Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
PRO8L3M skonczyl sie na PRO8L3M
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Wyszli coś zjeść > Za młodzi na heroda
xd nigdy sie nie zgodzę Drwalu, nie jestem raperem jest na tej plycie przecież
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Wg mnie w tym temacie raczej nie powinno się dyskutować, ale jak można złe słowo na Hewerke powiedzieć...
Przecież to jest inny wymiar
Przecież to jest inny wymiar
typ brzmi jak przedszkolak uczący się mówić
- sugarhill_notausgang
Nie tylko dyskutować, ale w ogóle to nie jest miejsce na pisanie o tym zespole, bo temat ma w nazwie "opinie o rapie".
jest 2019, teraz śpiewanie na autotunie to jest rap
[mention]sugarhill_notausgang[/mention] ma pewnie konto na naszej klasie, a w śledziku hectica ;P
przy całej sympatii do hewry podbijam uż. taka
Witam, z 10 lat nie forumowałem nigdzie. Obserwowałem SLG i widzę że towarzystwo przeniosło się tutaj 
Moja kontrowersyjna opinia? POLSKI rap to kupa. Na prawdę, poza kilkoma wyjątkami raz na jakiś czas, ogólnie to kupa straszna. Oczywiście mówię to z perspektywy trzydziestokilkulatka, który zaczynał przygodę z rapem w połowie lat 90. Puścić coś z PL rapu na jakiejś imprezie z moimi rówieśnikami to by była niezła siara. Czasem z politowaniem czytam te wszystkie posty z rozkminami na temat kawałków czy płyt i zastanawiam się, czy inni też z tego wyrosną z wiekiem i ich "zajebiste" kolekcje płyt będą szły na allegro żeby odzyskać chociaż część kasy utopionej w te, w większości, bezwartościowe wypociny.
Pozdrawiam
Moja kontrowersyjna opinia? POLSKI rap to kupa. Na prawdę, poza kilkoma wyjątkami raz na jakiś czas, ogólnie to kupa straszna. Oczywiście mówię to z perspektywy trzydziestokilkulatka, który zaczynał przygodę z rapem w połowie lat 90. Puścić coś z PL rapu na jakiejś imprezie z moimi rówieśnikami to by była niezła siara. Czasem z politowaniem czytam te wszystkie posty z rozkminami na temat kawałków czy płyt i zastanawiam się, czy inni też z tego wyrosną z wiekiem i ich "zajebiste" kolekcje płyt będą szły na allegro żeby odzyskać chociaż część kasy utopionej w te, w większości, bezwartościowe wypociny.
Pozdrawiam
ale to jest oczywista oczywistość, a nie kontrowersja
cztery żubry i dwie kurwy
- Kotei
Bajorson jest dobrym raperem
Rychu Peja Solufka listener
-
MlodyYoung
OSTR to przeciętny raper*, ale wybitny producent.
*nie dotyczy płyt Tabasko i Masz to jak w banku.
Niby tak, ale jednak niekoniecznie, są cały czas gdzieś poza mainstreamem jednostki, które dają coś świeżego i nieszablonowego od 2014, kiedy rap w Polsce zaczął się na nowo - m.in. Bałagane, Sentino, Belmondo, Rogal, Major, Hewra, Tuzza a i w mainstreamie jest PR08L3M trzymający poziom, Egzotyka Queby była, Bonson dużo dobrych rzeczy w ostatnich latach dałdispe pisze: ↑30 maja 2019, 14:21 POLSKI rap to kupa. Na prawdę, poza kilkoma wyjątkami raz na jakiś czas, ogólnie to kupa straszna. Oczywiście mówię to z perspektywy trzydziestokilkulatka, który zaczynał przygodę z rapem w połowie lat 90. Puścić coś z PL rapu na jakiejś imprezie z moimi rówieśnikami to by była niezła siara. Czasem z politowaniem czytam te wszystkie posty z rozkminami na temat kawałków czy płyt i zastanawiam się, czy inni też z tego wyrosną z wiekiem i ich "zajebiste" kolekcje płyt będą szły na allegro żeby odzyskać chociaż część kasy utopionej w te, w większości, bezwartościowe wypociny.
Myślę, że moją ZAJEBISTĄ kolekcję płyt(jak uzupełnię i oczyszczę, bo rzeczywiście mam dużo, którymi się nie jaram, ale skończyłem z tym xd dużo to mam naprawdę na myśli z kilkadziesiąt co najmniej, których już nigdy pewnie nie odsłucham w całości) będę już zawsze chętnie odpalał i dumnie trzymał na półce
MOB
OSTR to bardzo dobry raper z średnimi płytamiMlodyYoung pisze: ↑31 maja 2019, 0:21 OSTR to przeciętny raper*, ale wybitny producent.
to kontrowersja chyba tylko na tym forum, ale sentino jest słaby i nudny, tak jak jego bity. ma parę fajnych traków, ale próbowałem kilka razy przesłuchać 'zabójstwo liryczne' (
) w całości i nie udało mi się ani razu.
Te-tris jest w Top5 tego kraju jeśli chodzi o flow i skillsy
https://www.youtube.com/watch?v=9hNf7O5nn14
https://www.youtube.com/watch?v=9hNf7O5nn14
Czemu uważasz to za kontrowersyjne? Myślę że każdy kumaty słuchacz to wie.