Kartky - Outside Of Society + Ballady i romanse (07.2020) [Zapowiedź]

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Re: Kartky - Outside Of Society + Ballady i romanse (07.2020) [Zapowiedź]

Post autor: benzoabuser »

daveyo pisze: 01 cze 2020, 18:13 KURWA ALE ŚMIEĆ JEBANY KURWA, ALE PIES SKURWIAŁY OMG KTO GO SŁUCHA CHYBA MOJA SIORKA, KUZYNKA LAT 13.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
poztytiv
Zbanowany

Post autor: poztytiv »

Kusmier pisze: 31 maja 2020, 19:26 Ballady i lubię napierdalać swoją Pannę
jest jakieś legitne info co do tego?
przedszkolanek pisze: 28 sty 2021, 17:27 no i niech ktoś mi powie, że to nie jest pawoleh w nowym wcieleniu
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

WHITE pisze: 01 cze 2020, 19:21 śmieszne, że jak ktoś robi dobrą muzykę to mu się wybacza wszystko, a jak chujową to jest prześciganie się w hejtach
No śmieszne, że jak ktoś robi dobra muzykę, to się propsuje jego muzykę, a jak chujowa, to jest prześciganie się w hejtach na jego muzykę, doprawdy paradne
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

a tutaj nie ma hejtów na muzykę tylko na osobę jakbyś nie zauważył
Kaczmarski napierdalał żonę i córkę, a opinia publiczna ma to w poważaniu :dunno:
Influencer.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Fani Kartkiego oraz środowisko rapowe też ma to w poważaniu, ja nie mam, dlatego będę w każdym temacie się wpisywał i przypominał że jest śmieciem. Pozdrawiam.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Ale to są hejty na muzykę, tylko przybierają formę hejtu na osobę. Jak Twój ulubiony pilkarz spudłuje na pusta bramkę, to mówisz "kurcze, zagranie nieudane ale jest dobrym piłkarzem i człowiekiem, szanuje go jako osobę tylko ten strzał mu nie wyszedł, powtarzam nie oceniam go a jedynie jego zagranie", czy może "co za debil jak mógł tego nie trafic"?
Kaczmarski moze był zjebem, podobnie jak michael Jackson czy john lennon, ale napisał kilka tekstów o których warto dyskutować. Kartky robi tak nieciekawa muzykę, że śmiejąc się z jego osoby, sugeruję tym samym że jest to ciekawsze niż dyskusja o jego muzyce, która jest tak nieciekawa, że już obrażanie kartkiego jest ciekawsze. Mam nadzieję, że pomogłem.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
edenmar

Post autor: edenmar »

WHITE pisze: 01 cze 2020, 23:08 Kaczmarski napierdalał żonę i córkę, a opinia publiczna ma to w poważaniu :dunno:
Dementuję. Jak mi się czasem zdarzyło czytać komentarze pod informacjami o rocznicy, to zdecydowana większość dotyczyła tego, że napierdalał żonę i córkę, jakaś część zna go z jednego utworu jako barda "Solidarności", i na palcach jednej ręki można zwykle policzyć ludzi, którzy rzeczywiście są w stanie odnieść się do jego dorobku artystycznego.

Przy czym ja się zgadzam z tym, że dorobek artystyczny można oceniać w oderwaniu od moralnej oceny tegoż dorobku autora, o czym pisałem chyba w temacie o Kartkym. No ale bądźmy poważni, mamy tu do czynienia z raperem, który od lat powtarza te same marne patenty i nikt nie będzie robił tu pogłębionej analizy twórczości, żeby stwierdzić, że co prawda człowiek chujowy, ale tym 7 tracku w 3:28 to wyszło mu wybitnie. Póki co mogę ocenić otoczkę marketingową wokół kolejnego projektu, która w kontekście tych historii, które się za nim ciągną, wydaje się wyjątkowo nieetyczna i nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Gowno max kto tego kurwa słucha a za akcję z kobietami jebał go pies
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

