31 lipiec). 29 tez ma urodziny to może być tez wtedy

Fajnie jakby byla chociaz polowa płyty polityczna, a nie tylko jednorazowy wysryw przed wyborami
Influencer.
Oby nie, niech to będzie jedyny polityczny kawałek. Takie tematy są na równi z nawijaniem o straży pożarnej, a druga sprawa to taka, że zamiast rozmawiać o płycie to ludzie dostaną pierdolca i rozwiną się jakieś niepotrzebne/niezwiązane z muzyką dyskusje kompletnie pomijając album.
Patrzcie go jaki grubas się zrobił, zarobił trochę i już się nie mieści w spodnie, płyta już niebawem

no co ty, przecież oprócz bengerków o ruchaniu i sukach i sianie musi być też przecież muzyka dotycząca ważnych kwestii życiowych, a jeśli spowoduje ona dyskuje na szerszym polu niż tylko nasze rapowe podwórko to dobrze dla muzyki i różnorodnościdaveyo pisze: ↑23 lip 2020, 16:08 Oby nie, niech to będzie jedyny polityczny kawałek. Takie tematy są na równi z nawijaniem o straży pożarnej, a druga sprawa to taka, że zamiast rozmawiać o płycie to ludzie dostaną pierdolca i rozwiną się jakieś niepotrzebne/niezwiązane z muzyką dyskusje kompletnie pomijając album.
Jest miliard ciekawszych tematów niż polityka, a ten temat właśnie budzi największe kontrowersje i totalnie przyćmiewa samą muzykę, jeszcze żeby ludzie potrafili normalnie dyskutować na ten temat to okej, ale patrząc na to jaki poziom jest tej dyskusji no to tak średnio, ale jest to tylko moje osobiste zdanie i nikogo nie będę tutaj przekonywał.
Akurat polityka w obecnym klimacie wydaje mi się bardzo interesującym tematem, sztuka oprócz wartości rozrywkowej dla słuchacza niesie ze sobą platformę wypowiedzi dla artysty, którego wiadomo że praktycznie każdy młody człowiek sprawdzi. I jeżeli akurat coś mu leży na sercu to powinien móc się wypowiedzieć, nawet jeśli ktoś osobiście tych poglądów nie podziela
dzisiaj chyba dzieciaki jeszcze bardziej chcą być jak swoi idole niż wcześniej, więc dobrze jeśli wyczuwają oni pewnego rodzaju odpowiedzialność społeczną i próbują promować jakieś wartości
dzisiaj chyba dzieciaki jeszcze bardziej chcą być jak swoi idole niż wcześniej, więc dobrze jeśli wyczuwają oni pewnego rodzaju odpowiedzialność społeczną i próbują promować jakieś wartości
Szkoda,że wypowiedź polityczna to jebać pis i że Polacy się boją Arabów (xD).
Zgadzam się, młodziaki 16 i 17 łykają jak to pis jest okrutny i za 3 latka jeb Polska w dupiedeska pisze: ↑23 lip 2020, 16:47 Akurat polityka w obecnym klimacie wydaje mi się bardzo interesującym tematem, sztuka oprócz wartości rozrywkowej dla słuchacza niesie ze sobą platformę wypowiedzi dla artysty, którego wiadomo że praktycznie każdy młody człowiek sprawdzi. I jeżeli akurat coś mu leży na sercu to powinien móc się wypowiedzieć, nawet jeśli ktoś osobiście tych poglądów nie podziela
No XDDD faktycznie nie jest. Hehe, nieSzkoda,że wypowiedź polityczna to jebać pis i że Polacy się boją Arabów (xD).
Według mnie bardzo słabe zagranie z jego strony - myślałem że gość ma większy format.
Level down.
Tylko PiS
już w najbliższym tygodniu
taco na ig ze nie bedzie w lipcu nowego albumu
to beda 2 czy 3?
to beda 2 czy 3?
To znaczy, że w lipcu nie będzie nowego albumu.
Będzie o godzinie 0:00 pierwszego sierpnia.
Będzie o godzinie 0:00 pierwszego sierpnia.
W sumie Powstanie to jakby chciał taką patriotyczną to idealny termin
Oby nie
Oby nie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kolejne story, ze 2 plyty na przelomie sierpnia i wrzesnia
i jutro moze singiel, bo jest "do jutra"
chujowo ze taco bawi sie w promocje, to ze puszczal z buta plyty mialo swoj urok
i jutro moze singiel, bo jest "do jutra"
chujowo ze taco bawi sie w promocje, to ze puszczal z buta plyty mialo swoj urok
Wiadomo że płyta wleci w lipcu 
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

nie wytrzymałem do końca
Nie no, nawet się wkręca
Re: Taco Hemingway - Jarmark (2020)
////
Ostatnio zmieniony 11 gru 2025, 17:58 przez enjoy1g, łącznie zmieniany 1 raz.