Bonson
Re: Bonson
Wigor Mor W.A. - Sam przez to przechodziłem feat. Głowa PMM, Bonson, guitar solo - Łysy prod. R@V
Tak jak ktoś wyżej napisał, historia zatacza koło. Zaczyna się dogrywać jakimś łakom, zaraz wyda chujową płytę i znowu Soulpete będzie zmuszony do uratowania kariery
- oKulTywowany
Dużo rozumiem, ale pisanie o Wigorze per "losowy kasztan" czy w kontekście o dogrywaniu się każdemu łakowi to 
zawsze miałem bekę, że bonson tak jedzie po chujowych raperach, do multiego się dopierdalał, bo niby słaby mc, a potem takie chujozy na fitach, kpspny czy kurwa jakieś gruzbraders z losowymi mirkami spod budki z piwem, których to multi jednym skrrt wpierdala na śniadanie
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
-
MalinowyJogurt
Przecież gruz braders nie nagrywał z jakimiś łakami z drugiego końca polski byle się na siłe nagrać tylko z ziomeczkiem, z którym nagrywał jak miał 16 lat i przyjaźni się do dzisiaj i z Głową z PMM, a co by nie mówić PMM to dość dobry skład.
Nie no są chujowi i nie zmienia tego to że są ziomkami, ale ja już się przyzwyczaiłem że Bonson nagrywa z chujowymi raperami, a jedzie chujowych raperów, przecież to od początku kariery sie ciągnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
MalinowyJogurt
Nie no to, że nie są to raperzy z górnej półki to potwierdzam, jednak bardziej uderzam do tego że to są po prostu jego mordeczki z osiedla i sobie nagrywa z nimi dla zajawki żeby sobie porobić rapik w studiu przy browarkach i to trochę inna sytuacja niż dogrywanie sie jakiemuś kasztanowi którego na oczy nie widział tylko po to żeby wyświetlenia zrobić. Chociaż mam wrażenie że ostatnio idzie to niestety w tym kierunku
No to racja. Mi to ogólnie nie przeszkadza za bardzo, bo tak jak wspomniałem po prostu się przyzwyczaiłem. Słucham sobie zwrotkę Bonsa, o reszcie zapominam i tyle 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
otóż toaleksy pisze: ↑21 lip 2020, 7:58 zawsze miałem bekę, że bonson tak jedzie po chujowych raperach, do multiego się dopierdalał, bo niby słaby mc, a potem takie chujozy na fitach, kpspny czy kurwa jakieś gruzbraders z losowymi mirkami spod budki z piwem, których to multi jednym skrrt wpierdala na śniadanie
no to skoro ma takie luźne podejście do rapu przy browarkach, to po huj się spina o ten rap aż mu żyłka dygocze i non stop pruje do lepszych od siebie, pokroju Żabsona? he? bonson to alkoholik i hipokryta, uświadom to sobie sobieMalinowyJogurt pisze: ↑21 lip 2020, 13:31 to są po prostu jego mordeczki z osiedla i sobie nagrywa z nimi dla zajawki żeby sobie porobić rapik w studiu przy browarkach
chyba @daveyo został managerem i podsyła mu ziomków do nagrywek
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
VBS ft. Bonson - Dobranoc (prod. VBS, git. Łukasz Pękacki)
Spoiler
- qualite_de_schizoide
Bonson wcześniej cisnął jakimś raperom, a teraz do jeszcze gorszych kasztanów się dogrywa, tragedia.
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Zgadzam się, szkoda że w takie gówno wszedł, mógł po swojemu iść nawet w ten trap jak teraz ale bez tych kasztanów, a tak to się podpiął pod lamusów i sam się nim stał, szkoda.
- benzoabuser
- Zbanowany
no i chuj skoro fajne zwrotki daje
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- qualite_de_schizoide
co z tego skoro nie da się tych numerów słuchać
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Przyznam, że ta wszechobecność Bonsona na wielu projektach działa na jego niekorzyść, oczywiście nie są to złe zwrotki, ale nie oszukujmy się, Bonson mało eksperymentuje i większość nowych/starych rzeczy jest do siebie podobna i w takim przypadku pojawiania się wszędzie, człowiek nawet nie jest już ciekawy tych występów, taki styl jaki on prezentuje trzeba pielęgnować i szanować, bo na dłuższą metę to po prostu nudzi i później przelatuje sobie gdzieś w tle jako zapychacz gościnny. I jeszcze raz podkreślę, nie są to złe zwroty.
-
MalinowyJogurt
Ta zwrotka przecież zajebista, jednak nie będzie katowania kawałka, bo po prostu ten typ co nawija przed nim jest tragiczny i brzmi jak typowy chłopak z bloku co smutne piosenki chciał nagrywać w 2009