edenmar pisze: 01 cze 2020, 23:44 Przy czym ja się zgadzam z tym, że dorobek artystyczny można oceniać w oderwaniu od moralnej oceny tegoż dorobku autora, o czym pisałem chyba w temacie o Kartkym. No ale bądźmy poważni, mamy tu do czynienia z raperem, który od lat powtarza te same marne patenty i nikt nie będzie robił tu pogłębionej analizy twórczości, żeby stwierdzić, że co prawda człowiek chujowy, ale tym 7 tracku w 3:28 to wyszło mu wybitnie. Póki co mogę ocenić otoczkę marketingową wokół kolejnego projektu, która w kontekście tych historii, które się za nim ciągną, wydaje się wyjątkowo nieetyczna i nie na miejscu.
O to to, w przypadku twórczości Kaczmarskiego da się ją w ogóle oderwać od tego, że znęcał się nad rodziną. W przypadku rapera Kartky problem polega na tym, że on pozuje raz po raz na ofiarę, kochającego łobuza i ojejuuu serce mu pęka biedaczkowi, więc no nie da się tej twórczości oderwać od jego postępowania
To jest problem i przez to jak się jego rzeczy słucha chce się rzygać, a jak się pomyśli, że laski u niego na fb, yt itp to kupują i jeszcze mu klaszczą to tym bardziej.
Awatar użytkownika
Kusmier

Post autor: Kusmier »

@poztytiv Wycieki filmów na YT, zeznania tej Panny oraz z tego co mówił Jose i panowie z branży Kartky w kuluarach był uznany za damskiego boksera.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Ta epka z grudnia fajna była tutaj póki co gówno dla gimbusów, trzeba jakoś ciągnąć do przodu cnie
synojca18

Post autor: synojca18 »

Co do muzyki to te single nowe takie meh. Od dłuższego czasu nic nowego followupy do samego siebie czego wynikiem jest wers "kiedy zabraknie mi " w co drugim numerze po sukcesie koszmaru minionego lata XD. Choćbym nie wiem jak sie starał nie wiem o chuj chodzi w jego tekstach "Jak Biała Góra patrzę na was z ziemi świętej, co nie znam jej już Za dużo zbłąkanych kul jest tu za zakrętem, nie spotkasz ich tu" NO KURWA BŁAGAM . A co do osoby, Wybitny człowiek renesansu. Mitoman, Kobiecy trener personalny boksu, pajac, alkoholik, Człowiek wielu talentów.
daveyo

Post autor: daveyo »

Ten kawałek również znajdzie się na dodatkowej płycie "Ballady i romanse".
Kartky feat. Deys - Koszmar minionego lata (prod. Ramzes) LIVE ACT
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jebać tego śmiecia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Siekierami
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Daveyo jest uparty i będzie konsekwentnie wklejał każdy chujowy numer, żeby ludzie mieli okazję napisać, że jest chujowy.

Ten też chujowy, dawaj następny.
daveyo

Zrobiłem temat więc dopnę tę płytę do końca. Na pewno jest ktoś kto sobie sprawdza i jest spoko.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Zrobiłeś temat i nie napisałeś w nim ani jednego zdania na temat płyty i utworów, które wrzucasz, czemu?
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

a Bonson ładnie się tam spoufala z tym damskim bokserem ajee
daveyo

sugarhill_notausgang pisze: 14 cze 2020, 17:26 Zrobiłeś temat i nie napisałeś w nim ani jednego zdania na temat płyty i utworów, które wrzucasz, czemu?
A co mam napisać na temat płyty, która jeszcze nie wyszła? A utwory wrzucam od razu jak wlatują, gdyby ktoś to zrobił inny to bym się wypowiedział, tak jak to robię w takich przypadkach. Kawałki mi się podobają, źli i nowy wspaniały świat zajebiste, dobra gościnka Gibbs'a i ogólnie cały koncept na płytę jest spoko. Idź być smutnym gdzieś indziej.
ODPOWIEDZ