Hitman 3

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
niuhniuh

Hitman 3

Post autor: niuhniuh »

ANNOUNCEMENT TRAILER
]
GAMEPLAY TRAILER
tak w pigułce:
-zakończenie trylogii 'nowego' Hitmana
-premiera w styczniu 2021 na starą i nową generację konsol i PC
-6 misji, wszystkie dostępne na premierę
-jeżeli macie 1 i 2 to wszystkie misje zostaną przeniesione do 3
-odblokowane przedmioty z 2 będą dostępne w 3, a te odblokowane w 3 będzie można wykorzystać na starych mapach
-wydane niezależnie przez twórców, IO Interactive

więcej info tutaj

Czekam. W kwestii mechaniki pewnie nie zmieni się praktycznie nic, ale wcale mi to nie przeszkadza.
Awatar użytkownika
RW0

Re: Hitman 3

Post autor: RW0 »

Bardzo lubię nową trylogię, ale kurwa, nawet na profesjonaliście ta gra jest banalnie łatwa.
moxxi

Post autor: moxxi »

Potwierdzam, ale gdyby poziom trudności był jak w Silent Assassin to myśle że gra nie byłaby zbyt przyjazna dla obecnych odbiorców co by się przełożyło że gra osiągnęła by sukces tylko w wąskim gronie hardkorowych fanów, a sprzedaż by ucierpiała mocno ;)
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

Racja, jest łatwo. Nie przeszkadza mi to, bo to gra typu przejdź jeden level 20 razy żeby zaliczyć wszystkie wyzwania i tylko bym się denerwował gdyby miało być *za* trudno.

Mimo wszystko przydałby się jakiś poziom trudności, w którym ochrona zwraca większą uwagę na pierdoły, bo np. takie pomijanie plam krwi na podłogach to trochę absurd. I przydałoby się coś w rodzaju świadomości wrogów, że im się zespół pomniejsza. Ale tego mi brakuje w większości gier stealth. Z gier w które grałem to chyba tylko w Batmanie przeciwnicy panikowali jak się orientowali, że jest ich coraz mniej.
ODPOWIEDZ