Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020)
-
encrenoire
Re: Kaz Bałagane - TBA (2020) [Zapowiedź]
Koncert groteskowy tak jak muzyka i postać pana rapena. On sie stara, nieudolnie, odegrać swoj "benger", i z grubym dupskiem lata po scenie, przepraszam, snuje sie po niej; a publika chciałaby się tym jarac, ale nie umie, wiec sie patrzy na te żenadę. Ja wierze tylko, ze ruchal goblina, czy tam innego skrzata.
Na pewno ruchał jakiegoś skrzata a teraz ostrzega żeby tego nie robili inni wiesz chyba nie bez powodu wersy "nigdy więcej szarych myszek tylko już petardy"
Z albumu na album coraz gorzej niech on już wypierdala w tych podskokach jak najszybciej karakan pierdolony
Z albumu na album coraz gorzej niech on już wypierdala w tych podskokach jak najszybciej karakan pierdolony
kurwa na takie coś bym poszedł w chuj bo ten koncert co tutaj wyzej to publika jak na koncercie grupy operacyjnej na jakichs dozynkach
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
ale klimatuwa ja jebie, a to szanson de żest live to komedia, ale też nie ma co oczekiwać że kazek będzie tak skakał po scenie jak publika ma chuje w dupach
pamiętam jak oglądałem to wideo wyżej i myślałem "ale kozak szkoda że nie pojechałem ale będzie jeszcze wiele takich koncertów" a ominął mnie chyba największy rare koncert nowożytnych czasów rapowych obok cykaczy
pamiętam jak oglądałem to wideo wyżej i myślałem "ale kozak szkoda że nie pojechałem ale będzie jeszcze wiele takich koncertów" a ominął mnie chyba największy rare koncert nowożytnych czasów rapowych obok cykaczy
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
-
encrenoire
Re: Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:32 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
- KillerCroc
Byłem na koncercie mobbyn + bałagan i to już było bardziej jak performance, Belmondziak w swoim świecie, Doni tak skakał po scenie że się prawie rozpierdoliła a Bałagan skrzat ale zajebiście zagrali, żałuję że na takiej wyjebce na ten koncert poszedłem bo było mega, prime time całej trójki
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
-
czyngis_chan
Re: Kaz Bałagane - Digital Scale Music (2020)
Ten klip pochodzi z koncertu Peji to się nie dziwię że tak to wyglądało, współczuję Bałaganowi
na jego ostatnim koncercie na którym byłem klimat był zajebisty, SAMI OBROTNI W CIUCHACH ARMANI, sam Bałagane też się dobrze bawił, ale szkoda że set trwał ~ 50 minut. Oczywiście pół playback jednak słychać było wyraźnie jak nawijał.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2021, 16:54 przez czyngis_chan, łącznie zmieniany 1 raz.
orzesz chuj xD ta publika i Chanson de geste i Jacula który jakoś dziwnie lata po tej scenie xd śmieszne to wygląda xD pewnie w chuj niekomfortowa sytuacja grac koncert i każdy tylko stoi i patrzy na ciebie i totalnie nic nie robi, zero energii nic.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
no ja byłem i na kazie i na mobbyn i na poldonie (wszyscy osobno) i za każdym razem był rozpierdol, pogo itp.
ale skoro to był koncert peji no to wszystko jasne, na kazie większość była z przypadku
ale skoro to był koncert peji no to wszystko jasne, na kazie większość była z przypadku

Kaz Bałagane - Fortaleza @Fryta Beatz (Official Video)
Taki generator Bałagana, ale spoko bit i robi klimat trochę
Ale refren chujowy
Ale refren chujowy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Czy on nie mógłby tego refrenu po prostu przewinąć trochę agresywniej zamiast śpiewać? No nie jest to złe, ale to nadal taki poziom nawet niezłe, ale bez przełomu 
Ale regres, jeszcze rok temu bardzo się jarałem zwłaszcza Narkopopemcm czy Gruzem, a teraz taka nuda, chłop się wypalił kompletnie
mógłby sobie chłopak odpuścić granie w klipach mając aparycję gimbusa. albo niech przynajmniej bierze mniejsze samochody, manekiny i niech operator kręci go z dołu, aby nie wyglądał na kurdupla.
Takie se, czekam na pierwszy w Polsce Drill od Jaculi!
If the streets were a coin won't be head or tails
on drill mogl nagrywac 5 lat temu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
te dwa poprzednie kawałki fajniejsze
Fryta bardzo dobry bicik usmażył, ogólnie kawałek kosa, refren też siada, taki na przełamanie. Będzie zapętlane.
Przecież ten bit to gówno, niech bierze petardy od Worka, Olka, Carsona, Szekla, Kesza
A tamte dwa kawałki zdecydowanie lepsze
ja pierdole nie wytrzymałem do końca, wcześniejsze single lepsze, ale i tak z ulubionego rapera w... sam nie wiem