Proszę o ponowne wrzucenie Oni albo ja 2 reszty może nie być
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
I dobrze, że spadło jak to był mix trójki z zl0, na którym są kawałki stare jak świat, niekumaci myśleli, że słuchają zl3 i by gadali, że chujnie wydał. Poza tym świat nie kończy się na spotify i nie rozumiem ludzi, którzy nie posłuchają albumu, bo nie ma na spotify
onizuka pisze: ↑11 cze 2020, 17:33
Myślicie ze doczekamy też powrotu Gm2l i nagrywania z Malikiem? Mi się wydaje że kwas już za bardzo się rozlał przez tą akcje z alim i nawet jeśli stosunki mają ok to do studia już razem nie wejdą
gawi pisze: ↑12 cze 2020, 0:39
Bedoes z tego co kojarzę jest chyba wszędzie na forumku jebany, ale tu dał naprawdę spoko zwrotkę, nie rozumiem hejtu, ale może nie jebię go wspólnie z wami, bo nie znam reszty jego twórczości
Też tego nie potrafię zrozumieć, nie każdemu może podchodzić styl, nawijka czy sama persona, ale większość jego utworów brzmi dobrze, posiadam jego dwa albumy i do tej pory gdzieś tam od czasu do czasu zapętlę w odtwarzaczu (dobrze mi się przy tym jeździ i słucha) i na pewno kupie kolejny LP jeśli wyjdzie. Dodatkowo jego gościnki u innych są przecież zajebiste, dzięki niemu track Sentino dostał dodatkowych barw, zawsze to jakaś rożnorodność, a nie apatyczna twórczość.
Ej, ta zwrotka Bedoesa jest naprawdę spoko, szczególnie jak na jego ostatnią formę, imo fajnie się tutaj odnalazł, nie przekombinował z flow,, w ogóle cały ten kawałek jest mega dobry, uwielbiam refren, nie może mi wyjść z głowy od premiery.
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Też nie kumam aż takiego hejtu na Borka w tym numerze, imo spoko zwrotka, ale to i tak nie zmienia faktu, że różnica pomiędzy gospodarzem a gościem jest ogromna.
Jose pisze: ↑13 cze 2020, 11:49
Ej, ta zwrotka Bedoesa jest naprawdę spoko, szczególnie jak na jego ostatnią formę, imo fajnie się tutaj odnalazł, nie przekombinował z flow,, w ogóle cały ten kawałek jest mega dobry, uwielbiam refren, nie może mi wyjść z głowy od premiery.
Ta zwrotka Bedoesa jest tragiczna, pretensjonalne gówno dla gówniar i generalnie drażni w uszy nie mniej niż kasztan w tabu. Mógłby ktoś ich starannie wyciąć.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
juz sie nie przypieprzajcie do tresci, spodziewaliscie sie jakichs wysokich umyslowych lotow u bedoesa? gdyby tylko nawinal ta zwrotke bez tego irytujacego wycia sluchaloby sie milion razy przyjemniej