Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Piters

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: Piters »

No Piela cofnął się do poziomu pierwszych odcinków, przerwa chyba mu nie posłużyła. Te drugą, a może trzecią anegdotkę (o kobietach) to już przewinąłem bo nie chciałem poczuć ciarek zażenowania jak za pierwszą. Plus znów za dużo o skokach, które każdy w studiu ewidentnie ma w pizdzie. Jeszcze jakby to było krótkie, ale z reguły nie jest to szybkie wtrącenie tylko pierdolenie z minute. No ale nic, presja człowieka-anegdotki może przycisneła za bardzo. Na szczęście pozostali trzymali poziom, na początku Milewski wydawał mi się, że za kare tam siedzi, ale potem jak czasami coś pierdolnął to przez to mocniej uderzało. Kowal bardzo spoko też, a wydawało mi się że średnio mu formuła siedzi. Roki i Paczul standardowo pięknie cisneli pizde jak przystało na ten program więc tu nie ma co się powtarzać, elo widzimy się jutro na Lidzie Minus

A i pierwszy rebus prychnąłem mocno
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Cuba L1br3

Post autor: Cuba L1br3 »

Kowal chyba taki rozgadany, bo się rozgrzał na stanie futbolu co wcześniej nagrywali. Dobrze, że teleturniej wrócił, choć liczę na edycję wakacyjną live po esa37
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Roki to w ogóle tam pancze w Pielę wbijał, chyba nie lubi go za bardzo. A ten już tam anegdota to chuj, ale teraz to już bardziej żarty Karola S. niż anegdoty co on dawał. Za bardzo się gość wczuwa.

A tego, ktoś coś wie czy w Kanał Sportowy będzie jakiś magazyn o lidze angielskiej? Pewnie Rudzki z Gutką zrobią na newonce English Breakfasta co?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

potter pisze:ktoś coś wie czy w Kanał Sportowy będzie jakiś magazyn o lidze angielskiej?
Na ten moment nie wiadomo, wypowiedź z 11 czerwca. A Rudzkiego to możemy być bardziej niż pewni.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

XD
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

- Mati przeloguj
- Nie umiem. to nie moje metody
oyche

Post autor: oyche »

chodzi chyba o to że zdaniem borka to onet powinien wcześniej poinformować o tym że MF znika?
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

no dokładnie, nie kumam beki
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
pardon

Post autor: pardon »

tam sie nic nie klei w oswiadczeniu borka na dobra sprawe, a jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o sianko.

niby hula teoria, ze kanal sportowy mial tak obliczony kalendarz by w polowie czerwca wystartowac z tygodniowym formatem skrojonym na euro 2020, ale to wciaz nie wyjasnia czemu te lby wiedzac kiedy wygasa umowa obudzili sie z reka w nocniku.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

beka jest chyba z tego, że to wygląda, jakby prosty chłopak Dębicy dyskutował sam ze sobą :dunno:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Davsar

Post autor: Davsar »

Coś tam kipi. Parku Maszyn też nie było. :dunno:
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Gość niby przylazł do studia, ale chwilę przed startem programu wyszedł i przestał odbierać telefony do teraz, przynajmniej tak Stano na live przed chwilą gadał. Ale wiadomo jak to Stano, np. mówił też że jego nowy kot z Kongo, który przyleci niedługo zadebiutował w nieoficjalnym meczu kadry i będzie takim samym kotem jak Wan-Bissaka, albo że ten jego wielki tekst, wielka bomba, która miał wypuścić to były grube kulisy współpracy Lewy - Kucharski, ale Robercik nie dał jednak zgody na publikację.

I tak dziś Romek Kołtoń wygrał dzień swoją 11 sezonu Ekstraklasy.

E:
Dopiero doczytałem, że Kucharski zaatakował Lewego dwa dni temu, to może jeszcze ten tekst ujrzy światło dziennie jak się Lewandowski wkurwi.
pardon

Post autor: pardon »

wczoraj na tvp sport w jednym bloku lecialo 4-4-2 ze szpakowskim, potem ligapl z kanalu sportowego, a na deser dwugodzinny magazyn ekstraklasy gol XD

stanoski szkolnikowski best friends.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

sztama stanowskiego z tvp to tylko jedno z przedłużeń jego kilkuletniej sztamy z pis, na którą, oprócz wcześniejszego Stanu Futbolu w TVP składały się również m.in. sponsorowanie weszło przez Lotto czy Orlen. Co prawda cena dość wysoka za okazjonalne dissy na Tomasza Lisa albo obrazki opiewające oddanie ministra Szumowskiego, ale z pieniędzy podatników, więc kto im broni
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
michajlow

Post autor: michajlow »

I przy okazji pomógł Borkowi skumać się z TVP w sprawie transmisji gal bokserskich
jefecito

Post autor: jefecito »

Spoiler
Obrazek
Kalom

Post autor: Kalom »

:rotfl:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

W sumie to on tu powinien stać nad Milewskim i to mówić, wtedy by było jeszcze lepiej :lol: Ale i tak lubię słuchac jak Smoku sobie akcentuje, takie moje "gulity pleasure"
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
pigment

Post autor: pigment »

straszną weryfikacje przeszedł ten gość jak kanał się rozjebie to z całej czwórki będzie miał największy problem żeby się odnaleźć
ODPOWIEDZ