HEWRA
Re: HEWRA
Właśnie sobie uświadomiłem, że Kuba O. w starych czasach był nazywany również Ostap.
I to pewnie w nawiązaniu do tego jest tag dnstp.
Jprdl. Tęga rozkmina z rana
I to pewnie w nawiązaniu do tego jest tag dnstp.
Jprdl. Tęga rozkmina z rana
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Foster zapowiedział na IG numer z Bilonem, Kaczym i Dronem. Zapowiada się ciekawie
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
Skład się już w ogóle tam posypał? W wydarzeniu z Noir wyczytałem, że w składzie jest Dron, Poldon, Zazamek i Ostap. Foster już oficjalnie poza?
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
Szybko - to znaczy?
Ja złożyłem zamówienie na jarmułkę 23/06 w nocy. Wiem, że to dopiero właściwie dwa dni i nie sram żarem, tylko pytam.
edit. odpisali mi na mejla więc tera jestem spokojny
WYBACZ O WIELKA HEWERKO ŻEM ZWĄTPIŁ JAK FRAJER JAKIŚ
Ja złożyłem zamówienie na jarmułkę 23/06 w nocy. Wiem, że to dopiero właściwie dwa dni i nie sram żarem, tylko pytam.
edit. odpisali mi na mejla więc tera jestem spokojny
WYBACZ O WIELKA HEWERKO ŻEM ZWĄTPIŁ JAK FRAJER JAKIŚ
to nie pierdolony zbieg okoliczności
I tyle zostało z najlepszej hybrydy w kraju. Pożarta grupka porytych dragami ludzi sprzedających szmaty chujowej jakosci i wzajemnie oskarżających się w necie o to, kto komu pisal teksty, a kto komu wymyslil ksywe i czyj sklepik jest legit, a czyj nie. Hewra to jednak minilumpeks, co za porażka.
trudno sie nie zgodzić, a wielka szkoda że takie łby poprzepierane... przeca skład belmondziak, bdg, poldon, dron, foster, oyche doniz to najlepsze co mnie spotkało w polskim rapie. dosłownie nic z tego nie zostało, a o gaśnicy, variaciku czy harry pothedzie v2 można se pomarzyć
-
wrrrrrrrrrrrah
sprawdziłem z czystej ciekawości i foster rzeczywiście ma trademark HEWRA ale zabawa nie kończy się tutej
23 stycznia tego roku wpłynęły wnioski o zarejestrowanie znaku słownego HEWRA oraz znaku słowno-graficznego HEWRA na jakąś Katarzynę. Gdy znak towarowy w rękach amane ogranicza się do merczyku oraz rozrywki, lista rzeczy o które walczy Pani Kasia jest już nieco dłuższa

Czy ja dobrze rozumiem, że gicik będzie mógł blokować wypuszczenie merczyku, granie koncertów, fizycznego albumu czy nawet zwykłych tracków?
23 stycznia tego roku wpłynęły wnioski o zarejestrowanie znaku słownego HEWRA oraz znaku słowno-graficznego HEWRA na jakąś Katarzynę. Gdy znak towarowy w rękach amane ogranicza się do merczyku oraz rozrywki, lista rzeczy o które walczy Pani Kasia jest już nieco dłuższa

Czy ja dobrze rozumiem, że gicik będzie mógł blokować wypuszczenie merczyku, granie koncertów, fizycznego albumu czy nawet zwykłych tracków?