Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
bayern - atalanta wierze
City wygra LM, nadal tak obstawiam.
Atalanta spokojnie porobi tamta część drabinki (beda w miare w rytmie meczowym), jesli beda grac jak w lidze
obstawiam włoski finał
obstawiam włoski finał
Ostatnio zmieniony 10 lip 2020, 13:39 przez krul, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 15:09 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
jak dla mnie wszystko ułożone pod PSG
Tylko że PSG przystąpi do LM po 5 miesiącach bez gry, ciężko przewidzieć jak to na nich wpłynie.
imo wszystko sie fajnie uklada pod Atalante, zarowno drabinka (imo w przypadku stylu gry jaki prezentuja forma mini turnieju i brak meczu rewanzowego to spory atut) jak i kalendarz. trzymam mocno kciuki, przydaloby sie troche polotu i finezji w tym smutnym jak pizda turnieju
Michail Antonio co za forma
Jest drugi raz z rzędu Neco w pierwszym składzie Liverpoolu i pierwszy raz Jones.
18 i 19 lat
jakby ktoś mi na początku roku powiedział że Vettel załapie się do Q3 bo Strollem zarzuciło to bym się śmiał
a teraz pozdrawiam sympatyków Ferrari
szkoda że Max się pobawił w Rafonixa na ostatnim łuku
a teraz pozdrawiam sympatyków Ferrari
szkoda że Max się pobawił w Rafonixa na ostatnim łuku
@Cz4rny1337
Kepa - James, Christensen, Zouma, Azpilicueta - JORGINHO, Barkley, Mount - Willian, Abraham, Pulisic
na ławce niejaki Lewis Bate z rocznika 2002
Te wrzutki Chelsea xdd
ja pierdole, najpierw Benteke a teraz typ co ma 0 goli w sezonie się przełamuje na Chelsea, zabijcie się a zwłaszcza ty kepa.
- Cz4rny1337
- Moderator
Z przodu na 0 a z tylu zawsze coś wpadnie
A co ten Kepa tu miał zrobić, Mount kurwa się bawi zamiast wybić, Christensen klasycznie drzemka, Zouma nie lepiej, a Reece nie ogarnia lini spalonego i masz
A co ten Kepa tu miał zrobić, Mount kurwa się bawi zamiast wybić, Christensen klasycznie drzemka, Zouma nie lepiej, a Reece nie ogarnia lini spalonego i masz