Chillwagon
- kakaowyjanusz
Re: Chillwagon
Dałem łapkę w górę za samego Borygo nie wspominając już o całości
-
encrenoire
- ebismolarek
Ten młody łysy to 13 letni jesse pinkman i jest najgorszy, chociaż nwm czy szpaku nie jest chujowszy
-
dziendobry
Jesli to prawda (a pewnie mordo glupot nie piszesz, ja nie sledze ig wgl) to szpaku jest mega, ale to mega frajerem I nielojalnym typembedoer pisze: ↑17 cze 2020, 22:56 Paluch na Instagramie napisał że nic nie wiedział o tym żeby Szpaku dołączyl do Chillwagonu. Polska gówniażeria jak zwykle nie ma w sobie grama przyzwoitości i klasy. Co za czasy. Idź Szpaku świruj na klipach, wyzywaj od konfidentów i posyłaj groźne miny i groźby a potem płacz do skorupki że jednak wolisz piwko. Na początku przyjmowałem to ze śmiechem, ale teraz przyznaję - ten gość bez Palucha który go trzymał za ryj zaraz stanie się memem na poziomie Bedoesa.
Na kiblu robię lepsze gówno niż to. Trzeba nie mieć szacunku do siebie, żeby się tym jarać. Spokojnie te łapki w dół są tylko przez to, że nie ma do czego machać główką.
o to może ty powiesz mi dlaczego? kolega nie dał rady ;(dziendobry pisze: ↑18 cze 2020, 11:28Jesli to prawda (a pewnie mordo glupot nie piszesz, ja nie sledze ig wgl) to szpaku jest mega, ale to mega frajerem I nielojalnym typembedoer pisze: ↑17 cze 2020, 22:56 Paluch na Instagramie napisał że nic nie wiedział o tym żeby Szpaku dołączyl do Chillwagonu. Polska gówniażeria jak zwykle nie ma w sobie grama przyzwoitości i klasy. Co za czasy. Idź Szpaku świruj na klipach, wyzywaj od konfidentów i posyłaj groźne miny i groźby a potem płacz do skorupki że jednak wolisz piwko. Na początku przyjmowałem to ze śmiechem, ale teraz przyznaję - ten gość bez Palucha który go trzymał za ryj zaraz stanie się memem na poziomie Bedoesa.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
imo chodzi o lojalność i po prostu ziomalskie stosunki, że jak się odchodzi od jednej wytwórni do drugiej to wypada powiedzieć, a nie informować już na tracku XD
cztery żubry i dwie kurwy
@Jasek a Ty dzwonisz do swoich poprzednich szefów jak dostajesz nowa robote?
nie kumam xd
nie kumam xd
/mrw
-
dziendobry
'paluch dla mnie jak ojciec' czy jakos tak to lecialo
OK, odchodzk z boru na swoje, wszystko OK.
Ale IMO wypadaloby zapytac czy nie ma nic przeciwko transferowi do chillu. Dla czystego sumienia, a tak to jest pokaz jak sie ma wyjebane gdy sie zrobilo troche keszu, na tego Co Ci ten kesz pomogl zrobic. Jebac
OK, odchodzk z boru na swoje, wszystko OK.
Ale IMO wypadaloby zapytac czy nie ma nic przeciwko transferowi do chillu. Dla czystego sumienia, a tak to jest pokaz jak sie ma wyjebane gdy sie zrobilo troche keszu, na tego Co Ci ten kesz pomogl zrobic. Jebac
- KillerCroc
Ale on nie dołączył do innej wytwórni tylko dołączył do kolejnego składu.
Jest w BOR (chyba że Paluch już szykuje wypowiedzenie) i jest w Chillwagonie
Co on ma dzwonić do Palucha i mówić - Elo mordo, kurwa, dostałem propozycje dołączenia do Chillwagonu, co sądzisz? A Paluch jak to Paluch odpowie oczywiście tak jak w wywiadach gdy dostaje niewygodne pytania - NO KURWA MORDO ALE CO JA MAM O TYM NIBY SĄDZIĆ KURWA?
