Skepta - Ignorance Is Bliss (2019)
Re: Skepta - Ignorance Is Bliss (2019)
lata jakaś tracklista, ale nie wiem czy nie fejk (bo na tej trackliscie jest Pure Water, więc powinno się chyba wyświetlać na itunes już?)
jeżeli legit, to słabo - na featach: Nafe Smallz, Key!, J Hus, Cheb Rabi, B Live, Lancey Foux, Lay Z, Wizkid & BBK
te 2 numery co wyszły są okej, ale nie grzeją mnie jakoś mocno i nie nastrajają na nic więcej niż strong6/10 (przy dobrych wiatrach) o którym zapomne po tygodniu od premiery
mam nadzieje że się mylę
jeżeli legit, to słabo - na featach: Nafe Smallz, Key!, J Hus, Cheb Rabi, B Live, Lancey Foux, Lay Z, Wizkid & BBK
te 2 numery co wyszły są okej, ale nie grzeją mnie jakoś mocno i nie nastrajają na nic więcej niż strong6/10 (przy dobrych wiatrach) o którym zapomne po tygodniu od premiery
mam nadzieje że się mylę
lata już po sieci
- Rafał81000
-
szoumidelej
5 6 10 11 12 i sophie ellis bextor w 8 
jest jakieś 100x nudniej niż na Blacklisted i Konnichiwie
świetnie wykorzystany sampel z Murder on the Dancefloor w Love Me Not
i fajne, energiczne No Sleep
mam też wrażenie że mix wokali został troszke zjebany, albo to kwestia tych bitów
świetnie wykorzystany sampel z Murder on the Dancefloor w Love Me Not
i fajne, energiczne No Sleep
mam też wrażenie że mix wokali został troszke zjebany, albo to kwestia tych bitów
fajny album. wywalił bym może ze dwa numery, reszta bardzo dobra.
Liczyłem na coś lepszego. Po 1 odsłuchu fajne bity, niektóre kawałki w całości, ale nie ma szału. Brakuje trochę tej charyzmy z Konnichiwy. Featy poza J-Husem średnio. Zobaczymy, może się wkręci bardziej z czasem.
Ok płytka ale bez fajerwerków. Na plus fajne, nieoczywiste featy, jednak bez podjazdu do konnichiwy.
Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka
fajne bity, ale bez pomysłu te kawałki kompletnie, każdy numer na tym samym patencie
możesz mi mówić daquan
Brzmieniowo dużo lżejszy album niż Konnichiwa, bardzo fajne bity. Nic odkrywczego, ale dobrze się tego słucha
po fali prawie-hejtów muszę dać propsa, dzisiaj od 8 rano leci ten album na pętli i jaram się, takiego albumu własnie chciałem
szkoda, że po 3 latach czekania po zajebistym konnichiwa dostajemy takiego zapychacza
skepta jakis taki płytki i bez emocji
skepta jakis taki płytki i bez emocji
Fajowa płyta, od wczoraj słucham praktycznie tylko tego a za 'Love me not' i 'Same Old Story' oddzielny 
Album okej, szkoda że nie rozjebało jak Konnichiwa
- przedszkolanek
muszę się jeszcze trochę osłuchać, ale nie do końca rozumiem skąd ten sceptycyzm na forumku
po dwóch odsłuchach się zastanawiam czy nie jest to czasami płytka ciut lepsza niż Konnichiwa (która dość ciężko mi wchodziła i sajko nie zostałem, może to dlatego), przede wszystkim nie ma tu niczego co by mi nie leżało
początek bardzo fajny (imo lepszy niż na poprzednim LP), po połowie się trochę psuje (pod tym względem Konnichiwa jest faktycznie lepsza), ale ciągle jest więcej niż przyzwoicie
lepiej mi też leżą te lżejsze bity, do części z poprzedniego solo nie do końca się mogłem przekonać
brakuje mi trochę na tym albumie czegoś w rodzaju No Security z epki, no i jeszcze fity częściowo słabawe
Q&A
po dwóch odsłuchach się zastanawiam czy nie jest to czasami płytka ciut lepsza niż Konnichiwa (która dość ciężko mi wchodziła i sajko nie zostałem, może to dlatego), przede wszystkim nie ma tu niczego co by mi nie leżało
początek bardzo fajny (imo lepszy niż na poprzednim LP), po połowie się trochę psuje (pod tym względem Konnichiwa jest faktycznie lepsza), ale ciągle jest więcej niż przyzwoicie
lepiej mi też leżą te lżejsze bity, do części z poprzedniego solo nie do końca się mogłem przekonać
brakuje mi trochę na tym albumie czegoś w rodzaju No Security z epki, no i jeszcze fity częściowo słabawe
Q&A
Spoiler
Fajne ale nie rozjebalo jak konichiwa
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
mi się podoba też, ale Konnichiwy to nie przebija
when the beat is dope, I get excited