Tede X SirMich - Disco Noir (2020)
Re: Tede X SirMich - Disco Noir (2020)
już myślałem, że ze mną coś nie tak, bo cały ten tydzień miałem "disco noir" na słuchawkach i w samochodzie. wchodzę na slizg i widzę same propsy
dołączam się oczywiście, najlepsza płyta tedego od "kurta..." (kolejnymi nie jarałem się w całości). 'allinka", tytułowy track i "dziewczyna z klubu techno" największe sztosy. z drugiego cd "psiapsi" mega wkręcający się refren, no i "post: hip-hop" (tylko gdzie ten kapota tam?
). chyba zaskoczenie roku.
Czyżby odkucie po ostatnich chujowych płytkach? Spora w tym zasługa nowego producenta wykonawczego, którym tede mianował, co ciekawe, własnego syna
Dla mnie najlepszy Tedzik to taki jak w utworze NIE BANGLASZ, tutaj widze po włączeniu "dziewczyna z klubu techno" że to jakieś elektroniczne męczenie i bełkotanie dupą

Sprawdziłem większość po tym co tu przeczytałem i poza FANTASTYCZNYM tytułowym
to jakoś nic mi się wkręciło, za duże natężenie tekstów o ruchaniu czyichś niuń i nazywania kobiet sukami jak na mój sfrustrowany leb w trybie rozkminiania tego co się odjebalo w komiksowie z Warrenem Ellisem
i czuje tu żal w tekstach ale nie wiem na ile to moje przeczulenie
Edit: to Sokolowe w klimacie kobiety wino i śpiew nie chce mi wyleźć z głowy dzisiaj. (Chociaż wers "nie wyciągam jej kutasa z mordy" to tak trochę da się przekręcić, nawet go nie przekręcając)
Edit: to Sokolowe w klimacie kobiety wino i śpiew nie chce mi wyleźć z głowy dzisiaj. (Chociaż wers "nie wyciągam jej kutasa z mordy" to tak trochę da się przekręcić, nawet go nie przekręcając)
- Cz4rny1337
- Moderator
bardzo lubie wywiady z tedasem, ale nie na tyle żeby się męczyć z dźwiękiem takiej jakości. Jak można tak spierdolić takie proste rzeczy jak nagrywanie w plenerze
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- ChampionSolo
- Zbanowany
Rap Tedego promuje nadmierny konsumpcjonizm, hedonistyczny styl życia i bardzo gorszące zachowania. Kiedyś inaczej do tego podchodziłem, ale teraz to nie ma mi on nic do zaoferowania.
Dobre bengierki :>
naprawilemChampionSolo pisze: ↑26 cze 2020, 11:21 Rap promuje nadmierny konsumpcjonizm, hedonistyczny styl życia i bardzo gorszące zachowania. Kiedyś inaczej do tego podchodziłem, ale teraz to nie ma mi on nic do zaoferowania.
Przedłużyfszy wjechało na spotka itd.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
TEDE & SIR MICH - RAKIETTA / DISCO NOIR: PRZEDŁUŻYFSZY
Spoiler
- Bryx Fenrir
Niezłe, dało się tego słuchać, chociaż raczej nie do zapętlania na dłuższy okres, trochę mnie ten bit irytował.
Nie spodziewałem się, że ta płyta będzie aż tak dobra i tak często będę wracał, strasznie mi się wkręciła
Przedłużyfszy równie zajebiste.
- Serdecznosci
Po pierwszych dwóch odsłuchach byłem na nie, ale wywiad z Sir Michem zachęcił mnie żeby sprawdzić tę płytę jeszcze raz. I kurde wpadam tu zostawić dużego propsa! W sumie wszystko wchodzi prócz SUKKI.
- Bryx Fenrir
Płyta jest ogólnie niezła, SirMich znowu robił robotę pokazując, że może dawać bity każdemu raperowi w tym kraju. Tede latał czasami naprawdę fajnie, czasami gorzej, to jest trochę nierówna produkcja i to jest spora wada, raczej wracać nie będę, natomiast jak mawia klasyk 'momenty były'.
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:27 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko niestety daje tylko TedemuBryx03 pisze:SirMich znowu robił robotę pokazując, że może dawać bity każdemu raperowi w tym kraju.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk