1. Rezzi (Lata Dens)
2. Jestem Jak Woow!
3. Suczy Sonar
4. Dziup L.A.
5. Eco Social Media
6. Traphałs
7. #CTZK
8. Miauuu
9. Kevlar
10. Vvolno I Nisko
11. T-Killa
12. Kusi Kusi
13. 0000001
To jak był Rychu z 2017 roku to musi być Jaca. SKRRRT to album, którego zapowiedź od początku budziła dużo kontrowersji. Album jest bardzo nowoczesny brzmieniowo, dużo efektów i autotune. Promowany był m.in. singlem do utworu "Rezzi (Lata Dens"), który w moim odczuciu jest średni. Za to bardzo fajnie buja "T-Killa", która wyróżnia się bardzo mocno na tym albumie. Typowo całość wyprodukował SirMich. A Wam jak się widzi ten album TDF-a?
Zajebisty album, pamiętam, że tamtego czasu ładnie mi siadł i katowałem w kółko konkretne kawałki. Kevlar, DZIUP L.A. , #CTZK na wyróżnienie. Ogólnie bardzo świeży i ciekawy materiał. SIR MICH oczywiście klasa worldowa.
2rzyn pisze: ↑25 lut 2020, 19:31
Przeciez to jest tak skurwiale gowno obesrane i asluchalne ze chyba tylko keptn w slabej dyskografii jaca jest bardziej chujowy
KEPTN to dwa CD, a można by było wybrać najlepsze utwory i zrobić jedną zajebistą płytą. Byłem rozczarowany tym albumem.
2rzyn pisze: ↑25 lut 2020, 19:31
Przeciez to jest tak skurwiale gowno obesrane i asluchalne...
jak prawie cała jego dyskografia. Nie wiem czy jest raper z gorszą dyskografią od niego, dla mnie on nagrał tyle gniotów że ciężko byłoby mi wybrać najgorszą płytę w jego doroboku. Wygląda na to że to już słynne odkucie się Tedego to bardziej wypadek przy pracy niż planowany zabieg. Mimo to, ma też dobre płyty albo pojedyncze kawałki do których czasem wracam.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Nastukafszy, polowa sportu, hajs hajs hajs w wersji demo (ale tez nie wszystko), swiat zwariowal w 23 lata, halas, fala, kilka innych pojedynczych utworow.
Reszta do pieca kurwaaaaaaa!!!
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
2rzyn, zapomniałeś o nielegalu "WuWuA", chyba, że on Ci się nie podoba. Dla mnie kozak, choć to wiadomo - początki. Ja od Jacy jeszcze lubię "Notes" i "Esende Mylffon" (tu jest tyle bangerów, że ja jebie). Natomiast następne płyty już średnio mi podchodzą....
arboozrap pisze: ↑25 lut 2020, 19:44KillerCroc, co uważasz m.in. za gówno w jego dyskografii?
Gówno to może zbyt dosadnie powiedziane bo cytowałem posta od 2rzyna chcąc wzucić swoje trzy grosze a dla innych płyt jest ta łatka u mnie zarezerwowana ale... za absolutnie najgorsze płyty w jego dyskografii uważam Ścieżkę Dźwiękową, Mefistotedesa, Notes3D i wszystko po Vanillahajsie (sam w sobie też jest słabą płytą ale ma kilka kawałków które sprawiło dlaczego zdobył podwójną platynę). No i oczwyiście należy wspomnieć że Sport obok klasyka nie leżał, nigdy nie zrozumiem wynoszenia tego albumu tak bardzo.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
KillerCroc, Na "Ścieżce Dźwiękowej" w utworze z Natalią Kukulską wyśmiał ludzi, którzy noszą ubrania z lumpeksu. No płycej kurwa się nie da. "Note2" też jakiś rewelacyjny nie jest. "FuckTede" już mi się podoba, ale potem średnio. Z tych nowych płyt to najbardziej mi podszedł "Kurt Rolson", a po "VHS" zgodzę się, że coraz gorzej.
A co do S.P.O.R.T. - jest uznawany za klasyka m.in. przez bangier "Drin za drinem".
Wuwua oczywiscie tez lubie, zapomnialem dodac. Co do sportu to jest przehajpowany. Sporo fajnych numerow ale tez kilka chujowych.
Esende Mylffon nigdy nie lubilem. Strasznie to plastikowe i nudne
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
ja bym podpiął jeszcze 50 stanów świadomości z 2012 roku, swoją drogą, szkoda, że ta seria poszła w zapomnienie trochę i po upadku wrzuty nie da jej się normalnie obejrzeć