W ogóle przecież te dwa składy nie mają jakichś spięć pomiędzy sobą, dodatkowo BOR wydaje ziomka Kizo, Szpaku się z Kizo kumał już od Ortalionu, Kizownik sam zresztą zaliczył epizody zarówno z Gedzem jak i ze Sariusem. No i w sumie zarówno Aero (nowy nabytek BRO) jest też w innym składzie (Troya), tak jak Gedz też ma swoją ekipę NNJL. BUT MAH lojalność i uliczne zasady - a wy jak znajdujecie nową grupę znajomych to w innej ogłaszacie wszem i wobec że teraz się bujam także z nimi więc no hard feelings jak się nie będziemy widywać?
Jest w BOR (chyba że Paluch już szykuje wypowiedzenie) i jest w Chillwagonie
W ogóle przecież te dwa składy nie mają jakichś spięć pomiędzy sobą, dodatkowo BOR wydaje ziomka Kizo, Szpaku się z Kizo kumał już od Ortalionu, Kizownik sam zresztą zaliczył epizody zarówno z Gedzem jak i ze Sariusem. No i w sumie zarówno Aero (nowy nabytek BRO) jest też w innym składzie (Troya), tak jak Gedz też ma swoją ekipę NNJL. BUT MAH lojalność i uliczne zasady - a wy jak znajdujecie nową grupę znajomych to w innej ogłaszacie wszem i wobec że teraz się bujam także z nimi więc no hard feelings jak się nie będziemy widywać?
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
imo bardziej bym to porównał do ziomali, gdzie jeden pracuje u drugiego, ale nagle przestaje, mimo to, nadal mają git stosunki, trzymają się razem. Ten pracownik pierdoli, że szefuncio był dla niego jak ojciec i nigdy nie odwdzięczy mu się z za to, co mu dał; a pewnego dnia się okazuje, że wypierdala do konkurencji, a ten szefuncio dowiaduje się przechodząc obok tego, jak ten zapierdala
@KillerCroc https://www.cgm.pl/news/szpaku-odchodzi ... bym-nigdy/
chba jednak nie jest
cztery żubry i dwie kurwy
no ale z tego co ja rozumiem to Szpaku odszedl z BOR jako wytworni, zalozyl swoja wlasna i dolaczyl do zespolu chillwagon, a nie do wytworni jako nowy podopieczny borixona, przeciez raper nie bedzie kumpla i starego wydawcy pytal o to czy moze dograc pare zwrotek na taconafide, albo almost famous i stac sie tego czescia
a numer najgorszy jaki slyszalem w tym roku
a numer najgorszy jaki slyszalem w tym roku
Niby macie po części rację, ale chodzi o zwykłą ludzką przyzwoitość.
zwykłą ludzką przyzwoitość to mógł zachować paluch, a nie otwiera gębę niepotrzebnie na jakimś insta, że nic nie wiedział o tym ze szpaku dołączył do chillwagonu, oczywiście żadnych instagramów póki co nie śledzę, ale jakiś użytkownik wcześniej opublikował post że niby paluch tak napisał, a to Ty tak napisałeś 
Ołowiem cię i cześć
-
encrenoire
no tak, ale co tu nieprzyzwoitego? to nie tak, ze Szpaku odszedl od Palucha, po czym zrobil transfer do wytworni Borixona na jego plecami, tylko po prostu w kwesti wytworni przeszedl na swoje, o czym Paluch wiedzial. A dolaczenie do ZESPOLU a nie WYTWORNI to nie jest juz nic co by bylo czyms nieprzyzwoitym wobec Palucha, bo Szpaku ma u niego dlug w kwestii wydawania i bycia w wytworni a nie w kwestii tego z kim se nagrywa
o kazdego feata ma Palucha o pozwolenie pytac, ze zwyklej ludzkiej przyzwoitosci? no jakby nie ma to tu nic do rzeczy
- Ej Paluch mogę do czilwagonu?
- Nie
- oki spk mordko
A tak ogólnie nie wiem o co ta zadyma, przecież Paluch nie napisał nic kontrowersyjnego, tylko tyle, że nie śledzi wszystkich gościnnych udziałów ziomali i, że jak dołączył do czilwagonu to jest to jego wybór
- Nie
- oki spk mordko
A tak ogólnie nie wiem o co ta zadyma, przecież Paluch nie napisał nic kontrowersyjnego, tylko tyle, że nie śledzi wszystkich gościnnych udziałów ziomali i, że jak dołączył do czilwagonu to jest to jego wybór

Tyle w temacie
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Ja podbijam tylko ten temat żeby przypomnieć jakim gównem, niewypałem i jeszcze raz gównem jest ten ostatni kawałek xD