White 2115 - Do zachodu słońca (2020)
Re: White 2115 - TBA (2020) [Zapowiedź]
ale gość sobie wyrobił stylówkę
no przepiękne to jest, nie mogę się doczekać aż odpalę sobie cały album.
Meh, straszna nuda niestety. Takie nie wiadomo co, nie to letniak, ni smuty 
W sensie no z tym smutem to moze poleciałem, ale jakos ma taki chuj wie jaki klimat
W sensie no z tym smutem to moze poleciałem, ale jakos ma taki chuj wie jaki klimat
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Brzmi to jak kolejna próba nagrania hitu na miarę californi i jest to kolejna nieudana próba, nuda.
Podbijam post wyżej, po ostatniej płycie która chyba nie wykręciła ani dużych liczb, hajpu, sprzedaży i w ogóle wrócił do tej samej formuły, a ludzie to kupią 
nie wiem czy jest coś śmieszniejszego niż raperzy w ciuchach w basenie pełnym wody hehe słeg
nie wiem czy jest coś śmieszniejszego niż raperzy w ciuchach w basenie pełnym wody hehe słeg
- widzeszalenstwo
Kuuurwa
Zapetlalem ten snippet ze sto razy i spodziewałem się dużo większego rozpierdolu. Szkoda że refren to nie jest ten fragment od "chciałem tylko siano mieć jak nikt"
Zapetlalem ten snippet ze sto razy i spodziewałem się dużo większego rozpierdolu. Szkoda że refren to nie jest ten fragment od "chciałem tylko siano mieć jak nikt"
To było dobre, mimo, że bedoes-gustaw flow to mógłby coś nagrać w takim stylu
Drugi singiel, który kompletnie do mnie nie trafia, jest dla mnie jakiś taki pozbawiony ikry, lubię Whitea, ale coraz bardziej odrzuca mnie to od nowego projektu, cały czas liczę jednak na jakiś przewrót i mocne uderzenie i jeszcze te dzieci w klipie...
No niestety, White to tylko pierwsza płyta, potem równa pochyła w dół.... Szkoda chłopaka
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Mało który raper wzbudza we mnie tak negatywne odczucia, zarówno przez wgląd na aparycję jak i twórczość. Ble. Hiphopolo w najczystszej postaci.
- Bryx Fenrir
On ma w tym flow coś naprawdę fajnego, potrafi z takim luzem poleciec, i tekstowo to też nie jest głupie, myslę, że całkiem fajny kawałek, czekam na płytę.
oba single wtórne wytwory, white tryharduje żeby zrobić californię 2
Świetny bit
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Wow, nie spodziewałem się tak osobistego numeru. Bardzo dobry kawałek i momentami są ciary.
No i wystartował preorder:
https://www.sbmstore.pl/kategoria/white2115
zajebista okładka i ciekawy pomysł z pakietem preorderu razem z Białasem, pierwszy raz widzę coś takiego.
No i wystartował preorder:
https://www.sbmstore.pl/kategoria/white2115
zajebista okładka i ciekawy pomysł z pakietem preorderu razem z Białasem, pierwszy raz widzę coś takiego.
- benzoabuser
- Zbanowany
ładne white, myślałem że znowu będzie pale papieroska skrrrt, a tu odskocznia od typowy biały 2115
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Zostało około 900 sztuk limitowanego preorderu! Spieszcie się.
https://www.sbmstore.pl/kategoria/white ... tNo76Vxan4
https://www.sbmstore.pl/kategoria/white ... tNo76Vxan4
Łajcior ładnie daje, nawet te Papierosy wcześniejsze już mi się wkręciły 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dobrze White, aż mi się przypomniał track 'nie ma Boga' co pierwszy raz go usłyszałem, jeszcze był wtedy chudy i ciemne włosy miał. Sierpień mocno maffijny.
zajebisty numer ale tego klipu to mogłoby nie być równie dobrze, nic on nie dodaje temu kawałkowi